• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizle Dışardayken...

biz henüz sevgiliyiz ben bu konularda biraz çekingenim rahat değilim yolda çekiniyorum ama artık alıştım sarılmadan yürüyemez kolu omzumda eli elimde olucak rüzgrda saçımı düzeltmeme bile izin vermiyo özellikle sinirliysemm çok fena elimi tutar kaçmıcam söz diyorum nolursun bırak diye yalvardığım çok olmuştur saçımı düzeltmeme bile izin vermiyor iki elimede yapışıyor hoşuma gidyormu evettt: ) ama araada dinleniyim yaaa

elimi de tutar kolunu omzuma da atar.. ama şu omuz meselesini sevmiyorum, zaten çantam asılı ki çantam da pek ufak veya hafif olmaz; bi de bunun koca kolu omzuma çullanınca hepten sağa doğru bükülüyorum :)

4 yıllık evlıyımm...sırnaşık şey
hep elele yururuz yolda carsıda dısarda....:asigim:
elının elımde olması içimi rahatlatıo,guven verıo,mutlu oluorum....:utangac:
kış gunlerınde yuruyosak eger elele bu sefer montun cebıne gırer ellerımız ama gene eleleyızz....kaydirigubbakcemile5
sewgılıyken sozluyken nışanlıyken ewlıyken ve nasipse daha bir omur boyu inşallah hep ama hep ELELE:asigim:

bızde florttede nısanlılıkta evlendık su anda sureklı el eleyız bazen sarılarak gıderız.cok guzel bısey bu ya utanılacak sakınılacak bısey yok kızlar bence rahat olun.ne guzel yanınızda sevdıgınız adam sızı sımsıkı tutmus ıste bu benım kadınım yada sevdıgım karım cocugumun annesı bıtenem herseyım vs dıe gogsunu gere gere dolasırken sızde ona kaptırın kendınızı daha rahat huzurlu ve guvende hıssedersınız kendını
ya bırde bazen yolda yada alısverıs merkezlerınde fılan goruorum soylemeden gecemıyecegım.cok sınır bı goruntu adam koy agası gıbı 3-5 adım onde kadın yazık coluk cocukla bogusa bogusa arkadan gelıo.bıde arada bı bakmaları yok mu arkalarına artık kadın gelıo mu gelmıo mu kactı mı ne dıe bakıolarsa.ıste o anda sıkıveresı gelıo ınsanın bogazlarını.bızım ulkemızde neden kadına deger bu kadar dusuk bılemıorum.bılmıorum her yerde mı bole;?

bizde elele gezeriz ama artık çoğunlukla kızımızın elini tutup geziyoruz.çünkü daha 2.5 yaşında onu ortamıza alıp minik ellerinden tutuyoruz.pek yalnız çıkamıyoruz artık.ama çıkınca elele..

benim kociş hep elimi tutar alışverişe gitsek yada arkadaşlarla gezsek farketmez hep elim onun elinde olmalı. benim çok zmn aklıma gelmşyo ama o hep elimi eline alıyo sanki kaçacam naniknanik

ama ne yalan söyliim bende seviyorum elimin elinde olmasını o zmn kendimi güvende hissediyorummm :asigim:

valla biz 2 yıl çıktık 2 yıldırda evliyiz hiç elimi bırakmadı. bazen sıcaktan ben bunalır bırakırım o yapışırrr :) umarımm ömrümüzün sonuna kadar böyle devam eder.:nazar:

hep elele gezeriz yada koluna girerim koluna girmem daha çok hoşuna gider şimdi kızım olduğu için kızımızı aramıza alıyoruz onun elini tutuyoruz

Biz büyük küçük sözlendiğimizden beri her yerde el ele tutuşuyoruz
Daha doğrusu eşim hemen elini uzatır
Annem hiç çekinme siz ne kadar yakın mutlu olursanız biz o kadar seviniriz dedi
Kendi ailesinin yanında elimi sımsıkı tuttuğunda yalnız olmadığımı hissettiriyor bana
Çok güzel bi duygu :kedi:

ahha ahhh bendee yasamaak isitommm bunlariiii :S ne güzeel yaaaa ama malesef benim sevgilim yanimdaa yook. ama insallah bizde öle el ele gezerizzz sarilirzzz.:) benim askim biraz agir abidir amaa ölee disarlardaa sevmezz pek sarilmak öpmek felan.::) evdee olur diyooo.. zevksiz deyincedee kiziyoo ::):)

Bazen aceleyle çıktığımızda benim herifte unutur
Ama öyle bi alıştırdı ki el ele gezip göz göze oturmaya
Ben önce bi afallar aşkııım noluyor der elimi uzatırım hemen sımsıkı tutar

Back
X