Eşinizin / Sevgilinizin size koyduğu yasaklar ?

Biraz taviz versem giydiğime, makyajıma herşeyime karışır ya da yasak koyar da. Ben yasak insanı değilim, istediğimi giyerim istediğimi sürerim. bu konularda kimseyi karıştırtmam kendime.

Göğüs dekoltesi dışında kıyafetlerime pek karışmaz erkeklerle ciddi konuş çok gülme yanlış anlarlar der saçlarımı bile sarıyı sevdiği için başka renge boyatmamı istemez:1:

Benim sevgilim de çok kıskançtır. Erkeklerle samimi olmama, dekolte, etek, elbise, askılı giymemi istemez. Hatta bu liste uzar gider:1:
Yalnız söylemeden geçemeyeceğim. Eşi-sevgilisi yasak koymayan arkadaşlar öyle bi konuşmuşlar ki ben kendimi bilmiyomuyum fln.. Sanki eşleri kıskanç olan kadınların hiçbiri kendini bilmiyo, sanki onlar usturuplu giyiniyo da bıraksalar biz çıplak gezicez:19:

ohoo :)
kısa sort,mini etek ve göğüs dekoltesi asla
erkeklerle konusmak,samimi olmak,onlara karsı fazla guler yuzlu olmak hatta onlar selam vermeden (ortak arkadasmız degilse ve cok samimi degilsek o arkdasla) benim selam vermem yasakkkk
bazı kafelere gitmek,12den sonra dısarıda olmak,tek basıma bir erkek arkdasımla bulusmak..
bir de cok renkli şeyler giymek.mesela turuncular cart pembeler(ben de cok severim ışıl ışıl canlı renkleri:) )
sakız çiğnemek evde belki dısarda asla.evde sesine gıcık oluyormus zorla cıkarttırıyor agzımdan.hiç rahat yok :)) ama olsun çok tatlı benim sevgilimmm :)
yasak koymayan karısmayan sevgili/koca yoktur bence arkadaslar.insan sevdiğini her seyden sakınır.baskalarının bize bakmasını istemezler o yuzden cok sade olmamızı isterler her seyimizle.gülmemiz,giyim kuşamımız,hareketlerimiz..yeter ki çok dikkat cekmeyelim.yani en azından benimkisi öyle dikkat cekmemi istemiyor :)

Sanırım herkes aynı şeylerden muzdarip: dekolte ve iç çamaşırını belli ettiği için dar kıyafetler.. Dekolte arada açılıyor yanlışlıkla ama düzeltiyorum hemen ve dar giymemeye çalışıyorum. Benimkide ojeden hoşlanmaz ama sürme demedi hiçbir zaman, dünyanın ojesi rengi varken bir bakmışımki sürmez olmuşum. Zaten çalışırken zor oluyor eller hep suda, ne ara yenilecem, iyi böyle :)

sütyen askıları görübdümü göğüs ve sırt açıldımı aşkım çok kızar :)) haklı olarak aslında bende pek sewmem bu tür durumları ama bazen dikkatszlık yapıyorum başta çook sorun yaşadım ama şimdi bende daha ölçülüym o da daha rahat

Aynı benimkini yazmışsın, çok kızar çoook. Ama bilerek değil dikkatsizlikten kaynaklanıyor, dikkatli olmaya çalışıyorum her seferinde...

benim sevdigim bana ne yasaklar koyuyor ne yasaklar ahh ahh
Pant.giymek yasak.dar giymek yok.evlenince örtümü ev içindede önden baglıycam.gerektiginde ayaklarım bile görünmüycek.dışarda,onun ailesinin yanında benim ailemin yanında çiddi durucam.bana yılışmak ismimi söylemek yanıma oturmak yok diyor.ev içinde ben seni dizimin dibinden kolumun altından ayırmak bunuda diyim diyor.
nasip olurda evlenirsek öyle zırt pırt gezmekmiş yatılı gezmekmiş asla olamazmız,gerektigi zamanlar olurmuş.daha neler neler....bu arada sevdigim karslı azeri.bu cinsleri tanıyan bilen varsa bana anlatsın nasıldırlar falan diye.ailem pek hoş bakmıyor.çünkü ben nazlı büyütüldüm kibarım hassasım ya kaldıramıyacagımı düşünüyorlar.halbuki istedigim eş böyle biri.

Okurken gözlerim büyürken 'karslı azeri' kısmını okuyunca hepten büyüdü çünkü benimkide aynı memleketten fakat hiç öyle biri değil. Senin erkek arkadaşının ailesi çok ama çok tutumlu demekki. Benimkide ailesinin yanında tabiki yılışık yakın olmamalıdır ki öyle zaten ama öyle senin dediğin gibide olmazki. Allah kitap nedir çok iyi biliyor, kılık kıyafette dekolteye ve açık giyimi istemez, saçlarımı boyamamı istemiyor sarışınım diye galiba ama 6 ay sonra boyadım ve kıyamet koparmadı sağolsunki. Çok uysal biri, iyi biri, çokkk merhametli. Halden anlar. Dışarı çıkçaksam haberi olmalı. Ev gezmelerine bişey demez aksine git der. Dışarda düzgün, evde nasıl giyinirsen giyin der. Allah sana sabır versin. Çok ama çok iyi düşün böyle biriyle ömür geçer mi diye..

Acaba onu yapma bunu yapma diyen sevgılı varmıdırkı :) Benım yarimde oyle acık sacık gıyınmemı ıstemez bende cok acık gıyınmem zaten . sadece badılerın belı kısaysa atlet gıy ıcıne der Antalya gıbı bı yerdede atlat hıc cekılmıyor . makyaja tırnaga falan hıc karısmaz aksıne bakımlı olmam onun hosuna gıder . Erkek arkadasım olamaz onun arkadaslarıylada aramda bı mesafe olmalı hep bırde kız arkadasm bıle olsa gece tek basıma cıkmama ızın vermez :) Kıskanc bırısı benım nısanlım ama olsun seven ınsan kıskanır :)

Ben nerede nasıl giyinip,nasıl konuşacağıma dikkat ettiğim ve bildiğim için yasak koymaya gerek duymuyor eşim :38:

yasak degilde eşiminki perdenin açık olmasına ve dışarıya çamaşır asmama çok kızar. evin bir odasında kurur çamaşırlarımız....:32:

sevgiliyken nefes almama kadar karışırdı annemle dışarı bile çıkamazdım :) sonra çektim resti sonra daha hafifledi yasaklar evlendik yasakların çoğu gitti bitti:) allaha şükür ama bende çok sabır ettim..
yasaklara gelince ;
iş dışında erkek olan iş arkadaşlarımla bir yere gidemem
iş yerimdeki kız erkek farketmez insanlara karşı seviyeli olmalıyım.
belimin açılmasına hala gıcık
başkada bişi yok:) oje ruj dar pantolon kendi alır kendi söylenir bakımlı ol diye böyle enteresan:)

"erkek sinek bile öldürmeyeceksin artık" dedi yahu :27: erkeklerle konuşmayacaksın demek istedi zaar en güzeli anlamamış gibi yapmak :32:

bana herşey yasak :D kısıtlama diye bişey yok yasak var drek :D
facebook açmak yasak,
beyaz ve dar pantolon giymek,
zıbınsız dısarı cıkmak ,
çantayı yandan takmak, ( gogus arasında dururp orayı daha cok bellı ettıgı ve aynı çekilde kalcada durdurugu ıcın)
açık dar ve ıcımı belli eden kıyafet elbise bluz vs gıymek ,
sevmediği bi arkadaşım var onla buluşmak,
akşam dışarı çıkmak,
sigara içmek,
kırmızı ruj ve oje sürmek,
bikini yasak,
kısa etek kesinlikle yasak,
tek tanıdıgım erkek arkadaşım onun arkadşlarıdır diğerleri olamaz,
saç boyatma sevmiyor
tabiki bu yasakların çoğunu yapıyorum dar giyiyosam eve gönderiyo oje sürüyorsam cıkartıyo burnumdan da getiriyor tabi ruj sürüyorsam makyaja bakmadan alır ıslak mendili siler öyle daha çooookkk aklıma bunlar geliyor sımdılık:34:

Back
X