arkadaşımızın eşini haklı bulanlar olmuş CADIARZU
çok saçma

adam resmen görücü usuluyle, ağırbaşlı, terbiyeli, evine bağlı, sadık ve kendisine değer verebilecek yapıda bi hatun almış..olay budur.

çoğunuzun değindiği gibi, erkekler evlenirken bu kriterlere dikkat eder...(aşık değilse)
aşk evliliği değil sizinki canım, sen neden aşk dolu bi adam bekliyosun ki?? sevgili değilsiniz siz ve olmamışsınız evlilkten önce.. neden iltifat edip dursun.neden güzel olduğunu söylesin durmadan ki zaten seni güzel bulmadığını da belirtmiş..
yanlış anlama, amacım seni kırmak değil..gercekleri söylüyorum..apaçık mantık evliliği yapmış işte..
kendisi de demiş, istese güzel bi kızla evlenebilirmiş..
her şey ortada, neyin tasası bu..
bana hiç bahsettiğin gibi mütavazi, terbiyeli biri gibi gelmedi hatta hiç değil..
oldukça saygısız bi eşin var,,şu özür diletme meselesine çok kızdım ve ayrıca kardeşinin fikirlerini bu kadar önemsemesi çok yanlış..
söyleyecek daha ççok şey var, baya yazmışım ama inan bana üzüldüm..kendim bu durumda olsam bunları düşünürdüm..hiç prim vermesdim ne o adama ne kardeşine..
zorla mı evlendiniz de sana bu şekilde davranabiliyor ya??? ezdirme kendini:bbo: