- 27 Eylül 2008
- 428
- 155
- 323
- Konu Sahibi essiloratte
Kizlar ben hic evlenmedim. Nisanladigim adamın basindan 1 evlilkk gecmis ve siddeitli gecimsizlikten ayrılmışlar. Benimde geçmişte elbetteki iliskilerim oldu ama k hiç sorgulamadi hatta basindan bu ilişkimle ilgili kotu birkac olay gecti ama yine asla yuzume vurmadi ama nisanlim benim herseyiyle ciddiyeti ilk hissettigim insan. 2 sene oldu kizlar ben bunu asamadim nerdeyse. Once kızı buldum faceten resimlerine bakiyorum. Gecenlerde 4 yil oncesinin mailini gördüm balayında kaldiklari yer arada cok eskilere dair gormek icin resmen arastiriyorum ve buluyorum. Sonrada kendi kendime canimi sıkıyorum. Bu düşüncemden siyrilamiyorum hic. Resmen takinti yaptim. Adam bosanmis gitmiş diyorum takma diyorum yok ama olmuyor. Bazen cok abartip bu sebeple sacma nedenlerle onun canını sikiyorum
dedektif gibi oldumm o da 10 kisiyle yasamadim evlendim bosandim diyor ben oturup ama balayina gitmiyor herkesle gibisinden konuşuyorum;( Gecmisini düşünüyorum onu cok seviyorum hic kötü davranmadi hiv uzmedi bugune kadar ama
Durum bu şekilde