- 23 Eylül 2018
- 778
- 204
- 103
- Konu Sahibi maviisever
Selam kızlar, en merak ettiğim konulardan biride açıkcası bu genel olarak eşlerinizle nasıl vakit geçirirsiniz? Veya evde kendiniz nasıl vakit geçirirsiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşim evdeyse ve dışarı çıkmıyorsak evdeysek eğer. Genel olarak bildiğiniz çocuk gibi birbirimizi yakalamaya çalışırız. Birbirimizin üzerine atlarız gıdıklarız hatta o kadar abartırız ki yorgun düşeriz. Ya da pubg oynarız birlikte. Kahve, çay içer uzun uzun sohbet ederiz. Temizlik yaparız.. aslında çok fazla aktivite varSelam kızlar, en merak ettiğim konulardan biride açıkcası bu genel olarak eşlerinizle nasıl vakit geçirirsiniz? Veya evde kendiniz nasıl vakit geçirirsiniz?
Bu aralar aynı ben bende hiç temizlik yapasım gelmiyor yaptığım zaman ise temizmiş gibi gelmiyor öyle saçma bir durumun içindeyim ama günümü verimli kullanmadığım için de çok vicdan azabı çekiyorum eskiden kitap okur kahve içerdim kendime vakit ayırırdım güzel şeyler yapardım artık yok kış gelsin düzelirim diye düşünüyorum yazı hiç sevmiyorum çünkü hamilelikte iyice bıktım resmen kışı aşeriyorumevde tek olduğum zamanlarda ise fok balığı gibi bir o koltuğa bir diğerine geçip uzanıyorum.. İşten ayrıldığım için yapacak bir işim de yok artık.. Ama evde hayat varmış çok seviyorum evimde vakit geçirmeyi.. TV izliyorum sürekli kadınlar kulübüne bakıyorumyemek yapıyorum bol bol da yiyorum..Arkadaşım, annem, kardeşlerimle telefon görüşmeleri yapıyorum.. İşim kitap defterlerde olduğu için işe ara verdim vereli bir kitap yüzü bile açmadım ne yalan söyleyeyim böyle de çok güzel geçiyor zaman hatta sabah çok geç kalktığım için hemen akşam oluyor eşim geliyor.. Zamanı verimli kullanmak konusunda sıfırım yaptığım işe yarar birşeyde yok zaten bazen bunun sıkıntısına girsem de amaan zaten bu zamanlarımı çok arayacağım bebeğimiz doğunca bu kadar rahat olamayacağım zaten düne kadar çalışıyordum hakettim bunu diyerek kendimi avutuyorum.. Yalnız ev temizliği konusunda bunalmış durumdayım inanın içimden temizlik yapmak gelmiyor hiç..Boş boş durunca sanırım insan daha da uyuşuyor.. Kalkıp birazdan temizlik yaparım ufaktan diyorum bakıyorum akşam olmuş.. Sürekli erteliyorum bulaşıkları makineye dizmek ve yemek yapmaktan başka yaptığım birşey yok..
Ayyy burası da günlük gibi olduBaya döktüm içimi
![]()
Ayyy canım benim sende mi hamilesin..Bu aralar aynı ben bende hiç temizlik yapasım gelmiyor yaptığım zaman ise temizmiş gibi gelmiyor öyle saçma bir durumun içindeyim ama günümü verimli kullanmadığım için de çok vicdan azabı çekiyorum eskiden kitap okur kahve içerdim kendime vakit ayırırdım güzel şeyler yapardım artık yok kış gelsin düzelirim diye düşünüyorum yazı hiç sevmiyorum çünkü hamilelikte iyice bıktım resmen kışı aşeriyorumkendime boyama kitapları veya daha farklı şeyler alıp onlarla vakit geçirmeyi planlıyorum bebeğimin cinsiyeti belli oluncada hazır ilmikli ipler var onlarla ona bir şeyler yapmayı bekliyorum bir ay sonra gıcıklık yapmazsa öğrenicez iinşallah
Bazen hemen gelsin eve şenlik katsın istiyorum ilk kez böyle sabırsızlaştım
Enerjin gerçekten çok iyi burdan bile hissedebiliyorum ne güzel bir mesleğiniz varAyyy canım benim sende mi hamilesin..Sağlıkla al kucağına inşallah.. Bende hiç beceremiyorum o el becerisi gerektiren şeyleri.. Ama en basitlerinden bir iki birşey yapmak istiyorum bunu da ben yaptım diyebilmek istiyorum
İnan aynı duyguları paylaşıyoruz bebeğimiz eve gelince herşey değişecek.. İnşallah güzel şeyler katar bizlere ki ben öyle olacağını düşünüyorum.. Şuan bile içimde tekmesini hissettiğim zaman istiyorum ki keşke onu ordan alıp ağızını yüzünü sevip tekrar koyma şansım olsaydı.. Çok sıkıntılar yaşadım ama değecek eminim.. Bu arada yazı hiç sevmediğinizi söylemişsiniz aynen bende öyle.. Ama hamileliğin verdiği bunalım değil normalde de sevmem.. Bebeğimin doğumu da Allahın izniyle kışa denk geliyor..
Benim yetişkin boyama kitaplarım var çalıştığım dönem daha çok alıyordum onları elime..Kitap almıştım okurum diye zavallıcıklarım kitaplıkta beni bekliyorlar hala.. Bu arada ben öğretmenim yani hem işim hem de ilgi alanım dolayısıyla çok fazla olmasa da bunları yapan bir insandım.. Şuan sanki hayata ara verdim tembellikten başka yaptığım birşey yok ama enteresan bir şekilde mutluyum bilemedim yaaa şimdi..
Bu arada içinizden ne geçiyor?? Sizinde ilk bebeğiniz galiba... Kız mı geçiyor içinizden erkek mi??![]()
Hahah hep öyle oluyor ev işleri ne zaman plan yapsak aksıyor bence havalardan dolayı diye düşünüyorum en azından benim öyle... Evde olmak güzel oluyor birde güzel değerlendirince mükemmel zevkli oluyor bende kışı dört gözle bekliyorum kışın evimi çok daha seviyorum enerjim daha çok oluyor ve evime daha çok yöneliyorum...Calisiyorum ve evde oldugum gunleri iple cekiyorum evde olmakkk cok guzel bnce evimde zaman gecirmeyi cok seviyorum
Amaaa usengeclik bendede var sunu sunu yaparm diyorm evdeyken ama yapmadgm zaman cok oluyor bugun evdeym mesela gec kalktm kahvalti yaptm sonra arkadaslar geldi kahve ictk gittiler aksama ne yapicam diye dusunuyorm birde cuma gunu kuran kitap falan okuyaym istiyorm
Birdee banyo tuvaleti yikamam lazim insalalh yapabilirm![]()
Hahah hep öyle oluyor ev işleri ne zaman plan yapsak aksıyor bence havalardan dolayı diye düşünüyorum en azından benim öyle... Evde olmak güzel oluyor birde güzel değerlendirince mükemmel zevkli oluyor bende kışı dört gözle bekliyorum kışın evimi çok daha seviyorum enerjim daha çok oluyor ve evime daha çok yöneliyorum...
Bence yapabilirsiniz enerjinizi dik tutun ve hemen kalkın![]()
Sevindim gaza geldiyseniz kolay gelsin sizegaza getirdiniz beniii bu mesaji yazip kalkiyorm banyo tuvaleti yikamaya
Aynen bnde kisi cok seviyorm yazin sicaktan hicbise yapasim gelmiyor kis ve yagmurr cok huzurlu geliyor bna
Birde siz hamilemissnz sanirm saglikla kucaginiza alirsinz insallah
O zaman daha yorgun ve usengec olurmus insan
Hadi ben kalktm![]()
Insallah Allah kolaylik versinSevindim gaza geldiyseniz kolay gelsin sizeAynen evet çok teşekkür ederim inşallah
ben zaten üşengecim bu aralar baya bastı üşengeçlik ama maşallahım var bugün baya dinçim inşallah hep böyle olur
Eğer dışarı çıkmadıysak eşim soldaki koltukta yatar ben sağdaki gün boyu netfilkş izlerizSelam kızlar, en merak ettiğim konulardan biride açıkcası bu genel olarak eşlerinizle nasıl vakit geçirirsiniz? Veya evde kendiniz nasıl vakit geçirirsiniz?
Evde yalnız olmayı çok seven biriyim hamileligin getirdiği gece uyuyamamaktan kaynaklı sabahları çok geç kalkıyorum güne güzel Bi kahvaltı ile başlarım sonra temizlik yapabildiğim kadar yapıyorum, kitapları bölüm bölüm ayırdım hergün bir bölüm okuyorum yoksa Hiç okuyasım gelmiyor, el işi bişeyler yapıyorum bebegime onlarla oyalanıyorum, kedim var onunla oynuyorum genelde, telefonda uygulama indirdim orada mandala vs boyuyorum çok sıkılırsam zaten sabah geç kalkınca hemen akşam oluyor yemek vs hazırlarım eşim gelir beraber yeriz biraz sohbet ederiz çekirdek çitliyoruz karşılıklı. Sonra sarılıp film izleriz kediyle oynarız bebegimizle ilgili konuşuruz hayal kurarız böyle geçiyor arada oyun oynarız ama çok nadirdir çünkü eşimin yorucu bir işi var hali pek olmaz oynamayaSelam kızlar, en merak ettiğim konulardan biride açıkcası bu genel olarak eşlerinizle nasıl vakit geçirirsiniz? Veya evde kendiniz nasıl vakit geçirirsiniz?
Beraber kahvaltı yaparız, ben ev işlerine bakarım otururuz sohbet ederiz, o genelde pc başında yapması gereken işleri yapar.. yemek masalarimkz en çok konuştuğumuz zamanlar yemeği ayrı yemeyiz. Akşam tv izleriz. Ama en önemlisi kendimize vakit ayiririz her an yakamiza yapismayizSelam kızlar, en merak ettiğim konulardan biride açıkcası bu genel olarak eşlerinizle nasıl vakit geçirirsiniz? Veya evde kendiniz nasıl vakit geçirirsiniz?
Bence çok güzel olur inşallahHenüz evli değilim düğünüme az kaldı inşaAllah ama nasıl olur bilmiyorum bakalım yaşayıp göreceğiz inşaAllah
Sabah 7.30 da kalkarım eşime kahve hazırlarım. 8 de evden çıkar. Sonra kendime bir kahve yaparım. Öğretmen olduğum için evden online derslerim başlar. Saat 15.00 a kadar aralıklarla devam eder. Molalarda kahvaltı yapar ve evi toplarım. Yemek yapılmayacaksa film izler kitap okur ya da not hazırlarım. Eşim 6 da eve gelir. Yemek yeriz sohbet ederiz. Bazen bilgisayarda işi olur o işiyle uğraşır ben pubg filan takılırım. Dizimiz varsa dizi izleriz. Haftasonu ise ve evdeysek Pubg pc oyunu filan oynarız ve ya film gecesi yaparız. Haftasonu asla temizlik yapmam. Birlikte vakit geçiririzSelam kızlar, en merak ettiğim konulardan biride açıkcası bu genel olarak eşlerinizle nasıl vakit geçirirsiniz? Veya evde kendiniz nasıl vakit geçirirsiniz?