Eşinizin sizi sevmediğini bile bile devam eder misiniz

Kızlar benim de bilgiye ihtiyacım var
Eşimle 6ay olcak evliyiz ama 40 yıllık evli gibiyiz hiç bana yanaşmıyor başlarda ben bişeyler yapıyorum die cinsel birliktelik oluyordu şimdi bende umursamıyorum oda yanamıyor adetim bitiyor yıkanıyorum sırf bu yüzden erkenden yatıp uyuyor ne yapcam daha uğraşcak gücüm kalmadı aklınıza gelebilecek kadınlık yaptım yedirip içirme noktasında her şeyi denedim beni seviyor biliyorum her an yanımda aldatmıyor biliyorum erkekliği yerinde biliyorum bir bebek kaybettim 2aylık bebeğe kadar uğraşıyordum onunla bebekten sonrada uğraştım ama piskolojim alt üst oldu
Yeni konu açın. Burdan kimse görmez sorununuzu, konu sahibine yorum yapılır.

Evlenmek =çocuk yapmak ,hayatı paylaşmak ve sınırsız seks
.
Bunları kaubettiyseniz kendinizi yiyip bitirmeyin , ayri kalmayı deneyin iki hafta annenizde kalın Sonic degismiyorsa en verimli caglarimi heba etmem doğrusu

Eğer sevmediginden eminsem asla cocuk icin durmam. Zaten o sevmezse bende sevmem heralde :P

Aile Terapisine gitmeye çalışın kurtarilacak bir evlilik sevmiyor degilde sogumus sanki davranislarinizdan ya da birileri sizi onun yanında kötülüyo olabilir ..Küçük küçük notlar yazıp esinizin ceplerine koyun bir iki kiyafetine kendi parfümüzü sıkın resminizi cüzdanına koyun bakalım ne olacak

O kadar uzun ki.. Doğumla birlikte başladı aslında ..annesiyle yaşadığım cok küçük.bir diyalog.. Eşim o donem benden sogudugunu söylemişt aslında ama her seferinde yeniden deneyelim dedik ama sadece lafta kaldı.. Olduramadik bir.türlü.. 2 yila yakin zamandır tek.yaptığı yemek yiyip tv izlemek.. Hic.bisey paylaşmaz sorularına cevap vermez yokmusum gibi.davranır.. Benim de haliyle dayanacak gücüm kalmadı

Yani saygılı olsa boşanmazdım. Dostça sevse mesela yaşlı çiftlerdeki gibi. Ama seninki çekilmez. Hayat arkadaşı adı üstünde konuşmamak ne demek. Bir de ne dedin sen ky'ye çok merak ettim yani. Anaları bu kadar kıymetli küfür etmedikçe. Senin onda hiç hatırın yokmuş zaten hemen silmiş seni.

Merhaba arkadaşlar ;
Kısaca anlatayım. 2 yaşında bir kızım var. Eşimle 1.buçuk yildir problemlerimiz var çok sorun yaşadık. Aşamadık bir türlü. Cinsel anlamda da yakınlasamadik. Daha doğrusu bana hic yaklaşmıyor . Yaninda soyunsam bile donup bakmıyor. Beni sevmediğini.uzun zamandır hissediyordum
İki hafta önce artik sevmediğine kesin olarak inandım. Onu sevdiğimi söyledim hic.cevap.vermedi .. Bak yalan da.olsa bisey soyleyemiyorsun dedim yine bisey yok. O gün.bugündür yüzüne bakmıyorum sorularına cevap vermiyorum ama hic merak edip de neyin var diye sormuyor . Yani ne.duygusal anlamda ne de cinsel anlamda tik yok.
Hayatında başka biri mi.var bilemiyorum bunu öğrenmem mümkün değil. Sizce seven.bir erkeğin bu şekilde davranması.mümkün mu.. Cinsel anlamda arzulamaz mi karisini erkek .. Ya da kadın ona sevdigini söylediğinde sessiz mi kalır.. Ve siz eşinizin sizi sevmediğini bile bile çocuğunuz var diye devam eder misiniz
Seven bir erkek/kadın (çok ciddi derecede) kırgın değilse bu şekilde davranmaz/ davranamaz.

O kadar uzun ki.. Doğumla birlikte başladı aslında ..annesiyle yaşadığım cok küçük.bir diyalog.. Eşim o donem benden sogudugunu söylemişt aslında ama her seferinde yeniden deneyelim dedik ama sadece lafta kaldı.. Olduramadik bir.türlü.. 2 yila yakin zamandır tek.yaptığı yemek yiyip tv izlemek.. Hic.bisey paylaşmaz sorularına cevap vermez yokmusum gibi.davranır.. Benim de haliyle dayanacak gücüm kalmadı
Çocuktan sonraki tartışma bence bahane olmuş. Ne kavgalar edip bir türlü kopamayan (sevgiden ötürü) çiftler var.

Merhaba arkadaşlar ;
Kısaca anlatayım. 2 yaşında bir kızım var. Eşimle 1.buçuk yildir problemlerimiz var çok sorun yaşadık. Aşamadık bir türlü. Cinsel anlamda da yakınlasamadik. Daha doğrusu bana hic yaklaşmıyor . Yaninda soyunsam bile donup bakmıyor. Beni sevmediğini.uzun zamandır hissediyordum
İki hafta önce artik sevmediğine kesin olarak inandım. Onu sevdiğimi söyledim hic.cevap.vermedi .. Bak yalan da.olsa bisey soyleyemiyorsun dedim yine bisey yok. O gün.bugündür yüzüne bakmıyorum sorularına cevap vermiyorum ama hic merak edip de neyin var diye sormuyor . Yani ne.duygusal anlamda ne de cinsel anlamda tik yok.
Hayatında başka biri mi.var bilemiyorum bunu öğrenmem mümkün değil. Sizce seven.bir erkeğin bu şekilde davranması.mümkün mu.. Cinsel anlamda arzulamaz mi karisini erkek .. Ya da kadın ona sevdigini söylediğinde sessiz mi kalır.. Ve siz eşinizin sizi sevmediğini bile bile çocuğunuz var diye devam eder misiniz
Ediyorum su an gittiği yere kadar bakalım.

Durumunuzun detaylarını bilmiyorum ama kendi evliliğime göre yorumlarsam eşimin beni sevmediğine insan o evliliğe devam edemem

Çocuk için devam edilmez evliliğe sadece kendini yıpratırsın. Küs gibi evlilik mi yürür. Yaslar kaç bilmiyorum. Evlilik yeni kendi evliliğimi gözden geçiriyorum benim de ilk iki yıl senin annen benim annem senin kardeşin senin baban derken baya kavga ettik :) en son boşanma kararı alıp aileme bile söyledim. Sonra eşime de bunu söyleyince herşey bi anda değişti. :) evlilikler hemen oturmuyor burda birine boşa yada devam et demek benlik birşey değil sanırım. Sadece çok iyi düşün hayat senin hayatın en doğru karari da sen vereceksin.

Hem rahati bozulmasın, yediği içtiği önüne gelsin, hemde kocalık yapmasın oooh ne rahat.

Şöyle erkeklere sinir oluyorum, yemek filan yapmayın zıkkımın kökü çok afedersiniz. Koyuverin kapının önüne.

Back
X