Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahh ahhh olsa söyleyecegim de :) ben 23 yasındayım ve bekarım. inşallah bi an evvel nasibim çıkar karşıma... kndi mesleğimden olmasını istiyorum da kriterlerime uymuyor karşıma cıkanlar..17 yaşımda tanıştım bu sene evleniyoruz yani 23 yaşımda evlenmiş olacağım kısmetse
Sizde söyleyin bari konuyu açan kişi olarak
Normaldir şimdilik sorun yok bana da erken diyolar beklesene 25-26 yı diyolar ama boşAhh ahhh olsa söyleyecegim de :) ben 23 yasındayım ve bekarım. inşallah bi an evvel nasibim çıkar karşıma... kndi mesleğimden olmasını istiyorum da kriterlerime uymuyor karşıma cıkanlar..
geç sayılmaz dimi zaten geçen yıl mezun oldum
Ben 7 o 8 yaşındaydı tanıştığımızda :) 7 yıldır beraberiz. Ocak ayında nikahımız oldu Mayıs ayında düğünümüz olacak kısmetse :) Tanışma yılı konusunda beni geçebilecek zordur Buarada 26 yaşındayım :)
Yok bizde akraba evliliği yapılmaz :) İlkokul arkadaşıyız :)çocukken komşu felan mıydınız yoksa akrabalık mı var? Akrabalık varmı sorum neden dersenız 16 yıld birbirini görmeyen teyze çocukların gördüklerinde aşık olduklarına şahitliğim var o yusden sordum :)