Bazen gereksiz şeyleri kafaya takabiliyoruz biz kadınların en büyük sorunuda bu zaten.Anladığım kadarıyla eşin gayet saygılı ,anlayışlı ve olgun biri.Görücü usulüyle evlendiğiniz için büyük bir aşk olmayabilir aranızda.Bunu şöyle düşün ilk flört dönemlerinde bizde eşlerimizle çıkarken büyük aşklarla başlamadık beğeniyle başlayan ilişki zaman içinde yaşanmışlıklara aşka sevgiye dönüştü.Heee heyecan tabiki vardı ama bunuda canlı tutmak senin elinde.Sen evliliğinin bu zamanlarını yeni başlayan bi ilişkinin flört dönemi gibi düşünürsen kendini daha iyi hissedersin.Dediğin gibi nişanlılık aşamasındaykende zaten ayrı şehirlerdeymişsiniz.Yani alışmaya kaynaşmaya çok zamanınız olmamış.Diyosunki çorabımı bile giydiriyor ve beni herzaman kırmamaya çalışıyor bence sende eşini biraz anlamaya çalış ve evliliğin için mücadele et.Hiç bi erkek sevmediği değer vermediği kadın için bunları yapmaz.Abisine gelince onu boşver ama eşin dediği gibi saygıyıda elden bırakma.Nihayetinde senin büyüğün ve eşinin abisi.Zamanla onlarda seni tanıyıp hatalarını farkedecekler ve göreceksinki herşey daha güzel olacak.Şu güzellik olayına gelince hiçbirimiz bir bakışta aşık olunacak kadar güzel değiliz ama bunu dile getirip beni güzel buluyormusun diye sorman kendine güvenin olmadığını gösteriyor.Önce kendine güven...Eşin kıyafetlerini beğenmiyor olabilir sana yakıştıramıyordur ona bakarsan bende eşimin bazı kıyafetlerini beğenmeyip daha güzel ve farklı kıyafetler giymesini isteyebiliyorum.Bunda ne varki?Birde soruyu soran sen olduğun için o sana güzelsin seni çok beğeniyorum dese bile senin içinde beni kırmamak üzmemek için böle söyledi gerçek düşüncesi bu değil olsaydı ben sormadan sölerdi gibi takıntılar kalacak.O yüzden senin yapman gereken kendine biraz bakıp,Eşinin istediği tarzda giyinmen,baktın o bilgisayar başında git yanınaözledim seni birlikte tv izleyelim yanıma gelsene yada ne bilim vb.şeyler yap.Göreceksinki oda değişecek biraz dikkat çekmenin yollarını ara.Ben böleyim işine geliyosa diyosanda daha fazla uzatıp ne eşini nede kendini yıpratmadan ayır yollarını...Karar senin.Ama eşinin kıymetini bil derim her gün sevdiğini söleyip saygısızlık yapanların yanında ooooooooo
Son düzenleme: