• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinizin göğüs kılından hoşlanıyormusunuz?yoksa sevmiyormusunuz.

olmayan erkegide severim ama olanıda severimkaydirigubbakcemile3 sevdigim adamı her haliyle severimbilmiyorumkismile

kıllı yada kılsız farketmez başımı yasladığımda huzur buluyormuyum ?
işte bu önemli olan opuyorumnanaktan

ama laf aramızda tabi öyle vıcık vıcık kıllı olmamasını isterim sempatiksalakcinni

açıkcası sevdikten sonra hiçbirşey abes gelmez gelmiyor da..
sanki herşey onda güzel..daha evvel olmaz dediğim herşeyin
olur olduğunu sevince anladım..
oyuzden problem yapacağım en son şeydir bu..
ne ben ne o sorun yaparız..

Hiç düşünmedim...
Adamı seviyorsam,onunla beraber mutluysam kılını,tüyünü dert etmem ki..Şeniz

döşü kıllı hatta sırtı kıllı bı sevgılım vardı sımdı dusunemıyorum bıle oyle bırıyle evlı oldugumda.esim oun yanında köse gıbı kalıyor ama kararında en azından :D

bekarım ama oyle sut gıbı kılsız tuysuz olsun ıstemem esımı .tabı cokk abartıda dgeıl az mıktarda sadece gogsunde olan kılı sevıyorum sırtda olanıs evmıyorum ama

Erkek dediğin göğsünü alırmı yaa:tomato: :olmaz:Göğüs bacak kol ve kaş alımına karşıyım:1: Alandanda nefret ederim böögg:mymeka:

ben çok çekici buluyorum ama eşimin göğsüne yattığım zaman ağzıma burnuma girmesinden hoşlanmıyorum 4-5 ayda 1 traş ettiririm zaten :1:

bu konunun nie açıldığını anlamadm :)) şimdi konu sahibi düşüncelerini yazanlara göre hoşlanacak yada hoşlanmayacak mı :))))

hiç sevmem ya kıllı kıllı pfff :))

kılsız erkek kabak kemaneye benzer sarılınca kabağa sarılır gibi kim ister be kaydirigubbakcemile3

bende bayılıyorum,en çok göğsünden karnından öperim zatenŞeniz

valla sevdikten sonra hic birseysi igrenc gelmiyor bana
sevgi önemli olan

Back
X