Eşinizin, sevgilinizin iş yerine gidermisiniz?

işte erkeklerin en büyük hatasıda bu madem birşey yok kıskanıyorum de ortamı sevmiyorum de otur anlat en ince ayrıntısına kadar da içinde şüphe kalmasın eşinin ama yook yapamazlar bunu ya bi halt yediklerinden yada ayrıntıların bizim için ne kadar önemli oldugunu anlamadıklarından(anlamak istemediklerinden)
kurt düşürme kardeşim eşinin içine bu kadar zormu ya?
Allah akıl fikir versin hepsine...

bir kez habersiz gittim.bende çalıştığım için gün olarak ayaralayıp gidebilmem zor ama fırsatım vardı gittim bende,sevindi..

Peki eşiniz yaklaşik 1,5 senedir ayni işyerinde çalişiyor ve bir kere olsun sizi iş yerine davet etmiyor ise çeşitli bahanelerle gelmenizi engelliyor ise yinede gidermiydiniz???

Durum buysa kesinlikle giderdim. İstediği kadar engellesin, bulurdum bir bahane.
Hiçbir şey bilmiyorsam, hayatım anahtarımı evde bırakmışım, seninkini almaya geldim der yine giderdim. Neymiş ne değilmiş bir görürdüm yani.

Açıkçası işte aldatmadır yok başka kadındır falan düşünmem ama ilk aklıma gelen bakalım yapıyorum dediği işi yapıyor mu, dahası bakalım bu adam orada çalışıyor mu? Biraz fazlaca paranoyakça gelebilir bu düşünce ama olur ya...neler duyuyoruz görüyoruz. Hayat bu.

eşimin iş yerine gayet rahat gider gelirim o çalışırken onu izlerim bude eşimin çok hoşuna gidiyor :))

Kıskançlıktan dolayı gideceksen, unutmaki kimi kadınlar evli ve hatta karısı hoş olan erkeklerle uğraşmaktan müthiş bir haz alıyor...
Şeytanın aklına iş düşürmüş gibide olabilirsin.

ben de gidiyorum eşimin işyerine. eşim bayan kuaförü. müşterilerine hep benden bahsediyor. onlarda beni görmek istiyor. ben de gittiğimde hep beni tanıştırır.
ama ilk evlediğimiz sene çok kıskançtım. kendimi göstermek için giderdim. ama alıştım artık. eşimde sürekli benden bahsedince daha rahatım.
eşim de benim işyerime gelir.
eşimin evli olduğunu bile bile neler teklif etmişler:oklava: bana hep anlatırdı.
ama senin gelmeni istemiyorsa hele çıkışta bile benim de aklıma soru işareti düşer. sık olmasada arada 5-10 dk. işine engel olmadan uğrayabilirsin.
kendi işyeriyse daha rahat olur.

bence senin bir bahane bulup mutlaka gitmen lazım,çok saçma bahaneler üretiyormuş,sanki bugüne kadar seni tay tay tutuyormuş gibi,yok karışıkmış,trafikmiş,böyle adama senin gittiğin yoldan ben dönüyordum demek lazım ya,sen sağlam bir bahane bulup birşekilde sakladığı,sakındığı neymiş onu öğrenmen lazım,rahat etmen için,yoksa hergün bu adam ne yapıyor diye insan kafayı yer.

Aslinda ben sebebini cok iyi biliyorum kendisi "cakcak" herkesle laubali sekilde kadin erkek ayirt etmeden konustugu icin isyerinde bir kadinlada samimi oldugu icin ve ben her ikisininde .....zina ....çtiğim icin olabilir mi acaba diye dusunmeden edemiyorum...

Şimdi burada konuşulan mesele, eşini işyerinde kontrol etmek için veya "Bakın ben karısıyım haa" diye göstermek için eşin işyerine gitmakten bahsediliyorsa, hiçbir şekilde bence doğru değil. Böyle bir davranış işyerinde onun duruşuna zarar verir.
Yok eğer konu, nasıl bir yerde çalıştığını merak ettiği için veya iş arakdaşları ile tanışmak için gitmek ya da akşam uğramak, yemeğe çıkmak için uğramak gibi nedenlerle ise duruma göre değişir. İşyerinin durumu, özelliği, eşin işyerindeki konumu gibi. Mesela benim eşim büyük bir şirketin genel müdürlüğünde çalışıyor, kocaman bir plaza ve üst yöneticiler dahil açık büro sistemi uygulanıyor. Oraya gitmem hoş olmaz ki,h,ç gitmedim zaten. Orası işyeri sonuçta. Hem üstlerine hem astlarına ayıp olur. Daha önce başka bir işteydi, daha az insan çalışıyordu, oraya birkaç kez gittim ama hepsi akşam iş çıkışına yakın ve haberli. Bir kez habersiz gittim, çünkü sürpriz bir yemek ayarlamıştım ve araba bendeydi yani onu almak zorundaydım. Ki onda da tam çıkış saatinde gittim. Bir insanı işyerinde rahatsız etmek istemem eşim bile olsa...
Ama kendi işidir, ofis, dükkan, fabrika herneyse müsaittir, gidilebilir. Bu durumda bile haberli gidilmesi taraftarıyım. Müşteri olur, iş sıkışık olur, toplantı olur... İş hali yani..

Aslinda ben sebebini cok iyi biliyorum kendisi "cakcak" herkesle laubali sekilde kadin erkek ayirt etmeden konustugu icin isyerinde bir kadinlada samimi oldugu icin ve ben her ikisininde .....zina ....çtiğim icin olabilir mi acaba diye dusunmeden edemiyorum...

zina davasimi açtin doğrumu anladim yakaladin sanirim uygunsuz halde:çok üzgünüm:

e durum farklıymış canım git ona sormadan hemde, birşey bahane et ve git
böyle düşünüp kuracağına gerçi gitsen ne olcakki sonuçta o orda hep
eşinin bu huyu yani çok konuşup kimseyle ayırt etmeden laubali konuşması çok kötü heleki bir erkek olarak ama içi önemli olan güveniyosan sorun yok

benim sevgilim daha yeni mezun oldu, 1aydır falan çalışıyor, ama yinede gittim 1kere. daha doğrusu o götürdü, birşeylerini unutmuştu, onları alıp döndük. hihoyyyt arada 1 uğramak hoş olabilir bence :ecrin_bebek:

eskiden aynı yerde çalıştığım için ortamı biliyorum ama ne yalan söyleyim sekreterlerine uyuz oluyorum iş yerini arasam ben olduğumu bile bile ters ters kim arıyoooo der sanki onun sahibi gibi aptallll:47: süpriz yapmak için falan da gidiyorum çok nadir

eşim nişan-düğün toplamda 1,5 yıldır hayatımda daha işyerinin önünden yürüyerek bile geçmedim desem?
çünkü, eşim erkek kuaförü ve tekbaşına çalıştığı bir kuaför salonu var. küçük bir semtte 7-8 tane kahvehanenin ortasında :) değil onu orda ziyaret etmek önünden bile geçirmiyor kıskanç bir koca olarak. bend hiç sorgulamıyorum bile :)

Arada bir gider,şöyle bir görünürüm....Tüm bakışlar üzerimde toplanır....:17:

Bu konuda mütevazi olamayacağım....:1:

Aynı şirkette çalışınca mecburen her sabah mesaiye gidiyorum tabi :51::37:

O çağırırsa giderim çağırmazsa da kızmam. zaten 1 ay sonra kendi bürosunu açacak. hedefimiz beraber çalışmak :)

kızlar benim eşim öğretmen okulda bayan öğretmenlerle diyoloğu nasıl merak ediyorum:27:
sorduğumda hiçbiriyle fazla muhabbet etmiyorum diyor, isimlerini soruyorum ne bileyim ben diyor sonrada haa ayşe yada fatma diyo yani biliyoda aslında bbilmiyo gibi yapıyo,bi keresinde iki bayan öğretmen tartışmış benimkide birinin tarafını tutuyo yani ben diyorum aslında öbürü haklı oda hayır bence bu bayan haklı diyo yani neden savunuyo özellikle anlamadım bende bağırdım sananeki dedim kim haklı kim haksız. açıkcası ozamandan beri bi şüphe sardı beni acaba bu bayana karşı bişeylermi hissediyor yani niye çok iyi tanımadığı birini bu kadar savunuyoki..
bende okuluna gitmek isterdim aslında ama çok uzak okul bide kızabilir ne işin var diye burda.
öğretmenler gününde bi akşam yemeği varmış eğlenceli bizde gidicez bakalım diyologları nasıl beyefndinin dediği gibimi?
ben eşime hiç güvenmiyorum sanal olarak aldatıldığımı çok yakaladım reeldede yapıyor olabilir nereye gitse aklıma hep bir şüphe düşer sanki sürekli heran aldatılıyor hissine kapılıyorum dayanamıyorum artık ona nasıl güvencem aslında okuldan geldimi hep evdedir hafta sonlarıda çıkmaz dışarı bensiz ne düşüneceğimi bilemiyorum..:43::43:

Back
X