- Konu Sahibi zeynep2630
-
peki ayrılırmısın şule.kimse ayrılırım diyemiyor neden acaba?
Artık herşeyi o kadar çabuk tüketiyoruz ki... Ne tadı kalıyor ne anlamı. Her kavramın içini çabucak boşaltıyoruz.
Yozlaşma diyorlar ya adına, ne güzel söylüyorlar. Bunun adı gerçekten de böyle.
Eskiden insanlar ilişkileri nasıl yaşarlarmış, şimdi nasıl yaşanıyor. Bir bakışmayla, bir mendille aşklar başlarmış ve mezara kadar gidermiş. Şimdi birinden ayrılınca aynı gün başkasıyla da beraber olunabiliyor bu devirde.
Eski bağlılıklar, eski kutsal birliktelik yeminleri nerede?
İnsanların önünde hazır herşey, bir anda herşey olabiliyor. Çıkalım, evlenelim...
O adamların aradığı heyecan, adrenalin; o adamların hissettikleri tatminsizlik, güvensizlik; o adamların ruhunda olan karaktersizlik, sadakatsizlik...
Yaşama heyecanını, ayakta durma gücünü, aynı yolda yürüme huzurunu benden alamıyorsa bunun adı zaten evlilik olmaktan çıkar diyorum ben.
Aynı evin içinde birbirine rol yapan iki yabancıya dönüşürüz sadece...
Ben ne yapardım... Allah büyük konuşturmasın hiçbir zaman. İnsan yaşamadan ne yapacağını bilemez. Ancak çok, çok nahoş bir durum.
Allah kimseye yaşatmasın...
geçenlerde bi sitedede konuşma vardı eşime dinlettim. aldatan eş affedilmelimi, bir aldatan birdaha aldatırmı, hangi durumlar aldatmadır vs soruları psikoloğ ve iletişim uzmanlarının yorumlarıyla anlatmışlar..
psikoloğ bir kez aldatan tekrar aldatır diye birşey yoktur diyor.
iletişim uzmanı ise eğer affederseniz kesinlikle tekrarı olur diyor.
hangi durumlar aldatmadır sorusunun cevabı ise sizinle olmadığı her dakika başkasıyla beraber ise aldatmadır diyor. kısaca internette aldatmada aldatmadır diyor.
işin ilginci iletişim uzmanına göre aşık insan aldatamaz :1no2: hatta aklından bile geçmez miş. geçiyorsa aşık değil miş
garibim eşim bilgisayarın "b" sinden anlamıyor onun yüzünden oldukça rahatım ben. ama olursa ne yapardım bilemiyorum
neden yeni evli çiftlerin evlerinde çeyiz gibi baş köşede bilgisayara oluyor ki..ben bunu hiç anlmıyorum..kesinlikle evlendiğimde evime bilgisayar girmeyecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?