eşinizin mükemmel olması sizin iyiliğinizdenmi onun iyi olmasındanmı kaynaklanır

bence öncelikle bu soruyu neden sorduğunu söylemelisin?

objektf olarak yorum istiyorsan bunun birkaç sebebi olabilir tatlım;

1- eşin sana gerçekten aşık, fiziğine, bir haline tavrına ve ne yaparsan yap seninle evli olmak onu mutlu etmeye yetiyor

2- sana karşı sadakatsiz olabilir, ve ayıbını örtmek için bu şekilde davranabilir(ki umarım böyle değildir)

3-aslında eşinin mükemmellik kavramı tamda senin istediğin ideal koca tabirine cuk diye oturmasında ileri gelebilir

4-elbette birkaç sorun problme olabilir, ama sen onları eşinin erkeklik gururu incitmeden söylüyorsundur, aranızda tatlıya bağlanıyordur

5- ya da sen de mükemmel bir eşsindir, hanım hanımcık oluyosundur o da sana mükemmek bir eş olmaya çalışıyordur

inşAllah aranız hep b öyle güzel olsun canım maşAllah =))

kesinlikle katılıyorum çok güzel yazmışsınız

adam iyi niyetliyse zaten hep iyiydir .kötüysede siz ağzınızla kuş tutsanız yaranamazsınız...mükemmel diye birşey yoktur..aynı şey kadın içinde geçerlidir.

mükemmellik demeyelimde iyi insan olması diyelim kişinin kendisiyle ilgili bi durum bence..
benim eşimde çok iyidir sağolsun hatta ben bazen kendi aileme bile söylüyorum bu huysuzlukla (yani huysuz olan benim:) ) bu adam beni iyiki çekiyor diye:))

Karşılıklıdır elbette ama karşımızdaki insanın özünde o hamur yoksa, biz bin kere de iyi olsak, bir işe yaramaz diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…