Eşinizle destek için ev yardımcısı olur musunuz?

Arife75

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2016
310
297
103
46
Merhaba bu aralar maddi sıkıntı içindeyiz. Eşime destek olmak için bakıcılık yaptım. Şimdi yeni bir iş buldum ev işleri ve bebek bakımı için bir ailenin evine gideceğim daha önce bu şekilde hiç çalişmadım içimde bir sıkıntı var hüzün var. Ama çalışmak zorundayım siz olsaydınız? Not: Haftanın 5 tam günü temizlik,yemek, bebek bakımı bir süre anne evde olacak sonra annenin iş yerinde devam edilecek. Anne ile alışverişe, spora hastaneye vs. gidilecek. İstenilenler bunlar ücret ne kadar olmalı?

Son düzenleme:
Sanirim bakicilik disinda ekstra olarak temizlik isi de yapacaksiniz ve bu sizi uzuyor.
Cok zor durumdaysaniz el mecbur Rabbim kolaylik versin.

Merhaba bu aralar maddi sıkıntı içindeyiz. Eşime destek olmak için bakıcılık yaptım. Şimdi yeni bir iş buldum ev işleri ve bebek bakımı için bir ailenin evine gideceğim daha önce bu şekilde hiç çalişmadım içimde bir sıkıntı var hüzün var. Ama çalışmak zorundayım siz olsaydınız?

Tabiki çalışırdım.Eşim hakeden bir adam gibi adamsa sonuna kadar yanında olurdum.

Laf olsun diye söylemiyorum yapardım.. şartları iyi öyle bi iş vardı zaten eşime gideyim diye bastırmıştım azcık.. şu an lüzum yok istemiyorum demişti..

Güvenilir insanlar olduktan sonra sıkıntı yok bence

eşinize bağlı. değerse yaptıgınız fedakarlığın (fedakarlık diyorum üzüldüğünüz için yoksa iş iştir bana göre) farkında ise sorun yok.çalışılır. ama kadir kıymet bilmiyorsa hiç kılımı bile kıpırdatmazdım.

eşinize bağlı. değerse yaptıgınız fedakarlığın (fedakarlık diyorum üzüldüğünüz için yoksa iş iştir bana göre) farkında ise sorun yok.çalışılır. ama kadir kıymet bilmiyorsa hiç kılımı bile kıpırdatmazdım.
Eşime de cocuklarıma da değer acaba zorlanır mıyım korkuyorum

Annem çok gitti öyle işlere.
Eşi için değil çocukları için.

Bende belki üzülürdüm hizmet ediyorum diye ama zor durumdaysak zorlamanın anlamı yok giderdim

Kötü bi iş değilki canım , bence çokta önemli
Kendini kötü hissetme, inşallah çalışacağın insanlar da iyi olur , iyi anlaşırsınız Mutlu çalışırsınız
Bizim de bi ablamız var, çocukları kreşe başladı ama hala çok sever sayarız , çocuklar onu o çocukları özler

Neden üzülüyosun ki? Yaptığın yada yapacağın iş ne utanılacak bir iş ne de üzülecek. Evet gönül başka türlü olsun isterdi ama insan mecbur kalınca neler yapıyor neler.
Allah sağlık versin, herşey halolur.

O zaman güle oynaya gidin ne mutlu size
Sıkıntıları nasıl birlikte aştığınızı sonradan feraha çıktığınızda hatırlayıp çok şükür dersiniz
İnşallah... Böyle eli kolu bağlı oturmayı da kendime yakıştıramıyorum

Back
X