kocam yok derdim yok![]()
Çok şükür artık benimde yok dolayısıyla aynen diyorum.:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kocam yok derdim yok![]()
bende gece gündüz bulduğu yerde uyumasını hiç sevmiyorum bu olmasa mükemmel benim kocacım neyse şimdi ayrıyız çok çekiştirmeyim çok özledim zaten yanımda olsada uyusa((
heh benim cocada aynen bole cok agir bir isi yok ama hep uyuyor yatagindada degil tv karsisinda guldur guldur sesi geliyor... aslinda tv ve dizikolik olmasindan nefret ediyorum bigun siytana uyucam bu sebeple bosicam bu okizi..
sağlıklı beslenmeyi takıntı haline getirmesini ......![]()
sağlıklı beslenmeyi takıntı haline getirmesini ......![]()
aynen canım ya haberlerde duyduğunu yemeği yasaklıyo
bugün marketten tavuk almadı,antibiyotikle şişiriyorlarmş die..ama zaten ben bunu bililyodum ,,eve tavuk alıp besleyemeyceğimize göre hayatımız boyunca tavuk yemices anlaşılan..sonra unutuyo onu haberi çıkan yiceğe takıyo![]()
iyi niyetli oluşunu yaa insanların art niyetlerini anlamıyor ben söleyince bana kızıyor... allhım yaaaa..
bide inatçılığını benimle inatlaşmasını.. nasıl yenicem bunu bilmiyorummm ....:44::44::44::44:
aynen orda burda yerde kanepede faketmez kısacası yerde gökte uyuyor dur kız boşama yazık bu kadarcık sebepten boşanmaz:)
çok bilmişliğini............
bide bi insan kendine ancak bu kadar hayran olur...