Eşinizle kaç yaşında tanıştınız?

jilliannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2013
197
26
Eşinizle veya müstakbel eşinizle kaç yaşında tanıştınız, ne kadar süre sonra evlendiniz/evleneceksiniz :) söz sizde hanımlar :) bu arada ben bu başlığı dün açmıştım ama sanırım alakasız bir yere açmışım, eskisi silinirse iyi olur, burdan devam edelim teşekkürler :KK66:

17 yaşımda tanıştım bu sene evleniyoruz yani 23 yaşımda evlenmiş olacağım kısmetse :KK54::KK52:
Sizde söyleyin bari konuyu açan kişi olarak :-)

17 yaşımda tanıştım bu sene evleniyoruz yani 23 yaşımda evlenmiş olacağım kısmetse :KK54::KK52:
Sizde söyleyin bari konuyu açan kişi olarak :-)
Ahh ahhh olsa söyleyecegim de :) ben 23 yasındayım ve bekarım. inşallah bi an evvel nasibim çıkar karşıma... kndi mesleğimden olmasını istiyorum da kriterlerime uymuyor karşıma cıkanlar..
geç sayılmaz dimi :KK70: zaten geçen yıl mezun oldum

Ahh ahhh olsa söyleyecegim de :) ben 23 yasındayım ve bekarım. inşallah bi an evvel nasibim çıkar karşıma... kndi mesleğimden olmasını istiyorum da kriterlerime uymuyor karşıma cıkanlar..
geç sayılmaz dimi :KK70: zaten geçen yıl mezun oldum
Normaldir şimdilik sorun yok :KK70: bana da erken diyolar beklesene 25-26 yı diyolar ama boş :KK47::-)
işte milletin normal annlayışına bakınca geç sayılmıyor sizinki de hayırlı kısmetler gelsin inşallah :KK48:

Lisede tanıştım bende eşimle 16 yaşındaydım 3 yıl çıktık suan 1.5 senelik evliyim Allah herkese hayırlı eşler nasip etsin

18 yaşımda tanıştm 23 yaşımda nişanlandm 24te evlendm 2 senedir de evliyiz. vuh çok uzunmuş :KK22:

Nişanlımla lisedeyken tanıştım 16 yaşımdaydım düğüne az kaldı inşaAllah 22 yaşımda evlenmiş olacağım

Ben 7 o 8 yaşındaydı tanıştığımızda :) 7 yıldır beraberiz. Ocak ayında nikahımız oldu Mayıs ayında düğünümüz olacak kısmetse :) Tanışma yılı konusunda beni geçebilecek zordur :KK70:Buarada 26 yaşındayım :)

Ben 7 o 8 yaşındaydı tanıştığımızda :) 7 yıldır beraberiz. Ocak ayında nikahımız oldu Mayıs ayında düğünümüz olacak kısmetse :) Tanışma yılı konusunda beni geçebilecek zordur :KK70:Buarada 26 yaşındayım :)

çocukken komşu felan mıydınız yoksa akrabalık mı var? Akrabalık varmı sorum neden dersenız 16 yıld birbirini görmeyen teyze çocukların gördüklerinde aşık olduklarına şahitliğim var o yusden sordum :)

27 yasında tanıştım 38.gün sözlendim 4ayda nişanlanıyorum,8 aydada evleniyorum inş. :)29 martta nişanım temmuzdada düğünüm var inş. :)

çocukken komşu felan mıydınız yoksa akrabalık mı var? Akrabalık varmı sorum neden dersenız 16 yıld birbirini görmeyen teyze çocukların gördüklerinde aşık olduklarına şahitliğim var o yusden sordum :)
Yok bizde akraba evliliği yapılmaz :) İlkokul arkadaşıyız :)

X