esinizle ayni yerde calismak istermisiniz

ebru1982

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2008
139
1
621
42
Diğer
ben esimle beraber calisiyodum.ama esim evliligimiz icin birlikte calisma taraftari degil.aslinda benimde cok hosuma gitmiyo surekli beraber olunca esinizi ozlemiyosunuz ama calismasamda esimin ailesi surekli oraya buraya gidelim diycek.sizce ne yapiyim kizlar

Hem ayrıcalıklı bir durum hemde zor. Şöyleki zorluğu şu; tartıştığınızda herkes anlıyor birbirinizle konuşmamanızdan yada sözlerinizden, yine taraflar karşı cinsten bir arkadaşı ile konuşurken biri kıskançsa sorun çıkarabilir, iş ortamında rahat olunmasını engeller, E tabi buda gerginlik doğurur..

İyi yanları herkes bu ayrıcalığı yaşayamaz size destek olacak güvendiğiniz biri yakınlarınızdadır.. Ortak arkadaşlarınızın sayısı daha fazla olur...

Benim okulumda çalışan eşler var.. Benim hoşuma gidiyorlar açıkcası, herkeste olur mu bilemem.

ben yıllardır eşimle beraber çalışıyorum
ve bundan hiç şikayetim yok ve eşiminde şikayeti olmadı
sizin için çalışmak eşinizin ailesi ile gezmeye gitmek için ise bu durumu sevmediğinizi eşinizle konuşmak ve istemiyorsanız gitmemektir bunu en güzel eşinizle çözersiniz

esimle 3 yil evlenmeden once 2 yil da evlendikten sonra ayni yerde calistik ,hicbir sorun yasamadik hatta ben simdi o gunlerimizi ozluyorum o zamanlar daha cok gorusuyorduk

ben 2 yıldır eşimle aynı yerde çalışıyorum.çalışmaya başlamadan önce bunun çok sıkıcı olacağını düşünmüştüm.ama çok güzel şimdi de ayrı kalmak istemiyoorum.o da böyle düşünüyor.:1hug:

cok tesekkurler kizlar.benim korkum surekli beraber oldugumuz icin birbirimizden sikilmak..ama yazdiklariniza bakinca hicte oyle olmuyomus

bende eşimle aynı yerde çalışıyorum bence hiçbir sıkıntısı yok sadece ben daha erken eve gelmek isterdim.Oda evdeki işlerle ilgili aynı anda gelince temizlikti şuydu buydu onun yanında yapmak zorundayım.Birbirimize vakit ayırmak zor oluyor.

ben çok isterdim:asigim: keşke öle bir imkanım olsa ama maleseef:1no2: hiç sıkılmazdık biz birbirimizden.çünkü böylede sürekli telefonda görüşüyoruz ayrı olduğumuzda:1hug:

iş konusunda anlaştıktan sonra bencede sorun olmaz..
haa ben çalışabilir miyim asla!!büyük konuşmayayım ama biz birlikte çalışırsak boşanırız yani.Allah korusun.:nazar:
ama eşine onlarla gezmelere gitmekten hoşlanmadığını söyleyebilirsin.ailesi seni aradığında da işim var evde dersin..neticede çalışmayan kadının işi olmayacak diye bir şey yok..sengözlerimebaksanab

yok valla katiyen calışmak istemem ..
işde cok farklı çünkü ..çok aceleci...zorlanırdım ve hep tartışırdık sanırım oyüzden herkez kendi işinde olsun derim..
evde akşam yemeğine gelmesini beklemek daha keyifli

eğer kendimize ait işyerimiz varsa seve seve çalışırım,ama memuriyeti eşimle aynı dairede yapmak istemem....
çalışmayı istemiyorsunuz ama eşinizin ailesiyle beraber olmamak için ,onlarla gezmemek için düşünüyorsunuz..neden ??? ..hiçbirşey için zorunda değilsiniz ki..onlar sizi düşündüğü için,yalnız kalmayın diye iyi niyet gösteriyorlar yani ben öyle anladım..sizi zorlamıyorlar illaki gel diye... eğer sizde istemiyorsanız gitmezsiniz ve buna bahane bulmanıza da gerek yok...gelmek istemiyorum,evde işlerim var vs.vs... diyebilirsiniz...bence boşyere sorun edip kendinizi üzmeyin derim...
sevgiler...

Ben eşimle birlikte çalışıyorum, yan odamda. Yemeğe birlikte gidiyoruz o kadar, bence daha iyi böyle olması....
Bende eimde çok memnun bu durumdan, e iş yeri dahada memnun:)

Bende Birlikte çalişiyorum Bende Bi Sikintisini Görmedim Açikçasi Daha Iyi Oluyor Her Yönden Destek Oluyoruz Birbirimize

sıkılmak değil de sorunlar çıkabilir kıskançlık varsa az da olsa..eşimle aynı işyerindeydik olmadı ikimiz de istifa ettik ..ama sizinkinde öyle bir sorun yoksa çalış..evde oturup eşinin ailesiyle vakıt gecirmektense

yok hemde hiç istemem
24 saat birarada olmak birzaman sonra ilişkiye zarar verir diye düşünüyorum
rahat hareket edemesin
akşam eve gelince muhabbet edecek konu bulmasın
birbirimizi özleyecek firsatımız bile olmaz
böyle daha güzel

eğer kendimize ait işyerimiz varsa seve seve çalışırım,ama memuriyeti eşimle aynı dairede yapmak istemem....
çalışmayı istemiyorsunuz ama eşinizin ailesiyle beraber olmamak için ,onlarla gezmemek için düşünüyorsunuz..neden ??? ..hiçbirşey için zorunda değilsiniz ki..onlar sizi düşündüğü için,yalnız kalmayın diye iyi niyet gösteriyorlar yani ben öyle anladım..sizi zorlamıyorlar illaki gel diye... eğer sizde istemiyorsanız gitmezsiniz ve buna bahane bulmanıza da gerek yok...gelmek istemiyorum,evde işlerim var vs.vs... diyebilirsiniz...bence boşyere sorun edip kendinizi üzmeyin derim...
sevgiler...

songulcum calismayi cok istiyorum bilgisayar programciligi mezunuyum ama evlenmeden once calismadim bu isi basbam kurdu bize benide dusunerek.calismadsigim donemde kayinvalidem gezmemin oldugunu bildigi halde orayi birak buraya gel diyodu..ayni sorunlari yasamak istemiyorum,oyle kurnazlar ki resmen saman altindan su yurutuyolar.bunu esime soyleyince kotu ben oluyorum.calismak en iyisi insallah hayirlisi olur

bende yaklaşık 2 aydır aynı iş yerinde çalışyoruz...ben şahsen memnunun sabah beraber otobüse biniyoruz akşam iş çıkışı hadi şuraya gidek diyoruz falan...benim tek avantajım konumlarımız aynı deil
birbirimizle insanlar içinde konuşup tartışma ihtimali yok
burda karı koca aynı işi yapan bi çift var bence onlar zorlanıyordur
mesala adam o işdeki karısından kaynaklanan bi problemi rahatlıkla yansıtamaz :smiley-cool:

ay hic istemem valla...esimin eve gelmesini bi yandan yemek yaparken bi yandan mutfagin camindan esimi bekliyorum,,,esimi ozlemem lazim o zaman ozlememki onu.biraz ayri kalmali esler bence..birbirinizi ozlediginiz zaman daha keyifli olur aksamlaryerimseniben

bizde kendi işimizi yapıyoruz eşimle ama 2 tane daha işyeri olduğu için günün tamamında beraber deiliz.hem bu durumdan şimdilik çok memnunuz

Back
X