eşinizin hangi huyunu sevmiyorsunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi as25
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende gece gündüz bulduğu yerde uyumasını hiç sevmiyorum bu olmasa mükemmel benim kocacım neyse şimdi ayrıyız çok çekiştirmeyim çok özledim zaten yanımda olsada uyusa:(((

heh benim cocada aynen bole cok agir bir isi yok ama hep uyuyor yatagindada degil tv karsisinda guldur guldur sesi geliyor... aslinda tv ve dizikolik olmasindan nefret ediyorum bigun siytana uyucam bu sebeple bosicam bu okizi..

heh benim cocada aynen bole cok agir bir isi yok ama hep uyuyor yatagindada degil tv karsisinda guldur guldur sesi geliyor... aslinda tv ve dizikolik olmasindan nefret ediyorum bigun siytana uyucam bu sebeple bosicam bu okizi..

aynen orda burda yerde kanepede faketmez kısacası yerde gökte uyuyor dur kız boşama yazık bu kadarcık sebepten boşanmaz:)

çok iyi niyetli oluşundan.herkes kullanmaya çalışıyor ya çok üzülüyorum.ayrıca paldır küldür yürüyor gece gündüz fark etmez bilerek yapmıyor ama uyuz oluyorum.sabah işten gelince gürültü etmedn gir sabaha kadar uyuyamıyorum diyorum tamam karıcm diyor kapı açışı harbe girer gibi uyus oluyorum:1:

sağlıklı beslenmeyi takıntı haline getirmesini ......:ssz:

aynen canım ya haberlerde duyduğunu yemeği yasaklıyo:1::1::1::1:
bugün marketten tavuk almadı,antibiyotikle şişiriyorlarmş die..ama zaten ben bunu bililyodum ,,eve tavuk alıp besleyemeyceğimize göre hayatımız boyunca tavuk yemices anlaşılan..sonra unutuyo onu haberi çıkan yiceğe takıyo:52::52::52::52::52:

sağlıklı beslenmeyi takıntı haline getirmesini ......:ssz:

Aman tanrım bi tane de bende var aynısından..Canım dışarda yemek istiyo dediğim an,ben çorbasız salatasız yemeğe yemek mi derim,doymam,temiz mi değil mi vs vs...:31:

iyi niyetli oluşunu yaa insanların art niyetlerini anlamıyor ben söleyince bana kızıyor... allhım yaaaa..
bide inatçılığını benimle inatlaşmasını.. nasıl yenicem bunu bilmiyorummm ....:44::44::44::44:

kendinden çok beni düşünmesi..belki size saçma gelicek ama kendini hiç ama hiç düşünmez...bende bu huyuna çok kızıyorum...mesela kendime bişey alacak olsam hemen alır allah razı olsun ama kendine hiiiiççç...zorlarım kızarım almaz..boşver der başka zaman der geçiştirir..çok üzülüyorum kendime bişey alasım gelmiyo hep beni düşünüyo...ama azıcıkda kendini düşünse...

aynen canım ya haberlerde duyduğunu yemeği yasaklıyo:1::1::1::1:
bugün marketten tavuk almadı,antibiyotikle şişiriyorlarmş die..ama zaten ben bunu bililyodum ,,eve tavuk alıp besleyemeyceğimize göre hayatımız boyunca tavuk yemices anlaşılan..sonra unutuyo onu haberi çıkan yiceğe takıyo:52::52::52::52::52:

kendini geçtim şimdi bana başladı ........:9: tuz yeme ..çaya şeker atma !!! kola içme!!!!!! cisp falan zaten eve sokmaz ,yağlı yemez,hamurişi yenmez ,kalori hesaplanır.......sağlık kitapları okunur gün gün yemek listesi bile var :9: bu akşam ıspanak yemeği yaptım ,yanına yoğurt koydum ben yoğurt yemiycem dedi...niye dedim? ıspanaktaki demiri yok ediyor yoğurt dedi :36:iyi ozaman ben yerim seninkini de dedim :27: hergün işyerinde öğle arası ya spor yapıyor ya yüzüyor yada saunaya giriyor ...azmini ve istikrarını taktir ediyorum valla :10:

bende tam tersiyim .....o söyleniyor ben basıyorum tuzu yemeğe :52:

çok bilmişliğini............
bide bi insan kendine ancak bu kadar hayran olur...

Horlamasına,dağınıklığına,banyoyu ıslak bırakmasına,çorapları baş köşeye çıkarıp ben almazsam günlerce almamasına,kirli çamaşırlarını kirli sepetinin içine değilde üzerine koymasına,tuvalette sigara içmesine,tuvaleti yeterince fırçalamamasına,çok bilmişliğine,eve geç gelmesine,bende çalıştığım halde ev işlerinde yardımcı olmamasına,2 dakika çocukla oynasa 3. dakikada çocukla dalaşmasına............................................bu liste uzar giderrrrr.Allah bana iyi sabır vermişş

1-koltukta uyuya kalıp, uyandırdığımda sinirlenmesi, yada uyandırmayıp gece boyu salonda uyaması
2-yatağın tam ortasında yatması, bana kalan küçücük kısımda boğulacağım yakında,azıcık kay deyip uyandırsam,bana kızar
3-çalıştğım halde,ev işlerine yardım etmemesi
4-duygularını ifade edemeyişi, benim kadar sosyal olmayışı
5-çok istediği zorlu yemekleri yapmama rağmen, yerken en ufak bir teşekkür dahi etmemesi
6-yaptığım hiçbirşeyi takdir etmemesi - neden olarak başına çıkmamdan korkuyormuş :47:
saydığım huylarından neftret ediyorum ama genel olarak iyi bir insan

çok ama çok iyi niyetli olmasına ve yabancı numaraları açmasına (hep yardım torpil için arıyorlar),
bazen çok titizlik yapıp bazen pisliği önemsemeyişine,
çok yavaş hareket edip,bir yere gideceğimizde evi defalarca defalarca defalarca kontrol etmesine sinir oluyorum.

esnaf dostu olmasına..
mesela bir fırın çalışanı ile kanka olması için bir tane ekmek alması kafidir
15 dakikalık yolda 30 tane esnafla selamlaşıp hasbi hal etmezse içi rahat etmez..
esnaf da saatini biliyor sanki çıkıp hazreti bekliyorlar kapıda
kapıda görmediklerine de camdan selamlamaca, el sallamaca
garip bi cilveleşme sekansı..
mahalleye muhtar adayı olsa açık ara muhtar olur

Back
X