Kayinvalide haksızlıkları

Bunu desem ev satılır mı oğlan nerde oturacak der
Bizim gibi kirada oturacak diyeceksin ayy. Terbiyesiz görümce araba alın mı diyor bir de utanmadan? Kendisi götürsün varmış arabası neden teklif etmiyor hiç? Kaynınız alsın ya da arabayı madem kira vermeden oturuyor. O paraları altın yapıp takın kolunuza. Bebek işini de biraz erteleyin derim. Bunlar sizin başınızı çok ağrıtacak.

Bizim gibi kirada oturacak diyeceksin ayy. Terbiyesiz görümce araba alın mı diyor bir de utanmadan? Kendisi götürsün varmış arabası neden teklif etmiyor hiç? Kaynınız alsın ya da arabayı madem kira vermeden oturuyor. O paraları altın yapıp takın kolunuza. Bebek işini de biraz erteleyin derim. Bunlar sizin başınızı çok ağrıtacak.

Gizlediği e tepki gösterdi inkar ettiler umursamıyor buda hala annem annem seviyor

Tüp bebek çok masraflı bir şey diye biliyorum,o yüzden birikiminizi vermeyin.Her hasta insanın arabası mı var?Taksiyle,arabalı akrabayla vs.halledilir.

Kv diger evlatlarını yormayacak ya o yüzden bide kendi parası da gitmesin istiyorum taksi icin

Kv diger evlatlarını yormayacak ya o yüzden bide kendi parası da gitmesin istiyorum taksi icin

Eşiniz bunun farkında ve hala ses çıkarmıyor,hatta sizinle biriktiği parayı kendisini adam yerine koymayan, malını mülkünu diğer oğluna yediren anne- babasına harcamak istiyor. Bence temel soru siz gerçekten bu adamdan çocuk istiyor musunuz? Çünkü çocuk bile olsa ikinci planda olacak gibi duruyor. Eşiniz ailesi olan ilişkisini düzenlemeden bence tüp bebek düşünmeyin.

Eşiniz bunun farkında ve hala ses çıkarmıyor,hatta sizinle biriktiği parayı kendisini adam yerine koymayan, malını mülkünu diğer oğluna yediren anne- babasına harcamak istiyor. Bence temel soru siz gerçekten bu adamdan çocuk istiyor musunuz? Çünkü çocuk bile olsa ikinci planda olacak gibi duruyor. Eşiniz ailesi olan ilişkisini düzenlemeden bence tüp

Kayinvalidem hep bizi ayrı gordu sadece kaynim ve gorumcem icin yaşadı onlarin sözü geçerli oldu onlara maddi manevi yardımcı oldu simdi kayinbaba hasta oldu esim ilgileniyor herseyiyle tup bebek icin biriktirdiğimiz para var onu biliyorlar tutturmuşlar baban hasta araba al siz olsanız ne yapardiniz?
O para da sizinde hakkınız var
Herkes kendi arabasını alsın.

Back
X