Pek yatak ayirma olayimiz yok.
Haliyle atesle barut da cok uzun sure yanyana duramiyor.
Kus yatip barisik kalkiyoruz
Maalesef ben de sizin gibiyim , yok bu kez o gelecek özür dileyecek hayatta barışmam diye kendime ne kadar gaz versem de gidiyorum tıpış tıpış sarılıyorumYoksa uzayıp gidiyor küslük, çünkü ona göre tartışmayı çıkaran hep benim , benim barışmam lazımmm
Bosver kendi kaybederyine ben barıştım çok salağım
Benden Özür dile seni affedeyim de yatalim diyorum hahaha .
O da Özür diliyor barisiyoruz cok şükür.
'Üçe kadar sayıyorum,gel öp de barışalım.. Yoksa belan olurum,beynini delerim biliyosun'' derim ben
Bu şekilde sinirler gevşer
Gerçekten öyle mi diyorsunuz, tatlı şeyler sizi?
Siz nasıl diyorsunuz?Gerçekten öyle mi diyorsunuz, tatlı şeyler sizi?
Ben diyorum valla. Zaten ben trip atamam. Neye kizdiysam neye kirildiysam direk pat pat pat suratina söylerim. Sonucta adam kahin degil nerden anlasin benim neye kirildigimi di mi?
Kus kalmak hic hoş değil.
Siz nasıl diyorsunuz?
Maalesef ben de sizin gibiyim , yok bu kez o gelecek özür dileyecek hayatta barışmam diye kendime ne kadar gaz versem de gidiyorum tıpış tıpış sarılıyorumYoksa uzayıp gidiyor küslük, çünkü ona göre tartışmayı çıkaran hep benim , benim barışmam lazımmm
Aynen öyle, ona göre o haksız olsa gelir barışır ama hep ben trip yapıp surat astığım için (öyle diyor beyefendihaha aynı ben. Benim eşim hiç gönül alma işini bilmez zaten bir iki gün evde pek konuşmam sonrası kendiliğinden gelişiveriyor yemek yerken tuzu verirmisin yemek hazır hadi gel derken bi bakmışız yine normal hayatımıza dönmüşüz.Ama ben bu konuda çok mutsuzum eşim hiççç gönlümü alma çabasına bile girmiyor.
Aynen öyle, ona göre o haksız olsa gelir barışır ama hep ben trip yapıp surat astığım için (öyle diyor beyefendi) gönül alma çabasında olmaz, hep bana kalır hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?