eşinizin veya erkek arkadaşınızın size aldığı en güzel hediye:)))

bebisim52

Tüm varlığım kızımmm...
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2007
5.054
246
363
Diğer
eşinizin veya erkek arkadaşınızın size aldığı en anlamlı ve en hoşunuza giden hediyesi haangisi.süprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzz

fotoğraflarımızla hazırladığı ve fona bizim parçamızı koyduğu harika bir cd..işte bir çok hediyenin içinde en anlamlısı buydu benim için..

hediye değilde cok romantik bi aksam yemeği hazırlamış kendi elleriyle canım süslemiş mumlarla güllerle masayı
evde garsonumz biile vardı (arkadası garsonluk etti)
harikaydı
benim için en güzel hediyee:asigim:

benim canımın aldığı her hediye güzel ama birkeresinde uçak bileti almıştı annemleri görmeye gittim ay canım benim yaaaa

bana doğum günümde bir gül almışta birde yüzük çok hoşuma gitmişti en güzel tarafı hediyeyi verişiydi sol cebinden aa bir şey batıyo kalbime deyip gülü çıkarmıştı:asigim: sonrada bak cebimde ne var deyip yüzüğü aldırmıştı cebinden:asigim: :asigim:

yıllardır bi sürü hedie almıştr...ama en anlamlısı
BeŞiKtAşImIn aRkasınde'DeMeT' 100.yıL formasıydı...:utangac:

benim aşkım hep bana yararlı şeyler hediye etti saolsun.en sonuncusu beni daha çok etkiledi ne yalan söliim."üç katlı tam donanımlı bi makyaj seti"hiç beklemzdim böle biişiyi ondan.en anlamsızı da pofuduk oyuncak vb..seylerden hoşlanmam ayrıca fenerbahceli olduğum halde tutup cimbom formalı pofuduk bi maymun almış.tabii bozuntuya vermedim çünkü çok yeniydik o zaman yahu:))yerrrr aşkınııı

Daha uzun boylu olamadık anajımmmm:mymeka:

1 tek gül verdi ama çok güzeldi o anı yaşamak çok güzeldi...Hiç unutamıcağım günler arasında yerini aldı:asigim:

biz sevgililer gününü kutlamayız. hiç beklemem o gün ondan hediye. ama birgün iş çıkışı sevgililer gününde nişanlım çalıştığı için eve gitmek için tam arabaya bieccektim tam şoför koltuğunun orda tek bir gül ve yanında çok güzel bir not vardı. o anı hiçbir zaman unutamayacağım herahlde :asigim:

aşkım da bana; yurtta kaldığım zamanlarda abartmıyorum metrelerce uzunlukta rulo kağıda hiç boşluk kalmayacak şekilde seni seviyorum yazmıştı ve yanında kocamann bir oyuncak ayı yollamıştı:asigim: kargoyla geldi kocaman bir koli:roflol: millet yüzüme bakıyor ne taşıyorum diye:roflol: ilk gördüğümde çok ağladım. o kadar ağladım ki o gün okula gidemedim gözlerimin şişinden. 1 haftada yazmış onu aşkım. daha büyük bir hediye olabilir mi yaa:asigim::asigim:

evlilik yıldönümünde bileklik aldım bende
zati muhterem onuda mecbur kaldı aldı yaa kafasına kakmaktan

dün bana çiçek getirmiş okadar laf sokmuştumki ondan herald ebirde erzurumda elinde çiçekle gezinince utanıyomuş artık çiçeği poşetin içinne koyuyor.

benimki gulle parfum alir hic degismez hep ayni 12 senedir tum ozel gunlerde gul ve parfum icim disim parfum oldu yahu(nankorlukmu ediyorum dersiniz:)
ama ne yapayim biraz daha yaratici olsa keske:1closedeyes:

tektaş yüzüğüm ve telefonum
her an yanımdalar:asigim:

Back
X