Esinizin uzun birlikteliği ya da eski nisanli sevgilisini merak ettiniz mi?

benden önceki benden iyi olsaydı,
bana hacet kalmazdı..
takılmayın böle şeylere.

Kizlar ben hic evlenmedim. Nisanladigim adamın basindan 1 evlilkk gecmis ve siddeitli gecimsizlikten ayrılmışlar. Benimde geçmişte elbetteki iliskilerim oldu ama k hiç sorgulamadi hatta basindan bu ilişkimle ilgili kotu birkac olay gecti ama yine asla yuzume vurmadi ama nisanlim benim herseyiyle ciddiyeti ilk hissettigim insan. 2 sene oldu kizlar ben bunu asamadim nerdeyse. Once kızı buldum faceten resimlerine bakiyorum. Gecenlerde 4 yil oncesinin mailini gördüm balayında kaldiklari yer arada cok eskilere dair gormek icin resmen arastiriyorum ve buluyorum. Sonrada kendi kendime canimi sıkıyorum. Bu düşüncemden siyrilamiyorum hic. Resmen takinti yaptim. Adam bosanmis gitmiş diyorum takma diyorum yok ama olmuyor. Bazen cok abartip bu sebeple sacma nedenlerle onun canını sikiyorum:KK43: dedektif gibi oldumm o da 10 kisiyle yasamadim evlendim bosandim diyor ben oturup ama balayina gitmiyor herkesle gibisinden konuşuyorum;( Gecmisini düşünüyorum onu cok seviyorum hic kötü davranmadi hiv uzmedi bugune kadar ama:KK43: Durum bu şekilde
adam başına bela almış gibi olacak bu huyuna devam edersen...bi psikoloğa gidip kendini törpülemelisin merak etmek normal ama bunun için tartışma ortamı yaratıyosan iklinci evliliğinde aradığı mutluluğu bulamayacaktır nişanlın zaten sonu malum.

Ya ben taktim ben evlebmedigim icin tamam benimde uzun iliskim oldu ama sürekli aklıma geliyor merak mi desem ne desem bilemedum düğünleri nerde olmus acaba nereye balayina gitmişler ona sunu yapmış mi gibisinden

Bende ilk zamanlar eşimin eski sevgilisine aynı şeyi yapıyordum. İçimde acayip bi merak vardı. Acaba benimle yaptıklarını onla da yaptı mı falan gibisinden. Facede aratmıştım, bulamamıştım, sonra tesadüfen bi yerde çıktı karşıma tüm hesabı didik didik ettim. Kıskandım, sinir oldum. Eşimin hiç suçu olmadığı halde başka sebeplerden kavga ettim onunla. Yersiz şeyler ama kıskançlıktan ölüyordum. Halbuki eşim beni deli gibi seviyor emindim ama içim içimi yiyordu. Sevgiliyken elini tutmuştur diye düşünüp daha da kıskanıp sinirleniyodum falan :D Lakin geçti artık umursamıyorum. Ben niye strese giriyorsam adam benim kocam evlenmişim yani eskiden kiminle olduğu ne yaptığı hiçte önemli değilmiş. Önemli olan benim onunla olan mutluluğum niye bitmiş bişey için kendimi mutsuz edeyim ki. Bunun farkına varman lazım seninde.

Daha evlenmeden bu şekilde takıyosanız bunları zor yani. Kendi kendinizi yer bitirirsiniz bırakın kendinizi onun geçmişiyle kıyaslamaktan size huzursuzluktan başka birşey vermez:KK51:

Erkeklerin her kız arkadaşını, sevgilisini kafasına takacağını sanmıyorum ama hayatlarında dönüm noktası olan olan bazı hatunları unutabileceklerini de düşünmüyorum.. Bu, her ne kadar hemcinsler olarak can yaksa da yapabilecek bir şey yok..
Çok takılmamak, çok takmamak ve eşeğin aklına karpuz kapuğu düşürmemek lazım diyorum :D

Insanin hayatına girmiş birini, ister sevgili ister eş, unutmasi için hafızasını kaybetmesi lazım.
Mesele o kişiyi unutmak değil o ex kişiye hissettiklerini unutmak.
Birini çok sevmiş olmak, uğruna dağları delmis olmak, onunla evlenip 5 çocuk sahibi olmak bir anlam taşımaz ki eğer "ahh benim taş kafam" deyip o ilişkiden kacmissa.
Bitmiş, mazi olmuş.
Izi bile kalmamış ne 'büyük' aşklar var.
Hayatta tek bir gün var o da bugün.

Kizlar ben hic evlenmedim. Nisanladigim adamın basindan 1 evlilkk gecmis ve siddeitli gecimsizlikten ayrılmışlar. Benimde geçmişte elbetteki iliskilerim oldu ama k hiç sorgulamadi hatta basindan bu ilişkimle ilgili kotu birkac olay gecti ama yine asla yuzume vurmadi ama nisanlim benim herseyiyle ciddiyeti ilk hissettigim insan. 2 sene oldu kizlar ben bunu asamadim nerdeyse. Once kızı buldum faceten resimlerine bakiyorum. Gecenlerde 4 yil oncesinin mailini gördüm balayında kaldiklari yer arada cok eskilere dair gormek icin resmen arastiriyorum ve buluyorum. Sonrada kendi kendime canimi sıkıyorum. Bu düşüncemden siyrilamiyorum hic. Resmen takinti yaptim. Adam bosanmis gitmiş diyorum takma diyorum yok ama olmuyor. Bazen cok abartip bu sebeple sacma nedenlerle onun canını sikiyorum:KK43: dedektif gibi oldumm o da 10 kisiyle yasamadim evlendim bosandim diyor ben oturup ama balayina gitmiyor herkesle gibisinden konuşuyorum;( Gecmisini düşünüyorum onu cok seviyorum hic kötü davranmadi hiv uzmedi bugune kadar ama:KK43: Durum bu şekilde

Eşimin eski sevgilisini merak ettim, baktım araştırdım benden kısa şişman ve de çirkin olduğu için sorun yapmıyorum...:KK45::KK45:
Şaka bir tarafa da eski sevgili/nişanlı değil de eşten bahsediyoruz...eğer hiç evlenmediysen bu durum bir süre sonra ağırına gitmeye başlayabilir....evlennce başka bir sürü sorunlar sıkıntılar da ortaya çıkıyor. Bu sorunların üstüne bir de evlenmiş ayrılmış olması işi iyice katlanılmaz hale getirebilir..
Bir de ne sebeple ayrılmış? Çocuğu var mı? neden geçinememiş mesela...kadınlar kolay kolay yuvasını dağıtmaz.

benim eşim de benden önce söz atmış ve ilişkileri 3 yıl sürmüş. Ayrıldıktan 1 ay sonra biz çıkmaya başladık. Kız hiçbir konuda benden üstün değildi ama ben de çok takip ettim. Eşimi çok seviyorum ve kıskanıyorum. Onların geçmişte yaşadıklarını gözümde canlandırıyordum ve o kızdan acayip nefret ediyordum. Bana gelip sataşmasını bekledim hep. Gelip sataşsaydı 2 saatlik yolu sırf onun saçını başını yolmak için giderdim herhalde :) Facebook ta bizi takip ediyordur diye hep romantik fotoğraflarımızı koymuştum. Tanışma tarihimizi de de onunla birlikte olduğu (kızın doğum günü) tarihini eklemiştim. Onda aldatıldığı hissi uyanması için hem de doğum günün de :) Eşim o kızdan ayrıldıktan 1 ay sonra bizi kızın ablası sarmaş dolaş görmüştü avm de. Sonra eşimi aramışlardı bir sürü laf söylemişlerdi. Benim çok hoşuma gitmişti.
Bu hareketler bana hiç yakışmadı ama yaptım. Pişman da değilim. Hala nefret ediyorum o kızdan.
Eşim söz attığı halde bu saçmalıklarla uğraşarak dengemi kaybettim, benden önce evlenip boşanmış olduğunu düşünemiyorum bile.

Anlattıklarınızı okuyunca kendime çok güldüm. Senelerdir evliyim ve eşimin benden önce yaşadığı ilişkileri biliyordum. İlk evlendiğimizde ısıtıp ısıtıp yüzüne vururdum. Ama sonra aramızdaki güçlü arkadaşlık sayesinde bu takıntım ortak espri konumuz haline geldi. Her şeyi zamana bırakın. Eğer evliliğiniz ve eşiniz doğruysa inanın bana bunlar komik anılar haline dönüşecek yıllar içinde. Ve unutmayın ki çoğu kadın bu konuda takıntılıdır. Yani müjde veriyim size; yalnız değilsiniz:=)

heyt bea! bircok farklı dusunceye ragmen evlilik konusunda ben yazmısım hissi veren bu yorum mu yüzümde yayılan gevsek gülümseye neden oldu, yoksa "aa idrak gelmis! hosgelmiş!" düşüncelerim mi kararsız kaldım ; )

evlilik de bebek de hayırlı olsun! : )

Aman efendim hatirlanmak ne hos :) Hosbuldum evlilige de bebege de alisamasam da teşekkür ederim. Kendimi dizginlemeye calisiyorum bir de fikir beyaninda bulunurken. Neyse ki hemfikir oldugum hatunlar oluyor nadiren :)

deli gibi merak ediyorum ama ilk görüşmemizde öğrenmek istemiyorum demiştim evlenince bi kaç kez sordum ama oda başta sorsaydın şimdi saçmalama dedi sustum :KK59:

Ben seni gayette iyi anliyorum değişik bi kiyas içine giriyor insan evet bitmiş ama vaktinde ona daha mi çok değer verdi daha mi çok ozendi acaba diye düşünüyor ve bunlari dusunurken yipratabiliyo kendini de ilişkiyi de.. Ben esinle tanistigimda nisanliydi düğününe 5-6 ay vardi.ayni grup içinde arkadastik ve grupça gidilen yerlerde sohbetlerde bol bol anlatirdi nisanlisini hatta çoğu seyini bana anlatmis dertlesmisligi bile vardır.sonra nasip olduysa ayrildi bana asik oldu falan filan... Yani gözünün önünde aleni biaey olduğu için merak ediyor olmam normal ama söyle düşün belliki onun için degersiz aklina gelsedekendine sakla bence iliskini yipratma

benim eşim de benden önce söz atmış ve ilişkileri 3 yıl sürmüş. Ayrıldıktan 1 ay sonra biz çıkmaya başladık. Kız hiçbir konuda benden üstün değildi ama ben de çok takip ettim. Eşimi çok seviyorum ve kıskanıyorum. Onların geçmişte yaşadıklarını gözümde canlandırıyordum ve o kızdan acayip nefret ediyordum. Bana gelip sataşmasını bekledim hep. Gelip sataşsaydı 2 saatlik yolu sırf onun saçını başını yolmak için giderdim herhalde :) Facebook ta bizi takip ediyordur diye hep romantik fotoğraflarımızı koymuştum. Tanışma tarihimizi de de onunla birlikte olduğu (kızın doğum günü) tarihini eklemiştim. Onda aldatıldığı hissi uyanması için hem de doğum günün de :) Eşim o kızdan ayrıldıktan 1 ay sonra bizi kızın ablası sarmaş dolaş görmüştü avm de. Sonra eşimi aramışlardı bir sürü laf söylemişlerdi. Benim çok hoşuma gitmişti.
Bu hareketler bana hiç yakışmadı ama yaptım. Pişman da değilim. Hala nefret ediyorum o kızdan.
Eşim söz attığı halde bu saçmalıklarla uğraşarak dengemi kaybettim, benden önce evlenip boşanmış olduğunu düşünemiyorum bile.

Siz de az değilmişsiniz bir süpürgeniz eksikmiş :KK48::KK48:
Ben de eşimn eski sevgilisi ile ayrılmasından 5 ay sonra tanıştım onunla. Bir yıl içinde evlendik. Eşim facesine ilişki durumunu yazzdığında o kız sa ilşki durumu yazmış Evlendik, evlendiğimiz gün resimler paylaştık, biz öyle yapında kız da resimler paylaşmış yanında bir erkekle. İşte altında yorumlar allah ayırmasn falan filan...
Demek ki takip ediyormuş eşimi...o zamnalar psikopat gibi kızın herşeyini araştırıp takip ediyordum ben de.
Eski sevgili bile çok sorun eski eşi düşünemiyorum bile ben de.

:KK53:merak etmedim valla
benden önce evlenmeyi düşündügü sevgilisi varmış
kaç sene önce onu bile bilmiyorum
kız benimkinin kıçına tekmeyi vurmuş:KK48:
genede merak etmedim neden şutlamış bunu diye
merak etmemek en iyisi:KK45:

kredinizi simdiden tuketiyorsunuz ama..adam bir sabreder iki sabreder ucuncude acar agzini yumar gozunu,yada buz gibi olur sizde ozaman da onu kaybettim ne yapacagim diye konu acabilirsiniz dikkatli olun.
hem herkesin gecmisi kendine,sizi hic ama hic ilgilendirmiyor ne yasadigi kimle yasadigi ki nisanlinizinda dedigi gibi adam playboy degilmis ki evlenmis ayrilmis..
neden ayrildiklarini merak etmenizi anlarim da eski esinin tipini,mutlu gunlerini merak etmenizi dogru bulmuyorum.
adam sizinle evlilik yoluna girmis,birakin eski defterleri artik..

Şu merak denen şey insanı kemiriyor resmen. :KK17: Erkek arkadaşımın eski sevgilisini kafaya takmıştım bir dönem ki aradada hala aklıma geliyor sinirleniyorum. :KK67:Kızı çok sevmiş bunu biliyordum sonra kız evlenmiş falan evlendiği halde konuşmaya devam etmişler ama normal arkadaş gibi ne kadar saçma bir şey buna anlam veremedim zaten her neyse :oops:Ben açmadan konusu dahi açılmıyor ama arada çenemi tutamıyorum nedense her şeyi merak ediyordum, faceden kızın profilini inceliyordum şükür bu aralar duruldum :oops:

insanlar duygu yüklü varlıklardır,birilerini hep mutlaka sevmiş ve seveceklerdir.aşırı romantizme luzum yok,allah korusun anlaşamadığınızda yada eşlerden birinin ölümünde ne olacak sanıyorsunuzki..belli bir müddet sonra hayat devam edecek.bunun günahı da yok
eşiniz daha önce birini sevdiyse sevinmelisiniz çünkü adam sevmeyi becerebiliyor,sevmeyi beceren sizide layıkıyla sever,sevmeyi beceremeyen kadını mutsuz eder

Şimdiden bunu takıyorsanız evlilikten uzak durun habire adamın yüzüne vurup huzurunuzu kaçıracaksınız ya da ses çıkarmayıp kendi psikolojinizi bozacaksınız.

evet işte bir leyla daha.neden boşandıgını düşünmek yerine karısını düşünüyor.

Back
X