- 4 Nisan 2007
- 678
- 8
- 316
- Konu Sahibi zeynep2630
-
öncesinde bu tür hikayeler duydugumuzda şoke olur, inanılmaz tepkiler verirdik
sonra yavaş yavaş aşinalık kazandık şaşırmamaya başladık daha az tepkiler verir olduk
şimdi ise normal karşılıyor; "evinde, iş yerinde pc ve internet olan her erkek yapar!" diye düşünüyoruz...
söylenecek çok şey var ama ben tembellik yapıcam bugun biraz;
BİZ BÜYÜDÜK ve KİRLENDİ DÜNYA...
Artık herşeyi o kadar çabuk tüketiyoruz ki... Ne tadı kalıyor ne anlamı. Her kavramın içini çabucak boşaltıyoruz.
Yozlaşma diyorlar ya adına, ne güzel söylüyorlar. Bunun adı gerçekten de böyle.
Eskiden insanlar ilişkileri nasıl yaşarlarmış, şimdi nasıl yaşanıyor. Bir bakışmayla, bir mendille aşklar başlarmış ve mezara kadar gidermiş. Şimdi birinden ayrılınca aynı gün başkasıyla da beraber olunabiliyor bu devirde.
Eski bağlılıklar, eski kutsal birliktelik yeminleri nerede?
İnsanların önünde hazır herşey, bir anda herşey olabiliyor. Çıkalım, evlenelim...
O adamların aradığı heyecan, adrenalin; o adamların hissettikleri tatminsizlik, güvensizlik; o adamların ruhunda olan karaktersizlik, sadakatsizlik...
Yaşama heyecanını, ayakta durma gücünü, aynı yolda yürüme huzurunu benden alamıyorsa bunun adı zaten evlilik olmaktan çıkar diyorum ben.
Aynı evin içinde birbirine rol yapan iki yabancıya dönüşürüz sadece...
Ben ne yapardım... Allah büyük konuşturmasın hiçbir zaman. İnsan yaşamadan ne yapacağını bilemez. Ancak çok, çok nahoş bir durum.
Allah kimseye yaşatmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?