Eşinizin mesleği sizi etkiliyor mu

Ben calismiyorum
Esimde bir truzim sirketinde personel muduru.
İnsanlarla ugrasiyor sirket hatti yogun vs.
Alistik biz tempoya 5yildir boyle.
Yazin 1hafta birlikde tatil yapiyoruz.
Bayramlarda kaciyoruz bir kac gunluk
Adam iskolik.
Raporluyken bile ise gitti.

Hafta sonlari arada gunubirlik kaciyoruz.
Sabah 7 aksam 19.00(bazen 21:00).
Aman calissinda calismamasindan cok cok iyi.
Memnunum ben halimden.
Etkilenmiyorum
Sadece sorumluluklar uzerimde
Evin alisverisi,eksikler, cocugun sorumlulugu calismadigim icinde idare ediyorum

benimki inşaat sektöründe.
sabahb5:30 evden cikiyor,17gibi evde oluyor.
eve gelince kafası bir dünya olmuş oluyor. bende tüm gün oglumla vakit gecirmekten pertim cikmis vaziyette onu bekliyorum. tek istegim bi saate olsa cocukla oynamasi ilgilenmesi ama o yorgun ben yorgun. ev hanimi olup eve para getirmeyince bi kiymeti insanin olmuyo demek dedim en sonunda :)
onun ne kadar yoruldugunu tahmin edebiliyorum ancak idare eden taraf bayanlar oluyor, yuvayi dişi kuş yapar misali..bende sıkıntıdan el işine başladım

1 bucuk yillik evliyim daha yeni ama insallah hep boyle gider..
Kahvaltiyi ve aksam yemegini ben kuruyosam o toplar o kuruyo ise ben toplarim aksam cani meyve icecek vs isterse kalkip kendisi alir Allahim binlerce kez razi olsun cok yuku yok yalnizca coraplarini devamli salonda cikarir :@ ne kadar yorgun olursa olsun akşamlari ve hafta sonralri dişariya cikarir :) (çalışmıyorum) zaten eşimde istemiyo çalismami

benim eşim de doktor, ben de öğretmenim anlıyorum yoruluyor çok meşgul ama onun yüzünden ben de eve kapanıyorum. sürekli hazırlaması gereken makale okuması gereken kitapları oluyor. bir yere giderken hemen çok kalmayalım işim var diyor. dışarı çıktığımızda mutsuz bir sürü işinin olduğundan bahsediyor. ama eve gelince de oturup film izliyor. 1 yıllık evliyiz ve bu durumdan çoookkk bunaldım...

Kızlar Yen'i evlendim bikaç ay oldu..şuan bir sorun yok mutluyum ancak eşimin işi yoğun..evlenene kadar beni bu durum yine etkiliyordu ama aynı evin içinde daha fazla etkiliyor üstelik eşim herşeyi benden bekliyor bişey olduğunda işinin yoğunluğunu bahane ediyor fedakarlığı benden bekliyor öyle olunca iki taraflı değil de tek kişi yükleniyor ilişkiyi
Ya keşke iş temposu çok olsa benimki taksici ve bin bir turlu kadin sarhosumu dersin o sumu dersin gece gunduz demeden musteri ariyor bigun evde bigun nobette yani surekli diken ustunde kadinlar cok fena ya ve daimi musterileri hep kadin hepside yollu kıskançlıktan ölüyorum uyuyoruz mesela musteri ariyor eee ekmek parasi haliyle musteri kacirmamaya calisiyor birdaha aramazlar diye saat kac olursa olsun gidiyor bi kerede gaspa ugradi yani acayip etkiliyor keske duzenli yogun isi olsa ama boyle olmasa sıkılma derim bi şekilde geçinmemiz gerek hayat bu ama eşine bu durumu açabilirsin en azindan anlayisla karsilar gibi geliyor bana belki yarim saat bi saat cok yorgun olsa bile size zaman ayirmaya ozen gosterir

Ya ben şunu söylerim; eşlerden biri bile çalışma saatleri yoğunsa bu ikisini de etkiliyo
Bi plan yapıyorsun birlikte bişeyler yapmak istiyorsun hop bişey çıkıyo plan bozuluyor ben balayımı bile yapamadım 2.günü dönmek zorunda kaldık
Eve gelir yorgun bi şekilde tamam konuşmak sohbet etmek istemez yorgun dersin ama gözlerine de bakmaz sen yoksun gibi..
Bi kahvaltı bile hazırlamaz ya da sen söylersin ancak o zaman hazırlar herşeyi benden bekler ben de çalışıyorum
Eşimi çok seviyorum ama bide ev işleri konusunda anlayışlı olsa yardımcı olsa arada bana süprizler yapsa mesela ben işe gidiyorum bazen o evde oluyo ben gelene kadar evi süslese yemek sofra kursa ne güzel olurdu

Ben calismiyorum
Esimde bir truzim sirketinde personel muduru.
İnsanlarla ugrasiyor sirket hatti yogun vs.
Alistik biz tempoya 5yildir boyle.
Yazin 1hafta birlikde tatil yapiyoruz.
Bayramlarda kaciyoruz bir kac gunluk
Adam iskolik.
Raporluyken bile ise gitti.

Hafta sonlari arada gunubirlik kaciyoruz.
Sabah 7 aksam 19.00(bazen 21:00).
Aman calissinda calismamasindan cok cok iyi.
Memnunum ben halimden.
Etkilenmiyorum
Sadece sorumluluklar uzerimde
Evin alisverisi,eksikler, cocugun sorumlulugu calismadigim icinde idare ediyorum
Nasıl dayanıyorsun bukadar yüke Ben ilerde çocuk filan da olunca yapamıcam diye korkmuyor değilim

Etkilemiyor çok şükür cumartesi pazar izinli hafta ici ne kadar yorgun olursa olsun zaman ayırır ve ev işini heo o yapar tabi hamile olmamda etkiliyor ama bekarken de hep ev işi falan yapardı

Benim eşim de 20yıllık evli gibi davranıyor ona da söylüyorum bi heyecan olmalı sonuçta daha yeniyiz ama içimiz geçmiş kendimizi günlük rutin işlere kaptırmış gidiyoruz
benim eşim de doktor, ben de öğretmenim anlıyorum yoruluyor çok meşgul ama onun yüzünden ben de eve kapanıyorum. sürekli hazırlaması gereken makale okuması gereken kitapları oluyor. bir yere giderken hemen çok kalmayalım işim var diyor. dışarı çıktığımızda mutsuz bir sürü işinin olduğundan bahsediyor. ama eve gelince de oturup film izliyor. 1 yıllık evliyiz ve bu durumdan çoookkk bunaldım...
en

Şu parası çok olup ya yedi yirmi dört karı koca Yanyana olup ta seyahate giden alışverişe giden her yere birlikte gidip gece gündüz birlikte olan evliliklere çok özeniyorum :/

Ben çok mu şey istiyorum kızlar ya?
Arada bana yardımcı olsun
Arada süprizler yapsın ne biliyim süpriz bi yerlere götürsün ya da süpriz sofralar
Evde telefon ve televizyonla çok fazla ilgilenmesini sevmiyorum zaten işi yoğun ben evde onu bekliyorum bide işten gelince onlara çok odaklanmasını istemem
Bide aklını dışarı arkadaşlarına vs çok vermesini istemem çok fazla arkadaşı var

Aslında eşlne hak verdim kaç kişiye bir doktor düşüyor evlilikten çok şey beklemişsin yoğun olmayan yere tayin istese nasıl olur acaba

Nasıl dayanıyorsun bukadar yüke Ben ilerde çocuk filan da olunca yapamıcam diye korkmuyor değilim
İnsan alisiyor.

Her sabah kahvaltisiz caysizda yollamam hazirlarim.
Her hafta kek,pogaca da piser evimizde(alisik esimde oglumda)

Her aksam yemek ,cay,meyve,cerez faslimiz olur mesela

Meyvelerine kadar soyarim.

Evin pazari,alisverisi,cocugun okulu,ödevleri,yemek,temizlik,ütü derken zaman öyle cabuk geciyoki.

Bedenen yoruluyorsun tabiki.

Ama calisiyor olsaydim bu tempo boyle gitmezdi.

Etkiliyor. Esimin bir kac restoranti var. Gun icinde ondan ona ondan ona kosturuyor. Hep ayakta. Eve geldiginde pestili cikmis oluyor genelde. Sabah 9 da gidip aksam 10 a dogru doner genelde. Benim icin sikinti degil evlenmeden oncede bu sekilde yogun bir is temposu vardi. Hatta evlenmeden once daha fazlaydi, evlenince bir tik azaltti diyebiliriz. Bu yogunluga ragmen yinede ilgi alakasini hic eksik etmez sagolsun, ise gitmedigi zaman her ne kadar aksama kadar uyumak istesede :) oglene kadar uyur sonra disari cikar gezeriz.
E o kendi isine bakarken bende evimle ilgileniyorum. Yemek, temizlik, utuler vs.. Ne kadar calisip cabaladigini ve bugunlere kolay gelmedigini bildigimden ben de isten geldiginde onu iyi agirlamaya calisiyorum tatli cay fasillari, sabah kahvalti bla bla.

Ya keşke iş temposu çok olsa benimki taksici ve bin bir turlu kadin sarhosumu dersin o sumu dersin gece gunduz demeden musteri ariyor bigun evde bigun nobette yani surekli diken ustunde kadinlar cok fena ya ve daimi musterileri hep kadin hepside yollu kıskançlıktan ölüyorum uyuyoruz mesela musteri ariyor eee ekmek parasi haliyle musteri kacirmamaya calisiyor birdaha aramazlar diye saat kac olursa olsun gidiyor bi kerede gaspa ugradi yani acayip etkiliyor keske duzenli yogun isi olsa ama boyle olmasa sıkılma derim bi şekilde geçinmemiz gerek hayat bu ama eşine bu durumu açabilirsin en azindan anlayisla karsilar gibi geliyor bana belki yarim saat bi saat cok yorgun olsa bile size zaman ayirmaya ozen gosterir

Gasptan korkmanızı anladım da işini yapan Ada'ma kadınlar ne yapar

Biz kadınlar korkuyoruz taksiciden dolmuşçudan da Ada'm kendine güveniyorsa kadın tecavüz mü edecek taksiciye

Özetle bence hatalı düşünüyorsunuz bunu Ada'ma yansıtmayın sıkmayın

Yorum sahibi çalışmıyorum demiş

Çoğu çalışan kafın hem yemek hem çocuk hem alışveriş hepsini hallediyor

Sağlık olunca sıkıntı değil bir de anne babası ya da evladı rahatsız olanlar var

Eşimin ve benim kendi işimiz

Eşim gece 3 te de gelir öğlen 3 te de çıkarız bazen

Çocuğu biri okuldan alıp karnını doyursun her şey olur mantığındayız

Tek kişi olsak yapılacaklar değişmiyor ki evli olunca da yapıyor az çalışan mecburen

O zaman ş
Gasptan korkmanızı anladım da işini yapan Ada'ma kadınlar ne yapar

Biz kadınlar korkuyoruz taksiciden dolmuşçudan da Ada'm kendine güveniyorsa kadın tecavüz mü edecek taksiciye

Özetle bence hatalı düşünüyorsunuz bunu Ada'ma yansıtmayın sıkmayın
Ben size söyle bi ornek verwyim cok degil 1 ay kadar oluyor sarhos iki kadin biniyor taksiye bende telefonu kapatmam nobetteyken dinlerim genelde o zamanda denk geldi kapatmadim kadin iste sarhos ama cok yakisikliymissin falan diyor en son kadin kirmizi isiktayken optu yani bu kucuk bi ornek basimiza bunun gibi cok geldi yasli bi kadin sirf esiyle mutlu olmadigi icin parayla iliski teklif etti yani bazen namusunla is yapsanda gelir seni bulur dunya kotu bir yer kadini erkegi yok anlayacaginiz

O zaman ş

Ben size söyle bi ornek verwyim cok degil 1 ay kadar oluyor sarhos iki kadin biniyor taksiye bende telefonu kapatmam nobetteyken dinlerim genelde o zamanda denk geldi kapatmadim kadin iste sarhos ama cok yakisikliymissin falan diyor en son kadin kirmizi isiktayken optu yani bu kucuk bi ornek basimiza bunun gibi cok geldi yasli bi kadin sirf esiyle mutlu olmadigi icin parayla iliski teklif etti yani bazen namusunla is yapsanda gelir seni bulur dunya kotu bir yer kadini erkegi yok anlayacaginiz

Teklif etsin ne olur ki önemli olan kabul etmemesi

Sarhoşu terslerse yakışıklı vs deyince devam etmez

T
Teklif etsin ne olur ki önemli olan kabul etmemesi

Sarhoşu terslerse yakışıklı vs deyince devam etmez
Elbette kabul etmedi ama sarhossa host desen gitmez akli yerinde olmaz herneyse zaten inanin farklı birsey oda farkinda kıskandığımın ister istemez dusunsenize esiniz yaninizda yatiyor saat 3 telefon geldi bide geneli hayat kadini konusma tarzlari belli nerdesin hadi gel al beni falan ne bileyim ya ben kıskanıyorum içte içe sinir oluyorum tabi her insan aynı düsünmez

Back
X