- 3 Şubat 2018
- 25.802
- 110.972
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size "kimse seni sevmiyor" diyene kadar önce kendi hareketlerine bakacak o zaman gözümde otoriter hırgür çıkaran bir adam ve karşısında ürkek ürkek denileni yapan ses çıkarmayan bir kadın canlandı yani tıpkı benim anne-babam gibi! Babam bağırır annem susardı, babamin neye kızdığını bilmez sadece dinlerdi sonra da bir köşeye çekilir için için ağlardı annecim. Ve ben su yasimda hala daha babama öfke duymaya devam eder annem aklima geldikce de ağlarım, benim yaşantımı davranışlarımı dahi etkilemiştir bu durum, fazla agresif bir insanım mesela bu olaylara maruz kaldığım için ciddi ruhsal çöküntüler yaşadım. Çocuğunuzu düşünüyorsanız benim gibi olmasın boşanın ve gül gibi huzurlu şekilde yaşayıp gidin.5 yıl bitti.
Konuşulacak birisi olsa sorarım aslında..
Yo zaten derdi beni istememesi.. kaybetmek istiyor ama ben oğlum için sabrediyorum..Bosanma imkaniniz varsa bosanin. Aileniz biliyor mu ?Cocugunuz bu tur davranislari normal gorecek ve ileride oda karisina ve cevresine ayni davranacak.
Bir tanidigimiz vardi surekli karisini asagilayan ve kavga eden , onlar bosandi ama ogullari evlendi simdi ve babasinin aynisi olmus durumda.
Cocuk surekli huzursuz ve gergin bir ortamda mutsuz buyuyecek.
Ya esinizin derdi ne onu cozeceksiniz ya da bosanacaksiniz. Boyle hayat cekilmez.
Alttan almayin , ezik durmayin ve boyle devam ederse sizi kaybedecegini anlamasini saglayin belki o zaman hareketlerine dikkat eder.
Bende boşanmış bir ailenin çocuğuyum..annemde benim gibiydi..Size "kimse seni sevmiyor" diyene kadar önce kendi hareketlerine bakacak o zaman gözümde otoriter hırgür çıkaran bir adam ve karşısında ürkek ürkek denileni yapan ses çıkarmayan bir kadın canlandı yani tıpkı benim anne-babam gibi! Babam bağırır annem susardı, babamin neye kızdığını bilmez sadece dinlerdi sonra da bir köşeye çekilir için için ağlardı annecim. Ve ben su yasimda hala daha babama öfke duymaya devam eder annem aklima geldikce de ağlarım, benim yaşantımı davranışlarımı dahi etkilemiştir bu durum, fazla agresif bir insanım mesela bu olaylara maruz kaldığım için ciddi ruhsal çöküntüler yaşadım. Çocuğunuzu düşünüyorsanız benim gibi olmasın boşanın ve gül gibi huzurlu şekilde yaşayıp gidin.
Mutsuz bi evde mutsuz anne babayla yasamasi daha zor benceSelam hanımlar,
Biraz iç dökmek biraz sitem etmek adına yazıyorum..
Eşiniz size ''Seni kimse Sevmiyor'' dese ne yapardınız?
Her yaptığınız kestiğinix ekmeğe bile laf etse sürekli azarlar gibi konuşsa ne yapardınız?
Biraz önce bir hanım arkadaş kendimi pislik gibi hissettiriyorlar demişti, benim eşim hep pislik muamelesi yapıyor..
Şimdi diyeceksiniz madem boşan..
Yok olmaz evladıma bu psikolojiyi yaşatamam.. hem nasıl nereye gideyim, nerden başlayayım ?
Mutsuzluk ciğerlerime işledi, Seni hiç kimse sevmiyor denirmi bir insana..
insan sevgi ile yaşamazmı? insanı ayakta tutan şey sevgi değilmi?
Elimizden geldiğince ona yansitmıyorum gülüyorum sürekli oğlumaMutsuz bi evde mutsuz anne babayla yasamasi daha zor bence
Ya seni istemiyor ve sevmiyor boyle biri ile cocuguna ne gibi bir faydan olabilir ki ? Onun babaligindan ne bekliyorsun? Cocugu kendine benzetir. Oglun icin neden sabrediyorsun ki ? Iyilik degil kotuluk olur bu evladina.Yo zaten derdi beni istememesi.. kaybetmek istiyor ama ben oğlum için sabrediyorum..
Siz neden adamın hizmetçisi rolüne büründünüz? İnanamıyorum adam size emir veriyor siz de koşa koşa yapıyorsunuz. Sonra neden değer vermiyor diyorsunuz. Tepenize çıkmış resmen, bir de yerini beğenmiyorHep böyleydik sanırım.
Az önce yine delirdi.
Yemeğim dünden vardı yanına pilav yaptım.. başım ağrıyor ben o yemeği yemicem dedi. biraz uzandı kalktı çay yap dedi. Bugün kek yapmıştım gündüz söylemiştim birde kek getir yiyeyim ilaç içeyim dedi..
Getirdim ne bu böyle ben karamel sevmem dedi yemedi.
Madem tost yapim sana dedim. ekmeği nasıl keseceğimi tarif etmeye başladı hem şaşırdım hem anlamadım. içeri götürüp böylemi dedim kalktı hışımla başladı konuşmaya
Hayır bende susmuyorum ama o çok ağır konuşuyorSize "kimse seni sevmiyor" diyene kadar önce kendi hareketlerine bakacak o zaman gözümde otoriter hırgür çıkaran bir adam ve karşısında ürkek ürkek denileni yapan ses çıkarmayan bir kadın canlandı yani tıpkı benim anne-babam gibi! Babam bağırır annem susardı, babamin neye kızdığını bilmez sadece dinlerdi sonra da bir köşeye çekilir için için ağlardı annecim. Ve ben su yasimda hala daha babama öfke duymaya devam eder annem aklima geldikce de ağlarım, benim yaşantımı davranışlarımı dahi etkilemiştir bu durum, fazla agresif bir insanım mesela bu olaylara maruz kaldığım için ciddi ruhsal çöküntüler yaşadım. Çocuğunuzu düşünüyorsanız benim gibi olmasın boşanın ve gül gibi huzurlu şekilde yaşayıp gidin.
Muhtemelen ekonomik özgürlüğünüz yok dimi yani eşiniz ne derse eve ne getirirse o, bu sebeple de bir şey demeye korkuyorsunuz. Korkmayın ezildiginizi gördükçe aynı şekilde devam edecek çünkü
Zıkkımın kökünü yesinSiz neden adamın hizmetçisi rolüne büründünüz? İnanamıyorum adam size emir veriyor siz de koşa koşa yapıyorsunuz. Sonra neden değer vermiyor diyorsunuz. Tepenize çıkmış resmen, bir de yerini beğenmiyor![]()
Boşanmış bir ailenin çocuğu olarak siz söyleyin, evli kalıp anne-baba gecimsizligine maruz kalmak mı bir çocuğu yıpratır, hayatında derin izler bırakır yoksa annesiyle ayrı bir hayat sürmek mi? Illa boşanın diyemem tabi eşiniz hasta ruhlu! olduğunu biliyor ve tedavi sürecini kabul ediyorsa amennaBende boşanmış bir ailenin çocuğuyum..annemde benim gibiydi..
oğlumda beni istemezse İçim rahat giderim bu dünyadan.Ya seni istemiyor ve sevmiyor boyle biri ile cocuguna ne gibi bir faydan olabilir ki ? Onun babaligindan ne bekliyorsun? Cocugu kendine benzetir. Oglun icin neden sabrediyorsun ki ? Iyilik degil kotuluk olur bu evladina.
Yesin ama siz servis etmeyin lütfen.Zıkkımın kökünü yesin
yo ona kalsa ben deliymişim. kabul etmiyor. evet tek başına bir hayat daha kolaydır eminimBoşanmış bir ailenin çocuğu olarak siz söyleyin, evli kalıp anne-baba gecimsizligine maruz kalmak mı bir çocuğu yıpratır, hayatında derin izler bırakır yoksa annesiyle ayrı bir hayat sürmek mi? Illa boşanın diyemem tabi eşiniz hasta ruhlu! olduğunu biliyor ve tedavi sürecini kabul ediyorsa amenna
Yaa güldürdün beni :) eyvallah servis etmem ama birgün zehirlerim heralde ben bu herifiYesin ama siz servis etmeyin lütfen.