Esinizin uzun birlikteliği ya da eski nisanli sevgilisini merak ettiniz mi?

essiloratte

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2008
428
155
323
Kizlar ben hic evlenmedim. Nisanladigim adamın basindan 1 evlilkk gecmis ve siddeitli gecimsizlikten ayrılmışlar. Benimde geçmişte elbetteki iliskilerim oldu ama k hiç sorgulamadi hatta basindan bu ilişkimle ilgili kotu birkac olay gecti ama yine asla yuzume vurmadi ama nisanlim benim herseyiyle ciddiyeti ilk hissettigim insan. 2 sene oldu kizlar ben bunu asamadim nerdeyse. Once kızı buldum faceten resimlerine bakiyorum. Gecenlerde 4 yil oncesinin mailini gördüm balayında kaldiklari yer arada cok eskilere dair gormek icin resmen arastiriyorum ve buluyorum. Sonrada kendi kendime canimi sıkıyorum. Bu düşüncemden siyrilamiyorum hic. Resmen takinti yaptim. Adam bosanmis gitmiş diyorum takma diyorum yok ama olmuyor. Bazen cok abartip bu sebeple sacma nedenlerle onun canını sikiyorum:( dedektif gibi oldumm o da 10 kisiyle yasamadim evlendim bosandim diyor ben oturup ama balayina gitmiyor herkesle gibisinden konuşuyorum;( Gecmisini düşünüyorum onu cok seviyorum hic kötü davranmadi hiv uzmedi bugune kadar ama:( Durum bu şekilde

Ohhhoooo bu kadar incelersen çok üzülürsün..ben 3yıllık evliyim hiç bilmem eşim kimle çıkmş, ne yapmış vs. Sormam bile. Sorsam da anlatmaz iyi de yapıyor bence. Gerek yok geçmişi kurcalamaya. Bu arada boşanmış hanımları erkekler hiç istemiyor da, (erkek istese ailesi istemiyor) boşanmış erkekler hemencik evlenebiliyor ya bu da benim zoruma gidiyor.

Ohhhoooo bu kadar incelersen çok üzülürsün..ben 3yıllık evliyim hiç bilmem eşim kimle çıkmş, ne yapmış vs. Sormam bile. Sorsam da anlatmaz iyi de yapıyor bence. Gerek yok geçmişi kurcalamaya. Bu arada boşanmış hanımları erkekler hiç istemiyor da, (erkek istese ailesi istemiyor) boşanmış erkekler hemencik evlenebiliyor ya bu da benim zoruma gidiyor.
Ya ben taktim ben evlebmedigim icin tamam benimde uzun iliskim oldu ama sürekli aklıma geliyor merak mi desem ne desem bilemedum düğünleri nerde olmus acaba nereye balayina gitmişler ona sunu yapmış mi gibisinden

Şuan ilişkiniz sağlamsa bunu yaparak yıpratıyorsunuz.
Elimde değil demeyin, isterseniz bu konuyu kapatır asla araştırmazsınız, araştırmayınca da merak edecek birşey kalmaz.
.......
Ne merak ettim şuana kadar ne de ufacık bir konuşma geçti aramızda bu konuda.

Ben eski sevgili be takmam sonuçta benim de oldu ama evlenecek kadar sevmis olsa kafayı takardim.. anlıyorum seni..

ben eşimin eski ilişkilerini hiç merak etmedim
daha iyisi olsaydı oturup benimle evlenmezdi diye şişiniyorum
valal

Geçmişe takılırsan mutlu olmazsın.Ne yani geçmişi değiştirebilecek misin?

Kizlar ben hic evlenmedim. Nisanladigim adamın basindan 1 evlilkk gecmis ve siddeitli gecimsizlikten ayrılmışlar. Benimde geçmişte elbetteki iliskilerim oldu ama k hiç sorgulamadi hatta basindan bu ilişkimle ilgili kotu birkac olay gecti ama yine asla yuzume vurmadi ama nisanlim benim herseyiyle ciddiyeti ilk hissettigim insan. 2 sene oldu kizlar ben bunu asamadim nerdeyse. Once kızı buldum faceten resimlerine bakiyorum. Gecenlerde 4 yil oncesinin mailini gördüm balayında kaldiklari yer arada cok eskilere dair gormek icin resmen arastiriyorum ve buluyorum. Sonrada kendi kendime canimi sıkıyorum. Bu düşüncemden siyrilamiyorum hic. Resmen takinti yaptim. Adam bosanmis gitmiş diyorum takma diyorum yok ama olmuyor. Bazen cok abartip bu sebeple sacma nedenlerle onun canını sikiyorum:KK43: dedektif gibi oldumm o da 10 kisiyle yasamadim evlendim bosandim diyor ben oturup ama balayina gitmiyor herkesle gibisinden konuşuyorum;( Gecmisini düşünüyorum onu cok seviyorum hic kötü davranmadi hiv uzmedi bugune kadar ama:KK43: Durum bu şekilde

sadece kendini ve ilişkini yıpratıyorsun. adı üstünde geçmiş gitmiş boşanmış adam. bu konuda sürekli dır dır edersen adama, inan itersin eski karısana. seni seviyor değer veriyor daha ne istiyorsun. Canım düşünme eskiyi sorgulama. eskiye dair bişeyler bulmaya ya da adamın açığını yakalamaya çalışma.

Ya ben taktim ben evlebmedigim icin tamam benimde uzun iliskim oldu ama sürekli aklıma geliyor merak mi desem ne desem bilemedum düğünleri nerde olmus acaba nereye balayina gitmişler ona sunu yapmış mi gibisinden
Boşanmış olmasını kaldıramıyorsanız hiç evlenmeyin bu işten hayır gelmez.

Kizlar ben hic evlenmedim. Nisanladigim adamın basindan 1 evlilkk gecmis ve siddeitli gecimsizlikten ayrılmışlar. Benimde geçmişte elbetteki iliskilerim oldu ama k hiç sorgulamadi hatta basindan bu ilişkimle ilgili kotu birkac olay gecti ama yine asla yuzume vurmadi ama nisanlim benim herseyiyle ciddiyeti ilk hissettigim insan. 2 sene oldu kizlar ben bunu asamadim nerdeyse. Once kızı buldum faceten resimlerine bakiyorum. Gecenlerde 4 yil oncesinin mailini gördüm balayında kaldiklari yer arada cok eskilere dair gormek icin resmen arastiriyorum ve buluyorum. Sonrada kendi kendime canimi sıkıyorum. Bu düşüncemden siyrilamiyorum hic. Resmen takinti yaptim. Adam bosanmis gitmiş diyorum takma diyorum yok ama olmuyor. Bazen cok abartip bu sebeple sacma nedenlerle onun canını sikiyorum:KK43: dedektif gibi oldumm o da 10 kisiyle yasamadim evlendim bosandim diyor ben oturup ama balayina gitmiyor herkesle gibisinden konuşuyorum;( Gecmisini düşünüyorum onu cok seviyorum hic kötü davranmadi hiv uzmedi bugune kadar ama:KK43: Durum bu şekilde

Siz boşanmış olduğunu biliyorsunuz. Adamın geçmişte yaşadıkları onları ilgilendirir. Ne yani, yarın birgün eşimden ayrılırsam diğer eşim kıskanır diye balayına gitmeseler miydi? Yol yakınken vazgeç, bu düşüncelerle çok uzun süre mutlu kalamazsın. Eşim evlenip boşanmış olsaydı eminim ki evlenmezdim. Kişilik meselesi.

böyle dusunuyorsanız ya evlenmiş boşanmıs biriyle ilişkiye baslamayacaktınız veya bitireceksiniz...
ya da kabullenmeyi ogreneceksiniz.

siz eski sevgililerinize hala birsey besliyor musunuz?
guzel anılarınız olabilir fakat ilişki bitmis, hatta hic yasanmamıs birsey bile olabilir, platonik bir duygunun sizde yer etmesi, o ilk begeni ilk hoslantı vs.
esiniz bunlara takılsa, hatta surekli kurcalasa, yer yer bir kabahatmişcesine yuzunuze vursa ne yapardınız?
adam siz boyle davranırken yeter diyip terketmiyorsa, siz de biraz daha ozenli davranın.

bu dusuncelerden kurtulamıyorsanız da psikologa gitmenizi tavsiye ederim.
ilerde yine ciddi gordugunuz bir ilişkide eskilere takılmanız ya da tum bu takıntıları baska bir konuya yonlendirmeniz olası...

eski eşiyle mutlu olsaydı boşanmaz seninle nişanlanmazdı. böyle düşünerek rahatlayabilirsin
bide onunda senin eskilerini deştiğini düşün hoşuna gitmeyecektir :KK14:

bence kendinize çeki düzen verin.böyle davranırsanız admı boğarsınız

Bu şekilde düşünerek daha çok kendinizi yıpratıyorsunuz ama kendiniz ile kalmıyor nişanlınızı da gereksiz yere geriyorsunuz durduk yere huzursuzluk çıkıyor bu şekilde kendinizi sıkıntıya sokmayın lütfen durduk yere pürüz çıkarıyorsunuz..

Bakın ben ilişkilerimde kötü şeyler de yaşadım biliyor kabul etti diyorsunuz o kadar anlayışlıyken siz neden değilsiniz? evliymiş adam zamanında tabi ki mutlularmış balayına gitmişler gezmişler. Olmamış ayrılmışlar kaç sene geçmiş yani yürütebilse ayrılmazdı sizi sevmese de nişanlanmazdı bence çok gereksiz aynı şeyi o size yapsa iyi olur mu o araştırmıyor bile.

Yanlış yapıyorsun kendini bos yere yipratma iliskinizi yipratir..
Onun basindan bir evlilik gectigi için
Acaba nasil bir ilişkileri vardi nasil yasanmis diye düşün düşün kendini üzersin..
Artik bir şeyleri göze alip nisan yapmisin..ilerde daha büyük sorun yasarsin..
Kendi hayatina adapte ol..
Geçmiş geçtiii

Geçmişe bu kadar takilirsaniz sadece kendinizi yipratir karşı tarafi sikarsiniz. Bende sizin gibiyim. Bu huy dan vazgeçmek şart.

Back
X