- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.994
- 468
Sevmiyor beni demekkiBöyle konuşmasının sebebi ne kaç yıllık evlisiniz hep mi böyleydi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevmiyor beni demekkiBöyle konuşmasının sebebi ne kaç yıllık evlisiniz hep mi böyleydi?
Aynen.cocugumun ruh sağlığı korumak için ayrılmak daha iyiyse ayrılırım...Boşanamam oğluma bunu yaşatamam demişsiniz ya, bunu tamamen empatik bir dille yazıyorum profesyonel olarak değil.
Benim babam anneme sürekli psikolojik olarak eziyet etseydi, aklım kesecek yaşa geldiğinde çok sevdiğim annemin gözlerinde mutsuzluğu, hüznü görseydim, annemle babamın birbirlerini sevmediğini anlasaydım boşanmaları sırf arada ben olduğum için bir arada durmalarından daha az yakardı canımı.
kavga edin demedim. ayrica ne demek kucult kendni karsimda. egonuzun sisik olmasi onun egosunu zedeliyor demek ki. siz sinirlenmeyin. onun bu psikolojik sawasina karsilik vermediginizde bosa atis yaptigini farkedecek.Yapıyorum susan biri değilim o zamanda iyice sinirleniyor kendini niye küçültmüyosun karşımda küçülünce noluyor diyor
Sizin eşiniz düzelmezDüzelmez mi? Yada ne biliyim dank etmezmi?
O yaşı bekliyorum o isterse herşey biter. şuan 2.5 yaşında
Aynen.cocugumun ruh sağlığı korumak için ayrılmak daha iyiyse ayrılırım...
Hep böyleydik sanırım.Insan aile oldugu insana nasil bu cumleleri kullanmaya curret eder? Sizi kirmamak icin ugrasacagina ?
Ne oldu da bu hale geldiniz ? Kac senelik evlisiniz?
Varsayım üzerine kendi kendinize neden düşünüp bu sonuca varıyorsunuz ki, size bu şekilde konuştuğu zaman derdin ne diye sormuyor musunuz çocuk da var en az 4 5 yıllık bir evlilik muhtemelen sizinki şimdiye kadar hep mi böyleydi neden bir dur demediniz ya da sebebini sormadınız?Sevmiyor beni demekki
Bakın kocanız manyakHep böyleydik sanırım.
Az önce yine delirdi.
Yemeğim dünden vardı yanına pilav yaptım.. başım ağrıyor ben o yemeği yemicem dedi. biraz uzandı kalktı çay yap dedi. Bugün kek yapmıştım gündüz söylemiştim birde kek getir yiyeyim ilaç içeyim dedi..
Getirdim ne bu böyle ben karamel sevmem dedi yemedi.
Madem tost yapim sana dedim. ekmeği nasıl keseceğimi tarif etmeye başladı hem şaşırdım hem anlamadım. içeri götürüp böylemi dedim kalktı hışımla başladı konuşmaya
Paranoyak olmak üzereyim.Pedagoglar boşanma için 3 yaş öncesi veya 9 yaş sonrası diyor. Aklınızda bulunsun. Hem evladınız sizi çok seviyor...
5 yıl bitti.Varsayım üzerine kendi kendinize neden düşünüp bu sonuca varıyorsunuz ki, size bu şekilde konuştuğu zaman derdin ne diye sormuyor musunuz çocuk da var en az 4 5 yıllık bir evlilik muhtemelen sizinki şimdiye kadar hep mi böyleydi neden bir dur demediniz ya da sebebini sormadınız?
Aynen. Sonra çocuklara senin yüzünden ayrılmadım vs denilip psikolojik ezilen vicdan yapılan çocuklar yetişiyor...Çocuk olmadığı halde mutsuz olup boşanmayan var acaba onlar kimi suçluyor. Çocuğu olup mutsuz yetişmesine karşı olan anneler, çocuğunun sağlıklı ruh haline sahip olmasını isteyen gerçekçi anneler bence. Asıl onlar taktir edilesiBir de çocuklara "Senin için boşanmadım" deniyor ileride. O çocuk bundan nefret ediyor, çünkü ne annesi evlenirken ona sordu, ne onu doğururken ona sordu. Bunu yapmayın, sırf sorumluluk almamak için o çocuğun üzerine koca bir yük bindirmeyin.
Hep böyleydik sanırım.
Az önce yine delirdi.
Yemeğim dünden vardı yanına pilav yaptım.. başım ağrıyor ben o yemeği yemicem dedi. biraz uzandı kalktı çay yap dedi. Bugün kek yapmıştım gündüz söylemiştim birde kek getir yiyeyim ilaç içeyim dedi..
Madem tost yapim sana dedim. ekmeği nasıl keseceğimi tarif etmeye başladı hem şaşırdım hem anlamadım. içeri götürüp böylemi dedim kalktı hışımla başladı konuşmaya
Hep böyleydik sanırım.
Az önce yine delirdi.
Güzel tespit bende öyle düşünüyorumsizi begenmiyor hor görüyor anladigim kadariyla.
ve kendisi belasini mi istiyormuş derdi neyki tovbe est.