arkadasım bizdede harekette sorun var ama kolestrole hiç baktırmadık gerçekten iyi düşünmüşsün
Evet esracığım kolestrol çok etkiliyormuş..
Alıntı ...... Yüksek kolesterol, spermin zar yapısını bozduğu için döllenme yeteneğini azaltır ve kısırlığa neden olabilir.
Arkadaşlar listeyi oluşturalım artık arkadaşları bekliyorum...
Kolestrol önemli bir konu imiş onu düşürmeden bebek sahibi olmak zormuş...
Birlikte birbirimize güç olalım bekliyorum listeye girecek arkadaşları hiç kimse yok muuuuuuuuuuuuuuu......
bir aktardan bahsettin birazdana ayrıntılı anlatırmısın bizdede hiç sprem yok azosprem bizim durumumuz
Ankarada Sakarya caddesinde Amber baharat diye bir yer fakat mutlaka sonuçları görmek istiyor.... kafasına göre bir karışım vermiyor...
malefeski kocaelindeyim nekadar zor yaa neyapacağımı bilmiyorum inan kafayı yemek üzereyim ankaraya nasıl gidecem şimdi
Canım inan istersen telefon numarasını buluyum konuş ama dediğim gibi bire bir görüşmen lazım sanırım....
sana zahmet olacak neolur telefon numarası ile belki sonuçları fakslarım bişeyler söyler yardımcı olursan çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Zahmet olmaz da sana ben yeni üye olduğum için mesaj atamıyorum nasıl olacak
lütfen bende istiyorum mesaj atarmısını<zcanım hayırlı olsun öncelikle topiğin.
canım yanlış anlama ama yardımcı olmak istediğine inanıyorum.
amber baharat bilinen bir yer ise buradan telefonunu verebilirsin.
şieket adı sonuçta. burada doktor isimlerini telefonlarını veriyoruz biz.hemde cep telefonlarına varıncaya kadar.
bu kadar gizleyecek ne var anlayamadım.
beni yanlış anlama tatlım.burada herkes bir ümit peşinde.
canım hayırlı olsun öncelikle topiğin.
canım yanlış anlama ama yardımcı olmak istediğine inanıyorum.
amber baharat bilinen bir yer ise buradan telefonunu verebilirsin.
şieket adı sonuçta. burada doktor isimlerini telefonlarını veriyoruz biz.hemde cep telefonlarına varıncaya kadar.
bu kadar gizleyecek ne var anlayamadım.
beni yanlış anlama tatlım.burada herkes bir ümit peşinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?