Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sütyen askıları görübdümü göğüs ve sırt açıldımı aşkım çok kızar :)) haklı olarak aslında bende pek sewmem bu tür durumları ama bazen dikkatszlık yapıyorum başta çook sorun yaşadım ama şimdi bende daha ölçülüym o da daha rahat
benim sevdigim bana ne yasaklar koyuyor ne yasaklar ahh ahh
Pant.giymek yasak.dar giymek yok.evlenince örtümü ev içindede önden baglıycam.gerektiginde ayaklarım bile görünmüycek.dışarda,onun ailesinin yanında benim ailemin yanında çiddi durucam.bana yılışmak ismimi söylemek yanıma oturmak yok diyor.ev içinde ben seni dizimin dibinden kolumun altından ayırmak bunuda diyim diyor.
nasip olurda evlenirsek öyle zırt pırt gezmekmiş yatılı gezmekmiş asla olamazmız,gerektigi zamanlar olurmuş.daha neler neler....bu arada sevdigim karslı azeri.bu cinsleri tanıyan bilen varsa bana anlatsın nasıldırlar falan diye.ailem pek hoş bakmıyor.çünkü ben nazlı büyütüldüm kibarım hassasım ya kaldıramıyacagımı düşünüyorlar.halbuki istedigim eş böyle biri.
Yasaklar azaldıda evlenebilmemiz için kapanmam gerektigini söylüyor![]()
allah için kapanılır benim bildigim kul için degil....