Eşinizin sizi sevmeye çalıştığını öğrenseydiniz

bak güzelim haklısın mimikler yok o yüzden de kalemimizle konuşmak gerekir takdir edersin ki..bn genel anlamda yapılan eleştirelere werdiğin cewaplara binayen dik olduğunu söledim..şimdi hamile olduğunu sölemişsin belkide içinde olduğun durum hamilelik psikolojisinden olabiir..neden eşini deli gb sewbilirsin ne güzel işte bu sewgini ona herşekilde hissettir sewiosun ki bebek sahibi olacaksın..ama canım bak bebekte bekliosun madem şu yazılanlardan çıkaracağın çok şey war

Yazdıklarınızı okudum bence kaynınızın bu konuyla ilglili yorum yapmasıı onun haddine değil evlilik olmuş artık eşiniz öyle veya böyle sizi seçmiş amaaa...
Yani eşinizin size karşı bu tutumu evlenmeden öncede varmışş hiç aklınıza gelmedi mi bu adam bana aşık değil mi ya da yoğun hisleri yok muu neden aramızdaki iletişimsizlik..
Her bakımlı kadın güzeldir lafına inanlardan değilim maleseff elbise temizse saç yıkanmışsa makyaj varsa iidir o falan güzellik varsa verdır yoksa yoktur yada karşınızdaki insan sizi güzel bulmuşsa bulmuştur bu kadarr ..
Asla kırmak istemem asla yanlış anlamayın ama bir insan hele de bayansa bunu hisseder eşinizin size yoğun hislerinin olmadığını evlenmeden hissetmediniz mi yoksa sizde bu insan benim için iidir kariyeri de ii tipi de (bu kısmı bilmiyorum) deyip görmezden mi geldinizz
Eğer öyleyse siz bu hayatı seçmişsinizz

Pazar günü giyindim süslendim nişanlımı karşıladım tayt çoraplardan aldım giydim üzerime elbise şeklinde tunik çektim altıma çizme saçlarıma bant takarak serbest bıraktım makyajımıda yaptım gayet çekici ve bakımlıydım ee şimdi nişanlım beni terkmi edicek yaw kafam karıştı sırnaşık şey bu tür şeyler çok saçma bir bayan bakımlıykende namusunu korur tabiki çok minicik etek giymeyebilirsin ama asıl çekicilik diz üstü eteklerdedir kaydirigubbakcemile3

çekici ve bakımlıymışsınız. olmadı.
erkekler evlenmezmiş bakın.:roflol:
güzel olmayacaksınız,bakımsız ve çekicilikten uzak olacaksınız. işte o zaman namuslu oluyormuşsunuz ve erkekler evleniyormuş. haaa böyle düşünen erkekler bakıyormuş öyle kadınlara oda ayrı. kendiside bakıyor demek.:delphin:
aklı kalır o kadınlarda dediğine göre.[/QUOTE]

bahsettiğiniz erkekler annelerinin istediği geleneksel yapıya uygun kızlarla evlenmek zorunda bırakılıyorlar. sonra da akılları diğerlerinde kalıyor. sonuçta da ulaşılamayn ete mundar deme hikayesi. herkes kendini bir şekilde avutuyor.

istedikleri kadar namussuz vs. desinler ev araba için onlarla evlenen kadınlardır namussuz olan.

söyldiklerimin hiçbirinde genelleme yapmıyorum.

hepsi bir yana ben bir yere takıldım.
sen niye kaynına "benim için bunları mı dedin" şeklinde gereksiz bir mail yazıp gereksiz bir artışmaya girdin ki
ne derse desin, ne düşünürse düşünsün
çok mu önemli.
o bunu dedi, bu bunu demiş diye takılıp her şeyi eşeleyip hepsini de eşine yansıtırsan
daha çok sorun çıkar aranızda.

Madem eşiniz bakımlı,çekici kadınla evlenilmez diyor..Ne diye sizden memnun değil ne istiyor.Madem öyle erkekler kendine bakmayan bakımsız(namusluuymuşş) kadınlarla mı hep evlenmiş? SAÇMA!!

Kaynınıza ne sizin güzelliğinizden veya çirkinliğinizden?madem namusuna çok düşküüünn,abisini konuşturmasın o zaman eşiniz..O sizi beğense ne olur beğenmese ne olur anlamadım gitti..:olmaz:

Benim erkek arkadaşımın abisi sevgilimee güzel kızmış bile diyemez kii,çirkinliğim kalsın.Bu konuda konuşamaz bile ve konuşulmaması lazımm evlenmişsiniz amacı ne ki..

Ben çirkin kadın olmadığına inananlardanımm yerimseniben
Lütfenn öyle söyleyiip kendini üzmee :teselli:

Son düzenleme:
arkadaşımızın eşini haklı bulanlar olmuş CADIARZU
çok saçma:delphin:
adam resmen görücü usuluyle, ağırbaşlı, terbiyeli, evine bağlı, sadık ve kendisine değer verebilecek yapıda bi hatun almış..olay budur.:delphin:
çoğunuzun değindiği gibi, erkekler evlenirken bu kriterlere dikkat eder...(aşık değilse)
aşk evliliği değil sizinki canım, sen neden aşk dolu bi adam bekliyosun ki?? sevgili değilsiniz siz ve olmamışsınız evlilkten önce.. neden iltifat edip dursun.neden güzel olduğunu söylesin durmadan ki zaten seni güzel bulmadığını da belirtmiş..

yanlış anlama, amacım seni kırmak değil..gercekleri söylüyorum..apaçık mantık evliliği yapmış işte..
kendisi de demiş, istese güzel bi kızla evlenebilirmiş..
her şey ortada, neyin tasası bu..
bana hiç bahsettiğin gibi mütavazi, terbiyeli biri gibi gelmedi hatta hiç değil..
oldukça saygısız bi eşin var,,şu özür diletme meselesine çok kızdım ve ayrıca kardeşinin fikirlerini bu kadar önemsemesi çok yanlış..
söyleyecek daha ççok şey var, baya yazmışım ama inan bana üzüldüm..kendim bu durumda olsam bunları düşünürdüm..hiç prim vermesdim ne o adama ne kardeşine..
zorla mı evlendiniz de sana bu şekilde davranabiliyor ya??? ezdirme kendini:bbo:

...ve mantık evliliklerinde, birkaç kere görüşmeyle yapılan evliliklerde olduğu üzere flört döneminde çözülmesi ve cevaplanması gereken duygusal soru ve sorunları evlilikte çözümlemeye çalışma... -beni beğeniyo musun vs. souları da bundan kaynaklanıyor...

ben eşime aşıktım

ama o benı ıyı huylarım kişiligim için evlenmiş
sonradan bana aşık oldugunu ve bu aşkının sevgısının gıderek arttıgını soyler
hala da oyle
allaha şukur heryerde elele gözgözeyız

oyyyy ben son yorumları yenı gordum canım mesafelı davran demıstım onlara karsı yok yok o adam hasta ondanda anlamaz mümkün oldugunca en aza ındırın görüşmelerinizi hatta mümkünse hiç görüşmeyin

canım ben özelden msj atamıyorum sana soruna burdan yanıt vereyim.ben sadece resimler üzerinde düzenlemeler yapıyorum sadece bunun için yardımcı olabilirim tatlım..

canım bence çok takıntı yapmışsın kafandada büyüttükçe büyütüyosun....sen üstüne düştükçe karşı tarafı bunaltabilirsin bunuda düşün..güzellik göreceli bir kavramdır bunuda unutma başkası beğenmez seni ama bir başkası çok güzel bulur zevk işi abisine neki oda bi tuhaf? eşin seni güzel bulmasa sevmese evlenmezdi kafasına silah dayamadın ya?varsın konuşmasın zamanla düzelir emin ol benim eşimde öyleydi ama zaman geçtikçe cır cır böceği oldu evlilik bir süreç canım aynı evde her anı her anını tutmuyo insanın bu mümkün değil iki taraf içinde...değer veriyo diyosun sevmese bukadar ince davranırmı sana?dövmüyo sövmüyo adam zaman ver ona eminim yoluna girecek herkesin yapısı farklı kabul etmek lazım ..umarım en kısa sürede düzelir...

canım eşin istanbulda büyümüş anladım kadarıyka sakın yanlış anlama ama kültür kılık kıyafet farkı yaşıyo olabilirsiniz
erkeklerin bayanlardan beklentisi daha farklı olabiliyo bence bakımına daha fazla özen göstererek bu küçük sorunu halledebilirsin
sonuçta erkek karşındaki seni herzaman bakımlı görmek ister tabi hastalık iş çoluk çocuk haricinde...
eşinin iyi biri olduğundan bahsetmişsin ee negüzel işte ben fazla abartılı buldum açıkçası

anlattıklarınız kadarıyla eşiniz size aşık olmadan mantık evliliği yapmış.iyi huylu iyi aile terbiyesi almış kız mantığıyla evlenmiş.siz güzelliğe niye bu kadar taktınız ki.sonuçta güzellik illaki dış görünüz yüz fizik güzelliği değildir ki.demek ki eşiniz için ruh güzelliği ön plana çıkmış bunu tercih etmiş sizinle evlenmiş.ama kaynınız boyundan büyük laflar etmiş çok ayıp.siz kardeşinizin eşisiniz size saygı duymak zorunda.kardeşi sizi eşi olmaya layık gördükten sonra ona halt etmek düşer.ama eşinizi de kınadım insan abisi dahi olsa nasıl eşine bu kadar ağır laflar söyletir.ama çıkçası sizin evliliğiniz mantık evliliği geldi bana.arada aşk tutku yok.bir evliliği her şeye rağmen ayakta tutan bunlardır.üzmeyin kendinizi.kaynınızla da muhattap olmayın.sizin güzelliğiniz çirkinliğiniz eşinizi alakadar eder onun karısı değilsiniz.kendinize özgüveniniz olsun.eşinize sürekli ben güzel miyim diye sormanız da tuhaf.bu sormakla söylenmez.adamın içinden geliyorsa der.onun dışında söylemesinin anlamı var mı.kaldı ki siz kaynınızdan dolayı kompleks yapmışınız bunu.siz eşinizle mutlu olmaya bakın.dış güzellik görecelidir.ayrıca yaşla birlikte de yok olan bir şeydir.ama ruh güzelliği ölene kadar bakidir.siz bunu koruyun.ben kandın da erkek de dış görünüş yerine zeka bakım ve de karakter tercih ederim.öyle güzel ya da yakışıklılar var ki ağzını açıp bir laf etmesiyle her şey yerle bir.

eflatun bence sen cok mantıklı dusunuyorsun. kımse kımseye muhtac degıl canım benım. onun sana guzel demesıne de muhtac degılsın sen. dogru yoldasın bence sen bırsey yapmamalısın. ne demek ya evlılık boyle mı olur. kımse kusura bakmasın oyle ıyı ınsan kımsenın etlısıne sutlusune karısmaz demekle evlılık yurumuyor. sureklı tv karsısında esıne bır tatlı soz soylemekten acız bır ınsanla omur gecer mı. lutfen kırılma bana alınma ama boyle dusunuyorum. belkı basa c-gelınce kolay olamyabılır boyle dusunmek ama aklımda olusan dusunce bu canım... sen bılırsın ne yapacagına sadece sen karar verırsın. bırde sana nasıl zorla ozur dıletır ınanamıyorum yaa. abısıne konusabılıyor yaa demekkı konusma yetısını yıtırmemıs o da konusabılıyormus... aynı konusmaları nıye sana da yapmıyor. tehdıt varı konusuyor. sınır oldum yaa

ozur dılerım bu arada hepsını olmasada cogu mesajı okudum ama hamıle oldugunu gormemıstım. bıraz hamılelıgın verdıgı agresıflık de olabılır sende canım ne bıleyım sımdı daha sakın dusunuyorum kendı adıma. bıraz daha dusun ve na gore hareket et csanım benım..bebısın olacakmıs bebekler ınsanı bazen degıstırebılıyor. bırde sunu yapabılırsın esının eksı ve artı yonlerını bırer sutun seklınde yaz. bakalım hangısı daha agır gelıyor. ben bunu karamsar oldugum zamanlarda hep yaparım. sende dene ınan faydası oluyor daha dogru dusunuyorsun...kolay gelsın canım..

bence sen öncelikle kendinee güvenmelisn..baştan ben çirkinim demen yanlışş..al paranı qit magazalara en yakışan şeyleri al kendine her zaman bakımlı olll zaten huyunda iyiymişş kocan daha Allahtan ne istesinn yanında namuslu karısı var..
başkalarının sözüne ise asla kulak asma ve bence kimsedende özür dilemee yanlış bile yaptıysan dile tabiki..ama sırf kocan istiyo diyee asla..
ayrıca bu konuyu kocanla yüzyüze konul bence canım öyle daha cabuk hallolurr..

kaynın için yazıyorum,aylak bakkal ........ tartar.diye bir laf vardır:))
kendini bilmez,cahil insanların evliliğe yaklaşımlarından ne bekleyebiliriz ki?
kendisi dünya güzelini alsın.
kardeşine soracağı yerde nasıl gidiyor,varmı bir ihtiyacınız,hamilelik mevzusu felan.
offf çok sinirlendim ben bu adama yaa...

eşinde senle evlenirken gözleri nereye bakıyomuş acaba.
hadi huyunla ilgili bişey dese tanımamış dicem ama :)
kaynını arana sokma,böyle bir laf daha olursa evet çirkinim,ama insani değerler taşıyorum dersin.
ne diyimm?çok sinirlendim.

Kardesinin karisinin güzel olup olmadinga bu kadar takan birinin niyetinden süphe ederim ben...

Kendi tabiri caizse "Agzina göre" olmadiginami üzüldü acaba Kaynin?

Tövbe tövbe!!!

Hayir bu kadar önemli ise güzellik ve madem görücü üsülü ile evlendirdiler sevgili kardeslerini neden gidip hepsinin güzel buldugu bir kizla tanistirmamislarki?
Esinde tuhaf adam ama....abi sanane benim karimin güzelliginden ya, hem sen ne hakla benim karimla böyle konusabiliyorsun demiyor???

Vallaha ne bileyim arkadasim, bende olsam esim hakkinda süpheye girerdim.
Bana güzelsin söylesin böylesin demesine gerek yok, ben ne oldugmu biliyorum ammennah, ama böyle bir durumda beni savunmadigi ve yanimda olmadigi icin!

Takma be güzelim, Hersey güzellik olsaydi keske....güzel olan kadinlar sanki esleri tarafindan aldatilmiyormu? siddet görmüyormu? hakarete maruz kalmiyormu? Sanki onlarin esleri hergün aman ne kadarda güzel bir karim var deyip sürekli iltifatmi ediyor? Cokmu ilgili alakalilar?

Bosver, ve bundan sonrada o güzellik uzmani kayninlada muhatap olma..

bir kadın olarak nasıl katlandın bu sözlere.canım benim ya çok incitici,üzücü birşey yaşadığın.
içinde nasıl fırtınalar koptu kimbilir.
seninle ne için evlenmiş.paran için mi?
çocuğun yoksa bu evliliği bir daha düşün derim.
bir kadına çirkinsin,seni güzel bulmuyorum nasıl diyebilirler.
demek ki bunların ölçüsü,uslubu bu.
kariyer yapmış eğitimli biri demişsin.ama eşinde,kaynında çok zavallı ve düşük karakterli kişilermiş.

seni üzmelerine izin verme.
eminim güzel bir kadınsın.
onların laflarını kabul etmekle,kendine olan özgüvenini,saygını kaybedersin.

Back
X