Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 harizan 2013 de tanistim 18- 19 yasinda iken (tam hatirlamiyorum yasimi)Eşinizle veya müstakbel eşinizle kaç yaşında tanıştınız, ne kadar süre sonra evlendiniz/evleneceksiniz :) söz sizde hanımlar :) bu arada ben bu başlığı dün açmıştım ama sanırım alakasız bir yere açmışım, eskisi silinirse iyi olur, burdan devam edelim teşekkürler![]()
Ende çıkmaya basladığımız zamanı yazıyoruz sandim bizde ben doğunca tanıstık komsuyuz çünküYok bizde akraba evliliği yapılmaz :) İlkokul arkadaşıyız :)
Ben hepiciğini yazdım :) doğduğunda sayılmaz o zamanı hatırlamıyosunEnde çıkmaya basladığımız zamanı yazıyoruz sandim bizde ben doğunca tanıstık komsuyuz çünküaltlı üstlü
![]()
Aaaaa 3 yaş diyelim beraber fotomuz varBen hepiciğini yazdım :) doğduğunda sayılmaz o zamanı hatırlamıyosun![]()
Öyle olsun bakalım Allah bir yastıkta kocatsın inşallah :)Aaaaa 3 yaş diyelim beraber fotomuz var))
Çok sağol....kendi kızım bnim yaşimda evlenmeye kalksa izin verirmiyim bilmiyorum valla hatta asla diyorumda büyük konusmamalıyım diye susuyorum.Öyle olsun bakalım Allah bir yastıkta kocatsın inşallah :)
Çok küçükmüşsün gerçekten benden de küçüksün :) O yaşta evlenmesin kızın zaten canım o yaşta çocuk olunuyor hala.Çok sağol....kendi kızım bnim yaşimda evlenmeye kalksa izin verirmiyim bilmiyorum valla hatta asla diyorumda büyük konusmamalıyım diye susuyorum.