Eşinizin sizi sevmeye çalıştığını öğrenseydiniz

kaynın neden senin güzelliğin hakkında yorum yapıyor anlamadım.sen galiba çok güzellik lafı ediyorsun eşinde kardeşine bundan bahsediyor.canım sen kendini güzel bulmadığını eşine hissettirirsen oda seni güzel bulmamaya başlar tabi.bence bu konuyu kapat artık.kaynınlada muhattap olma

eflatun,
işte saygıdan başka evlilikte tutkal vazifesi gören çok önemli bazı unsurların eksik olduğu (en azından tek taraflı)bir tablo. ki saygı genelde en üst düzeyde görülür bu evliliklerde, çünkü aradaki saygıyı en ufak yitirecek ortamlar olmaz, tartışmalar, fikir ayrılıkları çıkmaz çünkü sen alttan aldığın, hesap sormadığın, böyle her kim oluyorsa kaynına bile özür dilemek zorunda bırakılacağın için seçilmişsindir belki de...
bunlar da yetmez gibi akılının başka yerde kalabildiğini,kalabileceğini bile ima eder, bakımlı kadınları eleştirir ama belki de inançları ket vurmasa şimdilik hayallerini ama fırsat olursa yaşantısının bir kısmını süsleyeceklerdir...
neslini sürdürebilmek, sözümona namuslu bir hanımla evlenerek sürdürebilmek, hayati ihtiyaçları karşılayabilmek için kimilerine göre doğru, kimilerine göre yanlış mantık evliliği...
seni tenzih ederek söylüyorum, eşin ve eşin gibilerin beyin yapısıyla ilgili bu düşüncelerim, lütfen alınma ve kırılma...
sen masum tarafsın burada, ne çirkin olduğunu düşünerek takıntılarla kendini yor, ne de alakasız insanlardan özür dile... bundan sonra durumu lehine değiştirmenin en önemli yolu çok basit, kendine saygı duymalısın...
kendine saygı duymayana kimse saygı duymaz...

kesinlikle katılıyorum. kendinize saygı duyun ki size saygı duysunlar. kendine güven konusunda benim de çok sorunum vardı. geçen sene bu konuda bir terapistten yardım aldım ve çok faydasını gördüm. sizin de var mı böyle bir imkanınız? varsa kesinlikle tavsiye ederim. insan kendi kıymetini anlayınca başkaları da anlıyor.

öncelikle sunu söyliyeyim, abisine neoluyormusta senin disgörünüsün ile bukadar ilgileniyormus bune ya ne hattine, ama esin bu konuda abisine yakiniyorsa eger belki abiside ben biraz biseyler söyliyeyimde kendine ceki düzen versin biraz diye düsünmüs olabilir akilsiz.bak, bencede cirkin kadin yok bakimsiz kadin vardir. bakim insani öyle bir bastaan yaratabiliyorki, ben birsüre bakimi boslasam kendimi hic begenmiyorum ama bir sööyle el attimmi kendime cok güzellestigimi düsünüyorum. mesela, ilk önce saclarini degistir hem kesim olarak hem renk olarak. üstüne basina esinin hoslandigi tarzda kiyafetler al, cilt bakimi yap cildin tertemiz olsun üstünede güzel bir makyaj allik sür mutlaka dudaklarini parlat yani azcik sexy olsun derim ben, güzel bir koku sür ve kendinden emin bir sekilde esinin karsisina cik birsey yokmus gibi, biraz mesefeli davran, biraz gizemli ol ve caktirmadan cilveleer yap eminim esini etkileyeceksindir böyle. siz malesef birbirinizi sevmeden evlenmissiniz, ask yok bikere, esinin sana asik olmasi gerekiyor, hadi onu kendine asik ettir.

Görücü usulü evliliklerin olumsuz tarafı bu.
eşiniz size aşık olup evlenseydi sizde gerçekten dünyanın en çirkin insanı olsaydınız yine de umurunuzda olmazdı.çünkü eşiniz ben seçtim,sev,yorum ben beğeniyorum diyebilirdi.

bence mesele 1,5 yıl sonra bile kaynınızın bu lafları niye söylediği,ayrılmanızı mı istiyor..?
farzedelim ki çirkinsiniz,eee ne olacka evlisiniz mutluysanız da kaynınıza ne ..?
eşiniz şikayet falan mı ediyor acaba..?

çirkinim diyerek kendinizi yıpratmayan iki tane kendini bilmez adamın eline düşmüşsünüz görücü usulüyle evlenip suç sizde değil..evlilik kumar hele böylesi daha büyük kumar..

ben olsam özür mailini asla yazmazdım,ne olacaksa olsun derdim..bana hakaret eden adam yüzünden dayak da yiyeyim barii..!!!

alkisalkisalkis aynen katılıyorum. Ben de kendi düğün gecemde annemi karşısına alıp bu evin delisi benim ona göre diyerek tehditkar konuşan bir kayına; akabinde eşime "bişey dedin mi peki abine diye sorduğumda, GEREK DUYMADIM diyebilen bir eşe sahibim:uhm: ben de çok sık düşünüyorum acaba beni gerçekten sevseydi bunu yapar mıydı yoksa ne yapar eder abisine çıkışır mıydı diye ama bulamadım ve bu benzeri olaylarla sık sık beni muhatap eden :oklava:adamla iki yıldır birlikteyim

Back
X