• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin iş yoğunluğundan sıkıldınızmı :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi GGGTTT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

GGGTTT

Ziyaretçi
herkese merhaba ben yeni üye oldum, buradaki paylaşımları okuyorum çokk güzel :)
benim eşimin son zamanlarda işlerinin yoğunluğundan ve bunu bahane ederek beni ihmal etmesinden sıkıldım artık bunu ona söylediğimdede çok yoğunum diyip duruyor, aslında ikimizde aynı sektördeyiz olup bitenleri biliyorum ama bunu bahane etmesine sinir oluyorum. benimde işlerim yoğun ama onu ihmal etmiyorumm. :( akşam eve gelincede ağzını bıçak açmıyor beyefendinin.. sizinde aranızda böyle olanlar varmııı???

olmaz olu mu ben nasıl sıkılıyorum bilsen...
nöbetleri oluyor arada...akşam 6 dan sonra geliyor ve yorgun....
bende başlıyorum artık ilgilenmiyorsun sohbet edemiyoruz gezemiyoruz vs..
dırdır cı kadınlara döndüm ayol-tatlicadiarzu-

aynen yaa. dün en sonunda patladım ya dedim sende çalışıyorsun bende çalışıyorum ama sürekli konuşalım diye ben tutturunca dırdırcı konumuna düşüyorum. sıkıldım artık dedim. bana derdin ne canım günde bir kere arıyorum ya seni diyor. ayy ne güzel takdir edilecek birşey yapıyorsun dedim bende gittim yattım. eskiden böyle değildi yaa :kızgın::kızgın:

evlendiğimizden beri çok yoğundur eşim eskiden ben de yoğundum daha rahat tolere ediyordum ama şimdi hem sıkılıyorum evde yalnız olmaktan hem de üzülüyorum çok yoruluyor diye
ama allahı var işten çıkar çıkmaz evde soluğu alır ve benle de çok ilgilenir her zaman gün içinde de telefonlaşırız ya da arada öğlen yemeğine çıkarız felan
napalım bu yaşlarda çalışabilecez zaten çalışsın

ya akşam ben eve 7 de gidiyorum o daha geç geliyor.8:30 da falan evde oluyor, ondan sonrada yemekti televizyondu 2 saat oturabiliyoruz sadece. ama gün içerisndee yoğun olduğu için telefonlarıma bile cevap veremiyorrr buda benim canımı çokk sıkıyor... sürekli toplantıda ya da müşterilerinin yanında oluyorr ona kızmamam lazım aslında ama kızıyorum işte

ışten başını kaldıracak vakti yok garibimin..Ama işi bitince hemen ewe gelir..Ben artık sorun etmiorum..Bebişim bana yetiyooo..

ARKADAŞLAR NOLUR ŞıKAYET ETMEYıN.. "Güven olmazsa" diye bir konu açtım okuyun lütfen.. eşi işsiz bir kadının nasıl acı çektiğini bilemezsiniz.. Sizin yerinizde olmak, eşimin işten başını kaldıramadığını eve yorgun ve para kazanmış geldiğini görmek için -bir ay bile olsa- neler feda edebileceğimi tahmin bile edemezsiniz... NOLUR ŞıKAYET ETMEYıN... O kadar işsiz insan var ki ülkemizde , hayat o kadar zor ki... Bırakın çalışsınlar.. Sevgilerinden eminseniz bırakın yorgun gelsinler eve.. Dinlendirin onları, siz ilgilenin onlarla... Aklınıza bu satırlarımı getirin ve bikere daha düşünün.. Sevgilerimle..

oooooo :)))) hem de nasıl....

eşim işi nedeniyle cumartesi pazarları çalışır ve hafta da 1 gün cuma günleri izinlidir...

son aylarda yaşanan iş yoğunluğu nedeniyle hafta da 1 gün izin de kullanmıyor...

akşam hep vaktinde gelir...uzanır tv izler bazen 9.30 bazen 12 de uyur ama çok yorgun olduğu için pek sohbet etmeyiz....

işi olmayan onca kişiyi düşününce Allah şükredip şikayet etmediğim gibi eşimin dinlenerek ertesi günü işte verimli olması için elimden geleni yapıyorum...

ARKADAŞLAR NOLUR ŞİKAYET ETMEYİN.. "Güven olmazsa" diye bir konu açtım okuyun lütfen.. eşi işsiz bir kadının nasıl acı çektiğini bilemezsiniz.. Sizin yerinizde olmak, eşimin işten başını kaldıramadığını eve yorgun ve para kazanmış geldiğini görmek için -bir ay bile olsa- neler feda edebileceğimi tahmin bile edemezsiniz... NOLUR ŞİKAYET ETMEYİN... O kadar işsiz insan var ki ülkemizde , hayat o kadar zor ki... Bırakın çalışsınlar.. Sevgilerinden eminseniz bırakın yorgun gelsinler eve.. Dinlendirin onları, siz ilgilenin onlarla... Aklınıza bu satırlarımı getirin ve bikere daha düşünün.. Sevgilerimle..

su bende bir zamanlar aynı şeyleri yaşamış biri olarak şikayet etmiyorum. eşim nerden baksan 1.5-2 senedir işsizdi...çok şükür ki 6 aydır düzenli çalıştığı bi işi var...sabahın 7 sinde gidip akşam en erken 9 da geliyor.bazı günler geceyi buluyor.
hatta şu sıralar yumurta takibi yaptığımız için dün ilişkiye girmemiz gerekiyodu eşim çok geç geldi bende yattım uyudum yapamadık..:asigim:.
ama hiç şikayet etmiyorum.kendisininde şikayet etmesine izin vermiyorum..çünkü işsizken hem maddi hem manevi olarak o kdr zorluk çektimki..anlatamam .. ben sabahın köründe işe giderken onun evde uyuması sinirlerimi bozuyodu...ister istemez huzursuzluk oluyodu..tabi bişeyin yokluğunu çekmeden kıymetini bilmek çok zor...:sm_confused:

ben evlendim antalyaya gittim eşimin işi dolayısıyka kimsem yoktu eşimden başka bi nefes yoktu etrafımda komşularımızda yaşlılardı diyalog kuramadım eşim sabah 7-8 gece 12-1 gibi geliyodu bazen 2yide buluyodu işi çokdu çok iyi biliyorum kuyumcu ustadı eşim turistlerde geç saatlerde alışverilere çıktığı için geç gelmek zorundaydı ama ben ona bikere bile sitem etmedim güler yüzümü hiç eksik etmedim oda sıkıldığımın farkındaydı daha çok bağlandı sıkılıyorum diye hemen bilgisayar ve internet aldı boş anlarımız hep berbaer geçiriyoduk ben biliyodum o günlerde geçicekti elbet sabretmem lazımdı ve ettim şimdi çok şükür kendi işimiz berbaer çalışıyoruz rabbime binlerce kez şükürler olsun çok fazla üstüne gitmeyin zaten çok çalışıyosa yorgun gelicektir bide bizim dırdırlarımız kendimizi ilişkimiz yıpratırız tabi benim nacizane tavsiyem

eşimin iş yoğunluğundan bende bıktım...
millet hafta sonları dinlenir,benimki hala daireye gider...
valla ilk zamanlar çok söyleniyordum,artık alıştım bişey demiyorum...
ama bunada sükrediyorum en azından işi var...
bunada şükür...

benim eşimde yoğun çalışanlardan
bak bu saat oldu kuzum çalışıyor daha.

çok şükür işi var.şükürler olsun.
bende başka bir ile geldim evlenince
alışmak zor oluyor
insan akşamları eşinin yanında olmasını istiyor.

gündüzler çabu geçiyorda geceler hiç bitmiyor.

şükürler olsun halimize.

İşten başını kaldıracak vakti yok garibimin..Ama işi bitince hemen ewe gelir..Ben artık sorun etmiorum..Bebişim bana yetiyooo..[/QU

evet canım bende aynen bu durumdayım işte oğluşum bana yetiyo :asigim:

Bazen onun yoğun olması bana da kendime zaman
ayırmamı sağlıyor.........................

benim esimin isi Gastronomi oldugu icin 10 senedir yani evlendigimizden beri bu böyle.Hep cok calisti.Baskalari 8 saat calisirken o 10 saat 12 saat calisti.Herkes cumartesi pazar izinliyken o o günleride calismak zorundaydi ve halada zorunda.Az calisip cok kazanmak diye bisey olsaydi yaa,ne güzel olurdu.
Allah'tan isten cikar cikmaz eve kosturur.Ama

herkese merhaba ben yeni üye oldum, buradaki paylaşımları okuyorum çokk güzel :)
benim eşimin son zamanlarda işlerinin yoğunluğundan ve bunu bahane ederek beni ihmal etmesinden sıkıldım artık bunu ona söylediğimdede çok yoğunum diyip duruyor, aslında ikimizde aynı sektördeyiz olup bitenleri biliyorum ama bunu bahane etmesine sinir oluyorum. benimde işlerim yoğun ama onu ihmal etmiyorumm. :( akşam eve gelincede ağzını bıçak açmıyor beyefendinin.. sizinde aranızda böyle olanlar varmııı???

ewwet canım malesef bızım aramızdada bole olanlar.benım esımde bole yapıo aynen cok gec gelıo ustelık eve yalnız degılsın yanı merak etme

sabah 7 aksam 8 is yerinde calisiyor..aksam 9-12 bazen 1-2 evde calisiyor...
haftanin 6 günü böyle...sadece cumartesi sabah bi alisverise gidilir,eve gelir ise devam..binde birde isten erken cikarsa kii en erkeni saat 6 dir,bir iki saat bana ayirir...
bunalmanin hatta sinir olmanin daha ötesinde halimi anlatacak bi kelime varmi acaba bende merak ediyorum canim...

hepinize iyi geceler kızlar.. insan bişeyleri yaşarken sadece kendinde olduğunu sanıyo... oysaki tek şikayetçi olan ben değilmişim :)) benim eşimde kendi işini yapıyor... ayın 10 günü filan sağda solda seyahatte geçer.... seyahatten artan 20 gününde hemen hemen 8-10 gecesinde geç saatlere kadar ofise gider.... kalan akşamlardada enerjisi genelde pek kalmaz zaten yorgunluğu yüzünden bedeninden okunur.. aslında üzülüyorum ama kim ne derse desin uzaklık oluyor arada... özlemek güzel ama bir süre sonra agresyon yapıyo.. buda üzücü tabi kavga edebilirliği artıyor insanın... bazen memurlara çok özeniyorum saatleri şartları belli diye... ama bizde maddi manevi devamlı kaygılar var... manevi yönden eksiklikler büyük oluyo.. ozaman insan daha iyi anlıyoki evlilik sevgisiz yani mantıkla filan olacak iş değilmiş.. sevmek.. çok sevmek lazımış dayanabilmek için....

bizimki işten yorgun gelse bile ben dışında herşeye ilgi gösterir tv sini izler pc sine bir ton vakit ayırır ..

eşinizin işlerinin yoğunluğundan şikayet edeceğinize bir işi olduğu için şükretmelisiniz...
benim eşim bildim bileli yoğundur gece bazen 2 ye kadar çalışır sabah 7 de kalkıp tekrar gider...haftasonları vakit geçirmeye bakın beraber dinlenin..vs

Back
X