Eşinizle barışma hikayeleriniz, nasıl barıştınız?

sizden farklı olarak
sürekli eşim barışmak için çabalar
ben ne zaman adım atsam ters teper
bi naz bi afra bi tafra
bende o adım atmadan hayatta barışmıyorum artık

Öfff bende salak gibi barışıyorum hep
Şöyle olur genelde ben konuşmaya başlarım sonraa o aşkım öküzlük yaptım biliyorum der ve barışırız. E be adam madem biliyosun niye gelip baştan söylemiyosun.

Bir de yüzüne bakınca gülesim geliyor benim ya

o zaman yüzüne bakmayacaksın, göz teması kurmak yok

iyi özür diyomuş en azından

Ben diyorum valla. Zaten ben trip atamam. Neye kizdiysam neye kirildiysam direk pat pat pat suratina söylerim. Sonucta adam kahin degil nerden anlasin benim neye kirildigimi di mi?
Kus kalmak hic hoş değil.
Bende söyleyemem bu yüzde uzar gider şu andada küsüz içerde kanepede yayıyor

Bende söyleyemem bu yüzde uzar gider şu andada küsüz içerde kanepede yayıyor

Ama soylemezseniz hic duzelir mi sizce? Neyden dolayi kirildiginizi, bundan hoslanmadiginizi, mutlu evlilik icin beraber saygiyla sevgiyle yasamaniz gerektigini söyleyin.
Hatalı olan kisi de özünü dilesin..
Ve asla ayri yatmayin.
Bir arkadasim demisti ki bana "esini asla sensiz uyumaya alistirma" diye.
Gercekten cok dogru..

Biraz hatasını anlasın istiyorum ama hiç tınmıyor uzattığım içinde yine ben suçlu oluyorum

Haklısınızda çok deneim ama yenilen ben oldum o sorunun hiç sebebine bakmıyor benim canımın neye sıkıldığını umursamıyor hep sonuca bakıyor sonuçta suratım asılınca olay oluyor benim huyumda kötü canım sıkılınca bir süre suratımı düzeltemiyorum ha bizim sorunumuz onun hep kanepede sabahlamasından kaynaklanıyor ben yatarken hep seslerim tamam diyerek oyalar sonra ben giderim sinirle yatarım haliyle sabah uyanıncada sinirli oluyorum sabah olunca ya bana kafa tutar burda uyumuşumda bir üstümü bile örtmüyorsun diye yada ne oldu yine bozuksun der artık bende usandım konuşsamda umursamıyor abarttığımı düşünüyor 14senelik evliyiz hiç birgün beni yatakta beklememiştir hep ben onu beklerim neyse biraz uzun oldu çok doluyumda şu anda konoda tam üstüne geldi

Biraz hatasını anlasın istiyorum ama hiç tınmıyor uzattığım içinde yine ben suçlu oluyorum

Neden kanepede yatıyor ki? Cok ilginc. Insan esiyle ayni yatagi paylasmak istemez mi?
Kuyafetlerinizle mi yatiyorsunhz? Lutfen beni yanlis anlamayin. Tenlerin temasi cok onemli. Sizin teninize alistigi zaman eroinman gibi olacak. Sizi iateyecek, sizsiz uyuyamayacak.
gecen bi tane psikiyatr soylemisti..

Ben kavga etcem zaman bi gulme geliyor tövbe estagfurullah
Kavga edesim kaciyo
Gülünce o da gülüyo olmadi tekrar cekelim diyen yönetmenler gibi o anlari tekrar cekelim diyesim geliyo

Kusersem konusmam gormezden gelirim
Ama yemegini utusunu yapmadan duramam vicdanimi kopekler yisinn

Önce kim barisiyo belli olmuyo o bisi soruyo ben bi comak sokuyorum

Bi akrabamiz 1ay kus kaliyomus nasil beceriyolar acaba nasil olur ki

ozaman yat kalk haline şükret dermişim en azından öküzlük yaptım özürdilerim diyen biri çıktı ahahah

Haklısınız çoğu zaman dikkat ediyorum ama işte bazende sinirime yenik düşüyorum birlikte yatağa giremiyoruzki her zaman yatakta ben bekliyorum gidp sesliyoum tamam diyor sonra bende güya kendimce kahediyru

valla o akraban sırrını bize de versin

Uzulmeyin ya. Olmadiysa ikinizin ailesinden de sır saklayan ve lafina itimat edilen buyuklerinizi araya sokun.
Konussunlar. Belki o zaman anlar.
Isten cikmis diyorsunuz.
Gercekten zor. Allah kolaylik versin.
Ayrica aldatmayi akliniza koymayin.
Her erkek aldatir diye bir sey yok.
Esinizi aliskanligindan vazgecirmelisiniz ama nasil işte onu bilemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…