eşinizle hangi pozisyonda uyuyorsunuz geceleri?

bizde kaşık şeklinde uyuruz:dance:mutlaka eşimin elini tutupta uyumalıyım...ahhhŞeniz

Bız ilk yattıgımzda sarılırız bırbırmıze sonra o arkasını doner ben arkamı ama çogunlukla el ele tutuşup uyuruzz:)
cunku ben illa dokuncam kocişe uyuyamıyom oda sinir oluyor ben sarılalımda uyuyalım dedim oda yok dedi uyuyamamben ole dedi.bnde madem elele tutuşup uyuyalım deidm onda karar kıldık artık ortak noktada buluştuk yani :)

bizim yatak odamız çok büyük değil biraz duvara yakın şekilde ve ben arka tarafında uyuyamam yatağın kenarda olucam hep çünkü geceleri kalkma huyum var ondan eşimle yattığımızda önce sarılarak yatıyoruz daha sonra eşim duvara dönüyo ve ben beline sarılarak uyuyorum duvara dönmeden uyuyamıyo eşim alışkanlık işteeee.bazen ben ondan erken yatarım yatağa geldiğinde o an duvara dönük yatıyosam bende mutlaka elimi beline sarıyo o an uyanıyorum ama ona beli etmiyorum buda çok hoşuma gidiyo tabi :)

her gece ilk yattığımıza sarılıp uyumaya calısırız
ama öyle asla uyuyamayız konusmaktan gülmekten vs :jeyyar:
sonra sırt sırta döner öyle eli saclarımda öyle uyuruz mirmirmirmir

bende eşimin kollarında uyurum kafam göğsümde olacak ve ayaklarım ayaklarının arasında olacak. Ama eşim yüzyüze uyumayı seviyor her uyandığında rahat öpecekmiş ama ben rahatıma düşkünüm genelde benim dediğim oluyor:)))) bu ne pozisyonu tabak falan mı?

şimdi şöye oluyor;
önce bi yüzyüze sarılıp 5 dk yatıyoruz.
sonra ben arkamı dönyorum o bana sarılıyor.
sonra herkes kendi tarafına dönüyor bireysel uyuma pozisyonu alınıyor ama ayaklar yada eller mutlaka temas edecek yerimseniben

bızde daha evlenmedık ama bısıy kalmadı gercı..hep konusuruz evlenınce ıc ıce yatıcaz dıye :utangac:

mutlakaaa elele tutuşarak ..nereye gidiyorsakkk kaydirigubbakcemile3

ben kaşık pozisyonunu seviyorum kaşıklayan o olsun..

o da sırt üstü yatsın basımı gögsüne koyayım isiyor..

mutlakaaa elele tutuşarak ..nereye gidiyorsakkk kaydirigubbakcemile3

ben kaşık pozisyonunu seviyorum kaşıklayan o olsun..

o da sırt üstü yatsın basımı gögsüne koyayım isiyor..

kaşık pozisyonu nasıl oluyo :uhm:

aaa pardon yaa yukarda yazmışlar

hele bi bi kocam olsunda,yanımda bi nefes olsun da.. nası uyucağımız önemli değil şimdilik.. Önce bi bulalım..

Son düzenleme:
Back
X