• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizle bir örnek giyinmekten hoşlanır mısınız?

ozel gecelerde neden olmasin hatta gecenlerde bir dugun davetinde kiz tarafinin sari beyaz erkek tarafininda mor beyaz giyindigini gordum
gencler partner olmus sanirim hepsi ayni yerden toptan alim yapmislar :bbo:
cokta hos gorunuyordu
cokta itici degil bazen esimle bende ayni renk giyinmeyi seviyorum

biz hep spor ayakkabılarımı aynı alırız kocişlee:asigim:
bayramlarda düğünlerdede uyumlu giyiniriz,
severim öyle giyinmeyi kocişinde çok hoşuna gider,
saten böyle giyinmek aradki sevgiyi kuvvetlendiriyormuş öyle okumuştum:delphin:

Bende evlenmeden önce hep dikkat ederdim evli çiftlere aynı giyininlere okadar hoş duruyoki birbirini bütünlüyolar gibii.bende evlendikten sonra en azından eşim spor giyinirse bende spor giyiniyorum eşim klasikse bende ona ayak uyduruyorum..düğünlerde en azından kravatı benim elbisemle aynı oluyo..mayolarımız hatta pijamalarımız,kolyelerimiz, saatlerimiz bile aynı:)))

özel geceler hariç gunluk hayatta pek önem vermem.bı çabam olmaz.ama dışarı çıkcaksak bırımız şık bırımız spor olursak.onu sevmem.bırı düğünden bırı spordan gelmiş gıbı.sadece buna dıkkat ederım.renk uyumuna pek değil....

:nazar:Ben uyumlu olmaktan hoşlanırım...
Uyumlu giyinen çiftler,kardeşler, anne-kız,baba-oğul herzaman hoşuma gider...,
Tabii bu forma gibi değilsırnaşık şey.Kombin yapılabiir mesela...
Renk uyumu birbirini tamamlıyor...
Biri kırmızı kazak ,öbürü yeşil,mor pembe vz alakasız renkler göz zevkime hitap etmiyor,bir bütünlük oluşturmuyor...
Hafta sonu kotun üstüne eşimle aynı renk tşört yada kazak veya uyumlu bir renk giyinmeye özen gösteririm.....Özel davet ve günlerde ben kırmızı giymişsem,yada kırmızı aksesuarım varsa,eşiminde kırmızı kravat takması çok hoş oluyor....Ama bunu herzaman kural olarak yapmayız...Herkes kafasına göre takılır....
Bazanda kızımla uyumlu giyiniriz...
Çocuklarımı uyumlu giydiriyorum,herzaman olmasada...
Çokda yakışıyor....Ben çok beğeniyorum kocamanda nazar boncuğu takıyorum,birtanelerime:nazar:

Bu sene blazer lar cok modaŞeniz Erkek ceketleri bu sezonun en ilgi çekici ve eğlenceli trendi.Biraz büyük olmasını asla önemsemeyin,hatta bu ceketleri gece elbiselerinizin üzerine bile giyebilirsiniz.şakkıdı ,tarz meselesi tabi-:lepi:
ozellıkle takım olanlara bayılıyorum...
Eşimle bir örnek giyinmekten de çok hoşlanırım blazer :jeyyar:
(sezon trendlerine bakarken aklıma geldi,konu ile alakalı topiğim naniknanik=)

biz her zaman değil ama zaman zaman uyumlu giyiniriz bundan bende eşimde çok hoşlanıyoruz :nazar:

bizim jean'lerimiz bir örnek..
seneyede bir örnek palto almayı düşünüyoruz..
bende sefiorum bir örnek giyinmeyi..
kocamda bisi demez ben ne istersem onu giyer..

O çok rahat ve spor giyimi sever, bende illaki bir şıkır şıkır takılar şunlar bunlar, pek uyumlu giyindiğimiz söylenemez. Ama bir düğün toplantı vs.. gibi bi yere gidildiğinde hiç şansı yok, onun giyeceği takım ve takacağı gravatın rengi benim kıyafetimle uyumlu olmalı, ben seçerim o giyer bişiycikler de diyemez delikafadulden

Bende uyumlu olmayı çok severimm..
tabiki bu demek değil herzaman bu şekilde giyiniyoruz diye...
ama birlikte katıldığımız özel yerlere yada pazar günleri renk uyumu açısından yada benzerlik açısından uyumlu olmayı seviyorum..
Hatta geçen yaz tatile gittiğimizde çok dikkat etmiştimm.bi abimizin dikkatini çekmiş şunlara bak yaa ne güzel giyiniyorlar diye söylemişti:))))

biz aynı giyindiğimiz zaman çok eğleniyoruz aynı tişörtümüz aynı sweatimiz var spor ayakkabıda almayı düşünüyoruz eğlenceli esprili alıyor sürekli ikiz gibi gezmiyoruz eşim pek takılmaz böyle şeylere ama ben uyumlu giyinmeyi seviyorum mesela o sitah bişi giydiyse bende siyah bişiler giyiyorum ne biliyim kot giydiysem oda kot giyiyo spor takılıosak ikimizde eşofman giyiyoruz falan tarzlarımız hemen hemen aynı zaten arada kıyafetlerimizide uydurunca birbirine güzel eğlenceli oluyo :)

bizimde öğle takıntılarmız yoktur ama bazen ben işe ondan önce çıkıyorum o uyurken sonra karşılaşınca pişttiii diyoruz..kaydirigubbakcemile5 bu daha güzel oluyo bence.sengözlerimebaksanabbence yoksa onun rengini ben tammalıyım yok onda şu renk var bende bu renk bi pantolon giyim bence çok saçma zaten..-tatlicadiarzu- ama bir davete veya ona benzer bir yere giderken eşim takım elbise giyip ben ise kotla gidersem hiç olurmu uyum budur işte:delphin::delphin: geriside hiç derdi olmayan insanların yaratıcılıkları..kaydirigubbakcemile4

Ben dikkat ederim renk uyumuna....

Bir erkekle ikiz gibi olmanın imkanı yok tabi...Hoşda olmaz bu...

Ama aynı renk kazak giyeriz mesela. Özel davetse onun gravatı benim elbiseme mutlaka uyumlu olur....

Bayramlarda da mutlaka uyumlu oluruz ve dikkatde çeker bu durum...

Benim için bu çok önemlidir...Zaten eşimin kıyafetlerini hep ben alırım...
Sadece pantolon, takım ve ayakkabısını beraber alırız. Diğer bütün her şeyi ben aldığım için uydurmayı sever ve iyi bilirimdelikafadulden

Son düzenleme:
Evet alışverişe çıktğımız zamanlarda aynı olması için dikkat ediyoruz ve aynı şirkette çalışıyoruz bu çoğu kişinin dikkatini çekiyor ve karı koca aynı giyinmişsiniz diye espiriler yapılıyor:)))

ben de severim uyumlu veya aynı tarz giyimi.eşim çoğu zaman bakarım uyumlu giyinir.ben de arada işte.severim ben uyumlu giyinmeyi.ama eşimden başkasıyla da aynı giyinmekten nefret ederim.

uyumlu giyinmeyi severim genelde de özel biryere giderken ben secerim ve ayni renklerde olmasina özen gösteririm.

Back
X