Eşinizin sizi sevmeye çalıştığını öğrenseydiniz

Bazen gereksiz şeyleri kafaya takabiliyoruz biz kadınların en büyük sorunuda bu zaten.Anladığım kadarıyla eşin gayet saygılı ,anlayışlı ve olgun biri.Görücü usulüyle evlendiğiniz için büyük bir aşk olmayabilir aranızda.Bunu şöyle düşün ilk flört dönemlerinde bizde eşlerimizle çıkarken büyük aşklarla başlamadık beğeniyle başlayan ilişki zaman içinde yaşanmışlıklara aşka sevgiye dönüştü.Heee heyecan tabiki vardı ama bunuda canlı tutmak senin elinde.Sen evliliğinin bu zamanlarını yeni başlayan bi ilişkinin flört dönemi gibi düşünürsen kendini daha iyi hissedersin.Dediğin gibi nişanlılık aşamasındaykende zaten ayrı şehirlerdeymişsiniz.Yani alışmaya kaynaşmaya çok zamanınız olmamış.Diyosunki çorabımı bile giydiriyor ve beni herzaman kırmamaya çalışıyor bence sende eşini biraz anlamaya çalış ve evliliğin için mücadele et.Hiç bi erkek sevmediği değer vermediği kadın için bunları yapmaz.Abisine gelince onu boşver ama eşin dediği gibi saygıyıda elden bırakma.Nihayetinde senin büyüğün ve eşinin abisi.Zamanla onlarda seni tanıyıp hatalarını farkedecekler ve göreceksinki herşey daha güzel olacak.Şu güzellik olayına gelince hiçbirimiz bir bakışta aşık olunacak kadar güzel değiliz ama bunu dile getirip beni güzel buluyormusun diye sorman kendine güvenin olmadığını gösteriyor.Önce kendine güven...Eşin kıyafetlerini beğenmiyor olabilir sana yakıştıramıyordur ona bakarsan bende eşimin bazı kıyafetlerini beğenmeyip daha güzel ve farklı kıyafetler giymesini isteyebiliyorum.Bunda ne varki?Birde soruyu soran sen olduğun için o sana güzelsin seni çok beğeniyorum dese bile senin içinde beni kırmamak üzmemek için böle söyledi gerçek düşüncesi bu değil olsaydı ben sormadan sölerdi gibi takıntılar kalacak.O yüzden senin yapman gereken kendine biraz bakıp,Eşinin istediği tarzda giyinmen,baktın o bilgisayar başında git yanınaözledim seni birlikte tv izleyelim yanıma gelsene yada ne bilim vb.şeyler yap.Göreceksinki oda değişecek biraz dikkat çekmenin yollarını ara.Ben böleyim işine geliyosa diyosanda daha fazla uzatıp ne eşini nede kendini yıpratmadan ayır yollarını...Karar senin.Ama eşinin kıymetini bil derim her gün sevdiğini söleyip saygısızlık yapanların yanında ooooooooo

Son düzenleme:
mesajında yazdıklarını ben de düşünmedim değil arkadaşım..aynada kendimi sorguladım hep sorgularım zaten,ben sıradan biriyim kadınsı değilim yapım bu,yoksa temiz ve bakımlıyım.bakımlı derken makyaj anlamında değil saçım düzgündür,elbisem temiz.sonuçta ben çalışıyorum bakımsız olamam
kaynımla ağır diyaloğa girmem çok büyük hata idi doğru dedim ya zaten hata yaptım diye amaa onun bana ettiği laflar ağırıma gitti ,bir nevi intikammı diyelim had bildirmemi ama ne oldu özür diledim eşimi sevdiğim için olan bana oldu
eşim yapı itibari ile çok konuşkan değil doğru,ama onun benimle sadece mantık evliliği yaptığını düşünmeden edemiyorum doğrusu,ne bileyim bana güzelim bile demiyor,sürekli demesin tamam arasıra demesi de gerekmez mi ayrıca fotoğraflarıma bakıp bakıp beğenmemesi,erkeğe benziyorsun bu fotolarda demesi ve gülmesi,istesem daha güzel kızlarla evlenirdim ben senin ağırbaşlı olmanı beğendim güzellik önemli değil demesi..kendini benim yerime koysana sen ne düşünürdün???üstelik abisinin bu çirkin kızı nerden buldun demesi onu etkilemiş olamazmı empati kurarmısın canım
eşim toplum içinde saygıdeğer ağırdır.belki gerçekten de ben ona layık değilim bilmiyorum

Ya tabiki sende kendine göre haklısın ama neden olumsuz yönden bakıyosunki burda amaç senin çok güzel olmadığını vurgulamak yerine çok efendi ağır başlı oturaklı hanım hanımcık olduğunu anlatmakta olabilir öle değil mi?Bakış açını değiştir canım.Daha önce 89 kiloydum ve eşimin beni sevdiğini biliyordum kilolarımı hiç sorun yapmıyordu sonra zayıfladım 64 kıloyum şuanda ve ben zayıfladıktan sonra eşim sürekli beni çok beğendiğini ele avuca geldiğimi çekici ve alımlı olduğumu söylemeye başladı önceden bunları pek dile getirmezdi ama sevdiğini güzel bulduğunu duyardım şimdi ben eskiden beni beğenmıyodun şişko ıken, sımdı zayıfladım alımlı mı oldum diyim benı sevmıodun dıe trıbemı gırıyım.Bende farkındaydım zaten eskıden benı beğenıyosa sımdı daha cok begenıyo kendımle gurur duyuyorum daha cok ılgısını cekıyorum dıe demek ıstedıgım esın senı begenıo ama daha cok begenmesıde fena olmaz ole degıl mıııı hade iş başınaaaaaaaaaaaaahihoyyyt

Son düzenleme:
Erkeklerin aklı evleneceği kadında, kalbi ise başka kadınlardadır..Sizce? Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar bir dergide bu cümle yazıyordu.erkekler aklı ile evleneceği kadını seçer fakat evlendikten sonra kalbi başka kadınlardadır.Dikkatimi çekti eşimin fikrini öğrenmek istedim sordum."Erkekler namusunu dışarıda koruyabilecek ,evinin işine bakabilecek kadınla evlenir ama dekoltelii,bakımlı ,çekici kadınlarda aklı kalır,fakat o tür kadınlarla evlilik olmaz" siz ne diyorsunuz bu konuda ,Açıkçası ben çok sinir oldum,bir yıldır evliyiz,eşim bana çok saygı gösterir,saygıdan başka şeylermi eksik acaba bizde daha doğrusu bende
bir diğer konunuz.
bence bu laflar sizi rahatsız ediyor. eşiniz zaten bu sözüyle sizi çekici ,bakımlı bulmadığını söylemiş. çekici ,bakımlı,kadınla ,erkekler evlenmez ,demiş. namuslu ve evin işlerini yapan kim olursa olsun onunla evlenecekmiş demek.hoş ,çekici bakımlı kadın namuslu olmaza geliyor lafları ya. oda ayrı bir hakaret .

tabi herşey karşılıklıdır..
erkek evinin işine bakabilecek kadınla evlenir evet..kadın temizde olmalı ,yemekde yapabilmeli kendi kendine yetebilmeli ama bunun yanında kendini salmamalıda.ev işi dediğin bütün günü almaz..çok da yorulmazsın..akşam oldu mu saça biraz şekil vermek ,oje vermek ,askılı şeyler giymek de zor olmamalı..sonuçta senin kendi evin..dışarıda kapalı dolaş ama evin içinde açık saçık dolaş ne olacak sanki...adam senin 2 halini de görmüş oluyor

ha şu da var..kayınbiraderinde sana böyle söylemesi saçma olmuş cidde..çok terbiyesizce bir laf..nasıl yüzüne bakacak bundan sonra.ayıp

valla benim eşimde önceden çok seni seviyorum derdi şimdi demiyor..hatta diyorum bunu ona gülüyor..ben diyorum cevap bekliyorum yok:))önceden çok şairdi kendisi şimdi şiir neyim yazmıyor bana.)) ne biliyim erkekler evlenince sorumlulukları artıyor,iş güç bunları düşünüyorlar hep..ama ben bunu hiç kafama takmadım ,üzülmedimde çünkü beni sevdiğini biliyorum ve her zamanda bunu hissettirir..eşinde sana hissettiriyorsa sorun yok..

Evliliği ayakta tutan şey güzellik midir ki? bence değil.Gören göz ,hisseden yürek önemlidir.Ve senin güzelliğine ,bırak güzelliğine hiç bir özelliğine karar verecek olan kişi o, bu, şu değil. Her ne kadar ülkemizde böyle yaşanmasada evlilik 2 kişiliktir. Bu aileleri silmek demek değil ama 2 kişi güzel ,çirkin,iyi, kötü her ne şarttta kabul etmişse birbirini ve mutluysa kimseye birşey düşmez. Onlarada bu mutluluğa ortak olmak ve destek olmak düşer. Tabi becerebiliyorlarsa boş şeylerle uğraşmaktan...
Paylaşımına gelince erkeklerin hepsi olmasada genel yapıları daha az paylaşımlıdır.Senin beklentilerin gayet normal.Ama mesela eşinin bilgisayarda fazla vakit geçirmesi rahatsız ediyorsa bunu mutlaka eşin bilmeli.aynı şeyi bende yaşıyorum bazen ve müdahele ediyorum,eğer etmezsem görüyorum ki bu zaman daha da uzuyor ve eşim bunun farkında değil. Bazen göstermek gerekiyor.Rahatsız olduğun her konuyu içinde büyütmeden mutlaka karşıdakinin haberi olmalı.Eğer oda eşin olduğuna göre mutlaka senin isteklerine değer veriyordur dikkate almak durumundadır. Umarum herşey yoluna girer...

canım eşim bana pek güzel değilsin demedi yanlış anlamışsın.güzelliğimle ilgili şunları söyledi"seni güzel bulmasam evlenmezdim,hamilelik seni daha güzelleştirdi eskiden bukadar güzel değil zayıf kara kuruydun ve bana sık sık söylemez güzel olduğumu,kimseyle de karşılaştırmaz beni

canım pardon o zaman ben niye öyle anladım ya kafamçokkarıştı neyse konunun devamını da takip edemedim yorum yapmayım daha fazla , bir tek şunu diyim.. canını sıkma kendini hiç bişey için üzme tatlım opuyorumnanaktan

Öncelikle madem öyle biraz giyiminde dış görünüşünde degişiklikler yapmalısın
havanı arttırmalı esine sen de biraz daha uzak davranmalısın
anladıgım kadarıyla eşin biraz kendi dünyasında
yalnız kalırsa eninde sonunda uyanacaktır.
kaynınna gelince onu takma kavgaya da girme sadece kendine güven
ama en cok dikkat etmen gereken se y cok dişi ve kadınsa giyinmek zorundasın su anda.
esinde kaynında seni çekemeyen baska insanlar da senin kim oldugunu görsün!
emninim hersey yoluna girecektir

arkadaşlar hepinize tşk ediyorum..daha yeni yeni kendime geliyorum .2 gün içinde yaşadığımbu msj lar olaylar beni çok yıprattı..aklıma geldikçe kalbim sıkışıyor.evliliğin ilk yılları zordur diye buna diyorlarmış,evlenince ailesi ile de evleniyorsun diye buna diyorlarmış meğer..şöyle bir baktığımda kaynımı sadece bayramlarda görüyorum,ist da eşimin akrabaları birbirlerine gidip gelmez soğuklar,eşim bir dediğimi iki etmiyor,neden bukadar büyüttüm kendimi tanıyamadım..bugün yalnızlığa alışmam gerektiğini düşündüm..ben akraba ilişkileri yoğun ,sıcak bir aieden gelirken eşimin bırak akrabalarını kardeş ilişkilerinin bile olmadığı ailesi benim tuhafıma gitti belki buna alışamadım...peki benim gibi olan var mı evlenip kendi ailesinden uzak ama eşinin ailesi ile ilişkisi olmayan?? ve bu duruma alışan var mı?ben alışabilecek miyim?benim ailemde eltiler anlaşamasa bile kardeşler yakındı,kardeşler arayı yapardı.eşimin ailesi ise eltiler anlaşamıyorsa kardeşler de uzaklaşıyor bu bana tuhaf geldi..eşimin akrabalarının iki düğününe gittim,çok şaşırdım,eşimle ben öyle sap gibi yalnız oturduk.hiç bir akrabası bizimle ilgilenmedi.gerçi onlarında birbirleriyle ilişkisi yok..sizce eşinizin akrabalarından uzak olmak iyi mi?ben şanslı mıyım şanssız mı?

offffffff çok zor bır durum
benı sevmedıgını anladıgım bır andan bıtırecegımı soylemıstım.
bunu esıne soyle olmuyorsa zorlama

Kardesinin karisinin güzel olup olmadinga bu kadar takan birinin niyetinden süphe ederim ben...

Kendi tabiri caizse "Agzina göre" olmadiginami üzüldü acaba Kaynin?

Tövbe tövbe!!!

Hayir bu kadar önemli ise güzellik ve madem görücü üsülü ile evlendirdiler sevgili kardeslerini neden gidip hepsinin güzel buldugu bir kizla tanistirmamislarki?
Esinde tuhaf adam ama....abi sanane benim karimin güzelliginden ya, hem sen ne hakla benim karimla böyle konusabiliyorsun demiyor???

Vallaha ne bileyim arkadasim, bende olsam esim hakkinda süpheye girerdim.
Bana güzelsin söylesin böylesin demesine gerek yok, ben ne oldugmu biliyorum ammennah, ama böyle bir durumda beni savunmadigi ve yanimda olmadigi icin!

Takma be güzelim, Hersey güzellik olsaydi keske....güzel olan kadinlar sanki esleri tarafindan aldatilmiyormu? siddet görmüyormu? hakarete maruz kalmiyormu? Sanki onlarin esleri hergün aman ne kadarda güzel bir karim var deyip sürekli iltifatmi ediyor? Cokmu ilgili alakalilar?

Bosver, ve bundan sonrada o güzellik uzmani kayninlada muhatap olma..

kesinlikle katılıyorum bişey yazcaktım ama arkadaşım çok güzl anlatmşın benim duygularımıda.vereliniortak

begenmediyse seni almasaymış silah zoruyla mı aldı bu adam seni?
ayrıca kaynına ne oluyor da seni çirkin buluyor kocanla yatıyorsun kaynına niye batıyor...her kadın güzel bana göre tarzını yarat eşinin sevdigi saç rengini yap öyle giyin fiziğin uygunsa....
burda en büyük hata kocanda insan karısını ezdirmez güzel bulur...bu işin içinde baska iş var bence..kaynının bi yarası var ama ne?evliyse kaynın ve karısının bi bekar kızkardeşi varsa ???

begenmediyse seni almasaymış silah zoruyla mı aldı bu adam seni?
ayrıca kaynına ne oluyor da seni çirkin buluyor kocanla yatıyorsun kaynına niye batıyor...her kadın güzel bana göre tarzını yarat eşinin sevdigi saç rengini yap öyle giyin fiziğin uygunsa....
burda en büyük hata kocanda insan karısını ezdirmez güzel bulur...bu işin içinde baska iş var bence..kaynının bi yarası var ama ne?evliyse kaynın ve karısının bi bekar kızkardeşi varsa ???

eşimin beni ezdirdiğini düşünmüyorum,sadece küçük kardeş olduğu için saygılı davranmaya çalışıyor.Bundan 6 ay önce ağzının payını vermiş aslında"bekar olsam yine eşimlşe evlenirdim "yamış okudum abisine yazdığı mesajları..ama en son söylediğinde haklısın iyi fikir yürütmüşsün arkadaşım..görümcem eltimin yeğenini zamanında eşimle evlendirmek istediklerini,eşimin istemediğini söylüyor.o yüzden senin arkandan dedikodu yapıyor diyor..zaten eltimin annesi kayınpederime çıplak kadın resmi gösterip ,o kadının ben olduğumu söyleyip yaşlı olan pederimi kandırmaya çalıştığını öğrendim..hadi artık alıştım bu dedikodulara da ,ben bu insanları bayramda dahi görmek istemezken,görmeye mecbur olmam beni çileden çıkarıyor..hadi bayramda gitmedim,düğünde cenazede karşılaşacaz bu pisliklerle..evlilik böyleymiş diyorum,sevmediğin insanları görmek zorunda kalıyorsun işte ..alışıcam belki zamanla..eşim artık "abimlere gitmek zorunda değilsin artık"diyor ama öyle derken çok üzülüyor..benim politik olmadığımı,yapmacıktan da olsa onlara gülümsememi istediğini ama beni zorlamayhacağını söylüyor.bilmiyorum canım galiba ben evliliğe alışma sürecindeyim.tek eşini sevmen yetmiyormuş bunu anladım

kızlar sabaha kadar uyumadım moralim okadar bozukki sıkıntıdan patlıcam.Buraya yazıp rahatlıyorum az da olsa..daha önce kaynım ve eltimle ilgili topik açmıştım.o konu ile bağlantılı olarak eşimle ilgili birşeyler yazıcam okuyanlara fikir verenlere şimdiden tşk ler..
1 buçuk yıllık evliyim.eşim olduğu için demiyorum bana ve diğer insanlara iyi niyetli ,yardımsever,dedikodu yapmayan,düşünceli biri.kendisi iyi bir ünv bitirip kariyer sahibi olmuş buna rağmen alçakgönüllü biri.görücü usulü evlendik,daha doğrusu tanıştırıldık.nişanlı iken farklı şehirlerde idik telde ,nette görüşürdük çok nadir gelirdi ist dan sivasa..nişanlı iken uzak olmamızdan kaynaklandığını düüşünürdüm ondaki suskunluğun.ama evlendik yine aynı kızlar..bana çok değer verir,ütüsünüde kendi yapar,ayağıma çorabımı giydirir fakaat benimle pek konuşmaz,hep suskundur.bilgisayarında oyun oynamayı ve dizi izlemeyi tercih eder.bir yere gideriz gittiğimiz yerde e konuşmaz.beni kırmamak için kelimelerine dikkat eder..güzel olduğumu ben sormadan söylemez,hatta ilk aylarda giyim tarzımı eleştirirdi,eski fotoğraflarımda erkek gibi olduğumu şimdi daha iyi göründüğümü,kadınsı giyinmem gerektiğini söylerdi.elbiselere bisürü para dökerdim çıkardım karşısına sorardım,çoğunu beğenmez ben üzülünce sen sordun ben söyledim derdi,artık farkında beni çirkin bulduğunu düşündüğümü biliyor buna rağmen bana güzelsin diye iltifat etmiyor..Arkadaşlar sizce eskiye göre seni daha güzel buluyorum,eskiden çok zayıf kara kuru bişeydin demek iltifat mı? biliyorum güzel olmadığımı,madem beni beğenmiyordu almasaydı..neyse
Gelelim şeytan kaynıma..Bundan 5 ay önce eşimle konuşmuş ..sen bu kızı nerden buldun çok çirkin,sana yakışmıyor demiş..ben bu lafları kaynımın kendi ağzından duydum,eşime sordum hayır öyle bişey demedi dedi..fakat kaynımla ilgili tartışırken dün kendi itiraf etti evet bana senin güzel olmadığını,canayakın durmadığını söyledi dedi.sen nededin siye sordum..eşim ist la yeni geldi zamanla alışacak abi,aslında çok iyi biri,geriden duruşu öyle demiş..kızlar eşim bunları söylerken yine beni güzel bulduğunu söylemedi.
Dün kaynıma mail atmıştım,tartışmıştık,bana hakaret etti ben de ona ..eşime okuttum yazdıklarını eşim bu olaydan sonra abisinin 5 ay önceki süşüncelerini..abisi mailinde bana kardeşimin yanında çocuk gibi duruyorsun seni ilk gördüğümde farketmedim bile diyerek resmen bana hakaret etti ve daha yazmadığım birçok terbiyesiz lafları var..soracaksınız eşin ne dedi diye..eşim abimde sende hakaret içerikli konuşmuşsunuz ,o senden büyük sen hatalısın ,ondan özür dileyeceksin diyerek özür maili yazdırdı bana..ona cana yakın davranacaksın yoksa herşey kötü olacak dedi..özür diletti zorla bana adam cvp bile yazmadı..en çok üzüldüğüm şey de abim sana çirkin dese de ben se i güzel buluyorum dememesi..eskiden benim için güzelllik önemli değil ,şimdi önemli mi olmaya başladı acaba.kızlar velhasılı eşimin suskunluğunun,bana güzel demeyişinin,tv ve pc de vakit geçirişlerinin sebebi buymuş.BENİ SEVMESİ DEĞİL SEVMEYE ÇALIŞMASI imiş..ben çabalamıcam,beni sevmesi için.benim tipim bu,insanlar beni alçakgönüllü bulur kendi ailesi ve kendisi başta olmak üzere..buna rağmen beni kadın olarak beğenmiyorsa çabalamıcam beni sevmesi için bu evlilik nereye varacaksa varsın umrumda değil artık..ben salak değilim ya hissediyordum eşimin benimle paylaşımının az olduğunun,beni güzel bulmadığının.kendisi çok iyi biri kızlar kırıcı değil ama paylaşımımız yok.Başınızı ağrıttım kızlar kusura bakmayın

Hmmm canim öncelikle allah yardimcin olsun esinle ilgili isin zor. Ancak sunu sana söyleyebilirim öncelikle, esinden sürekli seni güzel buldugunu söylemesini bekleme. Bende tam tersi idi, nisanliyken esimi bana yakistirmazlardi sen daha güzelsin derdi ama esim yine bir defa bile bana güzelsin demedi. Bende hic beklemedim acikcasi, neden illa onun söylemesini bekliyeyim ki evlenmekle bana fazlasiyla göstermemismi beni güzel buldugunu laflara dökmenin ne geregi var ki? Sizin ki görücü usülü olsa bile esin seni begenmemis olsaydi evlenmezdi seninle.

Nicin bukadar israrla seni güzel buldugunu söylemesini bekliyorsunki?

Insani güzel yapan nedir biliyor musun güzelim? Kendine olan güveni, cilvesi nazi ve bakimliligi. Sen kendine güvenmiyorsun anladigim kadariyla ve bir insan kendine güvenmiyorsa bunu hic tanimadigi insanlara bile yansitir. Onun seni güzel bulmasini bekleme, sen kendini güzel bul. Sen kendini begenmezsen onun seni begenmesini bekliyemezsinki.

Kaynina gelince canim cok gereksiz tartismalara girmissin onunla. Ama haklisin ama haksizsin onunla tartismaya girmememen gerekirdi. Kayninin en basta seni begenmedigini duyanca ona gicik olmussun anlasilan üstelik emaillerde sirf onun sana yazdiklarini yazmissin tartistigina göre sende ona birseyler yazmissindir...

Kayninin sana söyledikleri elbette cok ayip orta okul cocuklari gibi davranmis belliki kendiside cahil kalmis. O cahillik etti diye senin de onunla bir olman gerekmiyor ki canim. Neden onunla email yazisiyorsunki koy araya mesafeni ve esini kendine asik etmeye bak kardesiyle ugrasacagina.

eşimin beni ezdirdiğini düşünmüyorum,sadece küçük kardeş olduğu için saygılı davranmaya çalışıyor.Bundan 6 ay önce ağzının payını vermiş aslında"bekar olsam yine eşimlşe evlenirdim "yamış okudum abisine yazdığı mesajları..ama en son söylediğinde haklısın iyi fikir yürütmüşsün arkadaşım..görümcem eltimin yeğenini zamanında eşimle evlendirmek istediklerini,eşimin istemediğini söylüyor.o yüzden senin arkandan dedikodu yapıyor diyor..zaten eltimin annesi kayınpederime çıplak kadın resmi gösterip ,o kadının ben olduğumu söyleyip yaşlı olan pederimi kandırmaya çalıştığını öğrendim..hadi artık alıştım bu dedikodulara da ,ben bu insanları bayramda dahi görmek istemezken,görmeye mecbur olmam beni çileden çıkarıyor..hadi bayramda gitmedim,düğünde cenazede karşılaşacaz bu pisliklerle..evlilik böyleymiş diyorum,sevmediğin insanları görmek zorunda kalıyorsun işte ..alışıcam belki zamanla..eşim artık "abimlere gitmek zorunda değilsin artık"diyor ama öyle derken çok üzülüyor..benim politik olmadığımı,yapmacıktan da olsa onlara gülümsememi istediğini ama beni zorlamayhacağını söylüyor.bilmiyorum canım galiba ben evliliğe alışma sürecindeyim.tek eşini sevmen yetmiyormuş bunu anladım

Kiz anlattiklarini okuyunca biran seni pembe dizi karakteri sandim :) tamam iste esin agzinin payinida vermis seni begendigini daha nasil göstersin ki esin? Sen onlari kavga ederek gicik edemezsin, esinle mutlulugunuzu onlara sergileyerek gicik edebilirsin anca bence sen ona konsantre ol. Gerisini hic takma.

canım ya güzelmiyim diye sorman normal çünkü bende sürekli sorarım şirinlik olsun die oda hayır der
NE GÜZELLER VAR AMA İÇLERİ BOŞ ÖNEMLİ OLAN FARKLI OLABİLMEK seni çok çirkin bulsa evlenmezdi ki görücü usulü bide benim eşimde konuşmaz pek sinir eder beni üzülme zamana bırak daha 1,5yıl çok yeni siniz sen girişken güler yüzlü ol yeter gerisi gelir yerimseniben abisiylede muhatap olma!

bişey sormak istiyorum gercekten merak ettim eşin brad pitt yada Kenan imirzalıoğlu filan mı
yani bulunmaz ne hint kumaşı yanı varda sen kendini böyle bunalımlara soktun
kimseye silah dayamadın kör de degil bu adadm evlenmeseydi ha o kaynın olacak adama da zaten bişey söylemek düşmez güzel olsan ona ne faydası olacakmış ki yani???
HER ıNSAN DEGERLıDıR TEKTıR GÜZELDıR lütfen sende takıntı haline getirip psikolojini bozma
güzelim diyebilen kadın güzeldir önce buna kendin inan güven sonra zaten cevrendekilerde inanır ama sen inanmassan kimse ananmaz

bence biraz değiştirin kendinizi,saçlarınıza yeni bir model ve renk yaptırın,kıyafetlerinizi yenileyin.Birazdaha farklılaşmaya çalışın. Hem güveniniz yerine gelir hem eşiniz bu değişimden etkilenbilir.Sonuçta "asıl önemli olan iç güzelliği,gerisi hikaye" diyemiyorum ben. Dış güzellik-en azından bakım-çok önemlidir.Hem insanın kendi için hem eşi için...Eşinizi ben güzel değilmiyim sorularıyla boğacağınıza onunda fikirlerine yönelik olarak değiştirin kendinizi. Ne var bunda.O kendini değiştirsin,onun için kendimdenmi vazgeçicem,beğenmeyen gitsin tarzı düşünenler olabilir ama bence bunlar çok yersiz ve gereksiz. Evet gerekiyorsa dış görünüşünü eşinin istediği tarzda değiştirmeli bayanlar.Sürekli size bakan,sizinle zaman geçiren o çünkü. Güzelim diyebilmek için önce kendin görmelisin güzel olduğunu aynaya bakınca.Biraz fedakarlık istiyor evlilikler napalım. Kolay gelsin

canım güzelliği boşver önemli olan bakımlı olmak takma kafana bu tür şeyleri
kaynınlada görüşme bırak ne konuşursa konuşsun
sende onun karektersizliğine ver yaptıklarını

Görücü usulü evliliklerin olumsuz tarafı bu.
eşiniz size aşık olup evlenseydi sizde gerçekten dünyanın en çirkin insanı olsaydınız yine de umurunuzda olmazdı.çünkü eşiniz ben seçtim,sev,yorum ben beğeniyorum diyebilirdi.

bence mesele 1,5 yıl sonra bile kaynınızın bu lafları niye söylediği,ayrılmanızı mı istiyor..?
farzedelim ki çirkinsiniz,eee ne olacka evlisiniz mutluysanız da kaynınıza ne ..?
eşiniz şikayet falan mı ediyor acaba..?

çirkinim diyerek kendinizi yıpratmayan iki tane kendini bilmez adamın eline düşmüşsünüz görücü usulüyle evlenip suç sizde değil..evlilik kumar hele böylesi daha büyük kumar..

ben olsam özür mailini asla yazmazdım,ne olacaksa olsun derdim..bana hakaret eden adam yüzünden dayak da yiyeyim barii..!!!

derinss ayni yazacaklarimi yazmis...aynen katiliyorum...

derinss kullanıcısından alıntı
Görücü usulü evliliklerin olumsuz tarafı bu.
eşiniz size aşık olup evlenseydi sizde gerçekten dünyanın en çirkin insanı olsaydınız yine de umurunuzda olmazdı.çünkü eşiniz ben seçtim,sev,yorum ben beğeniyorum diyebilirdi.

bence mesele 1,5 yıl sonra bile kaynınızın bu lafları niye söylediği,ayrılmanızı mı istiyor..?
farzedelim ki çirkinsiniz,eee ne olacka evlisiniz mutluysanız da kaynınıza ne ..?
eşiniz şikayet falan mı ediyor acaba..?

çirkinim diyerek kendinizi yıpratmayan iki tane kendini bilmez adamın eline düşmüşsünüz görücü usulüyle evlenip suç sizde değil..evlilik kumar hele böylesi daha büyük kumar..

ben olsam özür mailini asla yazmazdım,ne olacaksa olsun derdim..bana hakaret eden adam yüzünden dayak da yiyeyim barii..!!!

canım öncelikle eşim abisine "ben eşimi seviyorum,beğeniyorum,onunla mutluyum "demiş..eğer demeseydi eşimden soğurdum.okudum beni korumuş ..ama abisi üzerine üzerine geldikten sonra söylemiş,saygısızlık etmek istememiş güya cvp vererek..
kaynım 1,5 yıl sonra söylememiş bu lafları biz 8 aylık evli iken söylemiş.evet ayrılmamızı istiyor "nereden buldun bu kızı,zorla mı evlendirdiler,evlenmek varsa boşanmak da var" demiş..eşimin şikayet ettiğini sanmıyorum artık biirbirlerine soğuk davranıyor abi kardeş..
biliyomusun hayatta en son yapacağım şey haklı olduğum durumlarda özür dilemektir..bu özür eşimin hatırına,evliliğimizin yıpranmaması içindi..hayatta böyle birşey yapacağımı tahmin etmezdim.büyük konuşmuşum,gururumu çiğnetmem diyordum,demekki sevgi emek özveri ister diyorlarya işte ben de özveri de bulundum.suratına tükürmem gereken bir adamdan özür diledim.düşündükçe deliriyorum.evliliğimiz yıpranamsın diye yutmak zorundayım bu sorunu,çünki eşim de yıprandı,bana hiç kızmayan,yumuşak davranan adam,bu olaydan sonra ufak bir hatamda sinirleniveriyor,keşke keşke bu olay olmasaydı,çenemi tutsaydım keşke,ben de hata:çok üzgünüm::mymeka::gitme:

Back
X