- 16 Şubat 2011
- 5.286
- 2.585
- 248
- Konu Sahibi essiloratte
benden önceki benden iyi olsaydı,
bana hacet kalmazdı..
takılmayın böle şeylere.
bana hacet kalmazdı..
takılmayın böle şeylere.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adam başına bela almış gibi olacak bu huyuna devam edersen...bi psikoloğa gidip kendini törpülemelisin merak etmek normal ama bunun için tartışma ortamı yaratıyosan iklinci evliliğinde aradığı mutluluğu bulamayacaktır nişanlın zaten sonu malum.Kizlar ben hic evlenmedim. Nisanladigim adamın basindan 1 evlilkk gecmis ve siddeitli gecimsizlikten ayrılmışlar. Benimde geçmişte elbetteki iliskilerim oldu ama k hiç sorgulamadi hatta basindan bu ilişkimle ilgili kotu birkac olay gecti ama yine asla yuzume vurmadi ama nisanlim benim herseyiyle ciddiyeti ilk hissettigim insan. 2 sene oldu kizlar ben bunu asamadim nerdeyse. Once kızı buldum faceten resimlerine bakiyorum. Gecenlerde 4 yil oncesinin mailini gördüm balayında kaldiklari yer arada cok eskilere dair gormek icin resmen arastiriyorum ve buluyorum. Sonrada kendi kendime canimi sıkıyorum. Bu düşüncemden siyrilamiyorum hic. Resmen takinti yaptim. Adam bosanmis gitmiş diyorum takma diyorum yok ama olmuyor. Bazen cok abartip bu sebeple sacma nedenlerle onun canını sikiyorumdedektif gibi oldumm o da 10 kisiyle yasamadim evlendim bosandim diyor ben oturup ama balayina gitmiyor herkesle gibisinden konuşuyorum;( Gecmisini düşünüyorum onu cok seviyorum hic kötü davranmadi hiv uzmedi bugune kadar ama
Durum bu şekilde
Ya ben taktim ben evlebmedigim icin tamam benimde uzun iliskim oldu ama sürekli aklıma geliyor merak mi desem ne desem bilemedum düğünleri nerde olmus acaba nereye balayina gitmişler ona sunu yapmış mi gibisinden
Kizlar ben hic evlenmedim. Nisanladigim adamın basindan 1 evlilkk gecmis ve siddeitli gecimsizlikten ayrılmışlar. Benimde geçmişte elbetteki iliskilerim oldu ama k hiç sorgulamadi hatta basindan bu ilişkimle ilgili kotu birkac olay gecti ama yine asla yuzume vurmadi ama nisanlim benim herseyiyle ciddiyeti ilk hissettigim insan. 2 sene oldu kizlar ben bunu asamadim nerdeyse. Once kızı buldum faceten resimlerine bakiyorum. Gecenlerde 4 yil oncesinin mailini gördüm balayında kaldiklari yer arada cok eskilere dair gormek icin resmen arastiriyorum ve buluyorum. Sonrada kendi kendime canimi sıkıyorum. Bu düşüncemden siyrilamiyorum hic. Resmen takinti yaptim. Adam bosanmis gitmiş diyorum takma diyorum yok ama olmuyor. Bazen cok abartip bu sebeple sacma nedenlerle onun canını sikiyorumdedektif gibi oldumm o da 10 kisiyle yasamadim evlendim bosandim diyor ben oturup ama balayina gitmiyor herkesle gibisinden konuşuyorum;( Gecmisini düşünüyorum onu cok seviyorum hic kötü davranmadi hiv uzmedi bugune kadar ama
Durum bu şekilde
heyt bea! bircok farklı dusunceye ragmen evlilik konusunda ben yazmısım hissi veren bu yorum mu yüzümde yayılan gevsek gülümseye neden oldu, yoksa "aa idrak gelmis! hosgelmiş!" düşüncelerim mi kararsız kaldım ; )
evlilik de bebek de hayırlı olsun! : )
benim eşim de benden önce söz atmış ve ilişkileri 3 yıl sürmüş. Ayrıldıktan 1 ay sonra biz çıkmaya başladık. Kız hiçbir konuda benden üstün değildi ama ben de çok takip ettim. Eşimi çok seviyorum ve kıskanıyorum. Onların geçmişte yaşadıklarını gözümde canlandırıyordum ve o kızdan acayip nefret ediyordum. Bana gelip sataşmasını bekledim hep. Gelip sataşsaydı 2 saatlik yolu sırf onun saçını başını yolmak için giderdim herhalde :) Facebook ta bizi takip ediyordur diye hep romantik fotoğraflarımızı koymuştum. Tanışma tarihimizi de de onunla birlikte olduğu (kızın doğum günü) tarihini eklemiştim. Onda aldatıldığı hissi uyanması için hem de doğum günün de :) Eşim o kızdan ayrıldıktan 1 ay sonra bizi kızın ablası sarmaş dolaş görmüştü avm de. Sonra eşimi aramışlardı bir sürü laf söylemişlerdi. Benim çok hoşuma gitmişti.
Bu hareketler bana hiç yakışmadı ama yaptım. Pişman da değilim. Hala nefret ediyorum o kızdan.
Eşim söz attığı halde bu saçmalıklarla uğraşarak dengemi kaybettim, benden önce evlenip boşanmış olduğunu düşünemiyorum bile.
Kizlar ben hic evlenmedim. Nisanladigim adamın basindan 1 evlilkk gecmis ve siddeitli gecimsizlikten ayrılmışlar. Benimde geçmişte elbetteki iliskilerim oldu ama k hiç sorgulamadi hatta basindan bu ilişkimle ilgili kotu birkac olay gecti ama yine asla yuzume vurmadi ama nisanlim benim herseyiyle ciddiyeti ilk hissettigim insan. 2 sene oldu kizlar ben bunu asamadim nerdeyse. Once kızı buldum faceten resimlerine bakiyorum. Gecenlerde 4 yil oncesinin mailini gördüm balayında kaldiklari yer arada cok eskilere dair gormek icin resmen arastiriyorum ve buluyorum. Sonrada kendi kendime canimi sıkıyorum. Bu düşüncemden siyrilamiyorum hic. Resmen takinti yaptim. Adam bosanmis gitmiş diyorum takma diyorum yok ama olmuyor. Bazen cok abartip bu sebeple sacma nedenlerle onun canını sikiyorumdedektif gibi oldumm o da 10 kisiyle yasamadim evlendim bosandim diyor ben oturup ama balayina gitmiyor herkesle gibisinden konuşuyorum;( Gecmisini düşünüyorum onu cok seviyorum hic kötü davranmadi hiv uzmedi bugune kadar ama
Durum bu şekilde