Esinizle herseyinizi paylasimisiniz??

evet paylaşırım çünkü belkide bana en yakın insan o hayat arkadaşım

sevinçlerim üzüntülerim herşeyimi onla paylaşırım evet

genelde evet ama herkesin bir özeli olmalı inancındayım. paylaşılacak şeyler vardır paylaşılmayacak şeyler vardır....örneğin kendi anne-baba yani ailemle ilgili meselelerimi eşimle paylaşmam.

genelde evet ama herkesin bir özeli olmalı inancındayım. paylaşılacak şeyler vardır paylaşılmayacak şeyler vardır....örneğin kendi anne-baba yani ailemle ilgili meselelerimi eşimle paylaşmam.

İzninizle önce öpeyim şu mesaj sahibini..Şeniz
Ben de eşime ailemle ve arkadaşlarımla ilgili olumsuz eleştirilerde bulunmam..kaydirigubbakcemile2
Problemlerimi yansıtmam..
Kendim hallederim..:delphin:

Dhilek abla ve Laale abla cok dogru demis:1hug: bende soylemem ailemle yada arkadaslarimla ilgili meseleleri, onlar ben ve onlarla ilgili icinde esim olmuyor o zaman onun ogrenmesi de gerekmio
ama konustugum, paylastigim konularda var tabiki de:delphin:

İzninizle önce öpeyim şu mesaj sahibini..Şeniz
Ben de eşime ailemle ve arkadaşlarımla ilgili olumsuz eleştirilerde bulunmam..kaydirigubbakcemile2
Problemlerimi yansıtmam..
Kendim hallederim..:delphin:

Aynen bende öyleyim...
durun bende ikinizi birden öpeyim Şeniz Şeniz hihoyyyt

paylaşıyordum ama artık payşamıyorum çünkü kavga sırasında herşeyi hem kendinden hemde ailesinden tekrar duyuyorum..sağolsun eşim

ısıme gelenlerı paylasırım (:
Her ne kadar esımı sevsem, guvensem de elıne koz vermek ıstemem.
Her hangı bır tartısma anında kendı sılahımla vurulmak ıstemem!
Bu nedenle ne aılem hakkında ne de dostlarım hakkında elestırı yapmam.
Fakat kendı aılesını bol bol elestırırım.
Onun bana anlatmamak gıbı bır secenegı yok.
Cunku ayan beyan bencıllık yapıyorlar ve bızı zor duruma dusurup keyf-ı alemde yasıyorlar.
Bende elıme gecen her fırsatta elestırımı yaparım.
Oda dınler, cunku haklı oldugumu bılır!

Her şeyin de eşle paylaşılması gerekmiyor bence ...
İnsanın kendine ait bir özeli olmalı diye düşünüyorum ..

herşeyi paylaşmam
benim ailem ve arkadaşlarım benim özelimdir
onları ifşa etmiş olmamak için anlatmam bi çok şeyi
ama onudn dışında üzüntümü mutluluğumu
korkularımı hayallarimi paylaşırım

Ben kendi ailemle ilgili bazı konuları paylaşırım.
Zaten oda görür bana karşı davranışlarını herşey meydanda olunca..Eşimle değilde başka kimle paylaşıcam....O her zaman yine bana derki seni ne kadar üzselerde onlar senin ailen der..Paylaştığım şeyleri hiç bir zaman yüzüme vurmaz...her şeyde o beni teselli eder...Canım benim yaaa....
Eşim benim her şeyim onun hakkını hiç bir zaman ödeyemem :asigim:

Bende eşimle herşeyi paylaşırım..Kendi ailemle olsun onun ailesi olsun gönül rahatlığı ile paylaşırım arada kendi ailesi ile ilgili paylaştığımda bozulur kızar ama başkasına anlatmaktan ise seninle paylaşmayı tercih ediyorum diyorum Allah razı olsun diyor..

ben eşimle herşeyimi paylaşırım niye paylaşmııyım ki birtanem benim. . . ailemle ilgili bir sorun
olduğunda da paylşırım beni teselli eder yanii A dan Z ye herşeyimi paylaşırım paylaşmazsam içim rahat etmez herşeyimi konuşurum onunla çünkü o benim herşeyimdirr arkadaşım dostum . . .

ayrıca ailesiyle ilgili bir konu olduğunda da kendimi güzelce ifade ederim o da ben seni biliyorum zaten kafana takma biz birbriimzi biliyoruz ya önemli değil gerisini boşver derrr biterr

Son düzenleme:
Erkekler, herseyi bilmek zorunda degildir...bu bazen daha sagliklidir! zemuszemus

Back
X