- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
Öfff bende salak gibi barışıyorum hep
Şöyle olur genelde ben konuşmaya başlarım sonraa o aşkım öküzlük yaptım biliyorum der ve barışırız. E be adam madem biliyosun niye gelip baştan söylemiyosun.
Bir de yüzüne bakınca gülesim geliyor benim ya
o zaman yüzüne bakmayacaksın, göz teması kurmak yok
iyi özür diyomuş en azından
Bende söyleyemem bu yüzde uzar gider şu andada küsüz içerde kanepede yayıyorBen diyorum valla. Zaten ben trip atamam. Neye kizdiysam neye kirildiysam direk pat pat pat suratina söylerim. Sonucta adam kahin degil nerden anlasin benim neye kirildigimi di mi?
Kus kalmak hic hoş değil.
Bende söyleyemem bu yüzde uzar gider şu andada küsüz içerde kanepede yayıyor
Haklısınızda çok deneim ama yenilen ben oldum o sorunun hiç sebebine bakmıyor benim canımın neye sıkıldığını umursamıyor hep sonuca bakıyor sonuçta suratım asılınca olay oluyor benim huyumda kötü canım sıkılınca bir süre suratımı düzeltemiyorum ha bizim sorunumuz onun hep kanepede sabahlamasından kaynaklanıyor ben yatarken hep seslerim tamam diyerek oyalar sonra ben giderim sinirle yatarım haliyle sabah uyanıncada sinirli oluyorum sabah olunca ya bana kafa tutar burda uyumuşumda bir üstümü bile örtmüyorsun diye yada ne oldu yine bozuksun der artık bende usandım konuşsamda umursamıyor abarttığımı düşünüyor 14senelik evliyiz hiç birgün beni yatakta beklememiştir hep ben onu beklerim neyse biraz uzun oldu çok doluyumda şu anda konoda tam üstüne geldiAma soylemezseniz hic duzelir mi sizce? Neyden dolayi kirildiginizi, bundan hoslanmadiginizi, mutlu evlilik icin beraber saygiyla sevgiyle yasamaniz gerektigini söyleyin.
Hatalı olan kisi de özünü dilesin..
Ve asla ayri yatmayin.
Bir arkadasim demisti ki bana "esini asla sensiz uyumaya alistirma" diye.
Gercekten cok dogru..
Biraz hatasını anlasın istiyorum ama hiç tınmıyor uzattığım içinde yine ben suçlu oluyorum
Haklısınızda çok deneim ama yenilen ben oldum o sorunun hiç sebebine bakmıyor benim canımın neye sıkıldığını umursamıyor hep sonuca bakıyor sonuçta suratım asılınca olay oluyor benim huyumda kötü canım sıkılınca bir süre suratımı düzeltemiyorum ha bizim sorunumuz onun hep kanepede sabahlamasından kaynaklanıyor ben yatarken hep seslerim tamam diyerek oyalar sonra ben giderim sinirle yatarım haliyle sabah uyanıncada sinirli oluyorum sabah olunca ya bana kafa tutar burda uyumuşumda bir üstümü bile örtmüyorsun diye yada ne oldu yine bozuksun der artık bende usandım konuşsamda umursamıyor abarttığımı düşünüyor 14senelik evliyiz hiç birgün beni yatakta beklememiştir hep ben onu beklerim neyse biraz uzun oldu çok doluyumda şu anda konoda tam üstüne geldi
ozaman yat kalk haline şükret dermişim en azından öküzlük yaptım özürdilerim diyen biri çıktı ahahahÖfff bende salak gibi barışıyorum hep
Şöyle olur genelde ben konuşmaya başlarım sonraa o aşkım öküzlük yaptım biliyorum der ve barışırız. E be adam madem biliyosun niye gelip baştan söylemiyosun.
Bir de yüzüne bakınca gülesim geliyor benim ya
Haklısınız çoğu zaman dikkat ediyorum ama işte bazende sinirime yenik düşüyorum birlikte yatağa giremiyoruzki her zaman yatakta ben bekliyorum gidp sesliyoum tamam diyor sonra bende güya kendimce kahediyruNeden kanepede yatıyor ki? Cok ilginc. Insan esiyle ayni yatagi paylasmak istemez mi?
Kuyafetlerinizle mi yatiyorsunhz? Lutfen beni yanlis anlamayin. Tenlerin temasi cok onemli. Sizin teninize alistigi zaman eroinman gibi olacak. Sizi iateyecek, sizsiz uyuyamayacak.
gecen bi tane psikiyatr soylemisti..
Ben kavga etcem zaman bi gulme geliyor tövbe estagfurullah
Kavga edesim kaciyo
Gülünce o da gülüyo olmadi tekrar cekelim diyen yönetmenler gibi o anlari tekrar cekelim diyesim geliyo
Kusersem konusmam gormezden gelirim
Ama yemegini utusunu yapmadan duramam vicdanimi kopekler yisinn
Önce kim barisiyo belli olmuyo o bisi soruyo ben bi comak sokuyorum
Bi akrabamiz 1ay kus kaliyomus nasil beceriyolar acaba nasil olur ki
Haklısınız çoğu zaman dikkat ediyorum ama işte bazende sinirime yenik düşüyorum birlikte yatağa giremiyoruzki her zaman yatakta ben bekliyorum gidp sesliyoum tamam diyor sonra bende güya kendimce kahrediyorum giyinip yatıyorum şu son 6aya kadar gece geç saatte olsa yatağa gelir uyandırırdı beni ama son zamanlarda eksikliğinide duymuyor yani ben öyle hissediyorum iş yerinde sıkıntıları vardı şuan işten ayrıldı tabi onun sitresi illaki var anlayış göstermek istiyorum ama ben en çok yatağa birlikte girememeyi sorun ediyorum sizinde dediğiniz gibi tenler temas etmeyince araya soğukluk giriyor ha illaki cinsel birliktelik amaç değil tabiki oda çok gerekli ama işte. Bunu ona defelarca anlatıyorum sahah olunca bana yine ne oldu tersinden mi kalktın diyor sebebini bildiği halde sorunca ben yine kötü oluyorum önceden bukadar isteksiz değildi açığını kapatmak için biraz uğraşırdı şimdi umursamıyor bukadar isteksiz olması normal gelmiyor insan stresini eşiyle atamıyorsa zaten bir sıkıntı var demektir ha şüphelendiğim bir şey olmuyor bilgisayarına bakıyorum gece dini sohbet dinlemiş oluyor telefonuda ortada zaten şu an işi yok evde ama daha öncede işten geri kalan zamanını evde bizimle geçiriyordu bensiz yada çocukları almadan hiçbir yere gitmez ha bunların haricnde bir kaçamak yapıyorsada bilmiyorum.eşim bekarlığındada hep kanepede tv nin karşısında uyurmuş kv bahsettikçe ben aklımdan evlenince farklı olur bensiz yatmasına izn vermem diyordum ama o bana pes ettirdi bende tam tersine yatağım benim için çok özeldir onun bu hassasiyeti görmezden gelmesini kabullenemiyorum evliliğimizin başlarında bazen ben ona uymaya çalışıyordum ama artık çocuklar büyüdü uygun olmuyor.kusura bakmayın biraz uzun oldu ama bazen umutsuzluğa kapılsamda hala onu yatağımıza alıştırmanın yollarını arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?