sadece eşimle/sevgilimle değil herkesle konuşacak her türlü konum olur
vakit olsa 25 saat konuşuruz günde (arkadaşlarla olsun kardeşlerimle olsun, annemle de saatlerce konuşuruz biz vakit olsa)
sevgilimle
siyasetten girilir
diller (sevgilimin anadili türkçe değil) o dilde şu kelime şuradan geliyor çözümlemeleri, bildiğimiz dillerden ülkelere, gezdiğimiz yerlere gezmek istediğimiz yerlere zıplama
oradan otel oda fiyatları alkol fiyatları menüler yemek enflasyon eğlence hayatında eski maceralarımız yeni planlar biraz geçmişten biraz gelecekten
biraz aile dedikoduları
şu filmdeki şu artis
estetik olmuş bak nasıl olmuş gibi geyikler, burası film izlemeye bağlayabilir
deilse biraz iş
ülkede gündemde olan konular
futbol
para tekrardan bi enflasyon (ya bu ara çok konuşuluyor bu)
benim ekşide/medyada/bi kitapta şöyle bir şey gördüm/okudum konularım (ilişkiler, kadın-erkek, sağlık, din, spirüteül şeyler vs üzerine olabilir)
ertesi gün ne yemek yiycez ne yemek pişircek alışverişe gidelim mi vs. konuları konuşuruz sonra onun uykusu gelir...yoksa ben daha konuşurum

ama karar aldık artık birlikte kitap okuma saati yapacaz konuş konuş nereye kadar.
ha ben annemle örgü modeli, bayram düğün ölen kalan, akraba konuları
kardeşimle merkür retrosu, alışveriş siteleri, indirimler
kuzenlerle lise/üniversite giriş sınavı taktikleri, iş piyasası, bölüm tercihleri
akademisyen arkadaşlarla işyerinde mobbing, pet bakımı, diziler, kisel gelişim, kongre seminer
ticaret yapan arkadaşlarla onların işleri (her sektör olduğu için bitmiyor konu)
sürekli farklı kişilerle farklı konular konuşuyorum
genelde herkese yetecek zamanım olmuyor...yoksa sonsuza kadar konuşabilirm.