eşinizle kavgalarınız ne kadar büyüyor

filizxoxzcan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2007
269
2
118
son zamanlarda eşimle kavga sebeblerimize bakıyorum incir çekirdeğini bile doldurmuyor ama maalesef etkisi büyük oluyor..çünkü eşim çok büyütüyor..
zaten hemen küsüyor ve ben konuşmayana kadar asla konuşmuyor..adeta taş kesiliyor bana karşı onunla göz göz geldiğimiz zaman ben ister istemez gülümsüyorum ama o buz gibi sanki kinli kinli bakıyor hiç yumuşamıyor, alttan almıyor...klava:
ne oluyor anlamıyorum evlendiğimiz ilk yılıyda böyledi hadi ozaman birbirimizi tanıma aşamsındaydık peki şimdi ne oluyor anlıyamıyorum..
ama bu sefer bende konuşmıyacam okadar adım attım adamda tık yok yemin ettim o konuşmassa bende konuşmayacam:dilcikar::dilcikar:

bizdede ufak tefek şeylerden hemen kavga çıkıyor ama bizde katı olan benim eşim ben konuştuğum gibi hemen konuşur dargınlık yapmaz be:1no2:n işte uzatırım biraz iyimi kötümü bende anlamadım biz insanlar belli bir yaştan sonra sabrımızı tüketiyoruz sanırım

Bazen maalesef bizimde saçma nedenlerle sağlam tartışmalarımız oluyor. Genellikle eşimdir ilk adımı atan. Hatalı isem benim yanaştığımda oluyor(bunu yeni yeni başardım) Ama evliliğimin ilk zamanlarında tartışmalar çok yıpratıcı oluyordu. Zaman zaman ayrılmayı, yürütemiyeceğimizi bile düşündüm. Ama zaman geçtikçe sağduyulu davranmayı öğrendik.Eğer hatalı isen bence sen konuşmalısın ama değilsen bırak bu defada o çabalasın.
Sevgiler....

eşimle kavgalarımız o kadar büyüyorki anlatamam az önce durup dururken oyle önemsiz bir konudan dolayı kavga ettikki bide üstüne hiç istemedigim bir laf duydum cok kırıldım yaaa ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.

Ne söylediğini bilmiyorum ama sinirden ve ne söylediğini bilmeden söylemiştir muhtemelen. Kendini üzmemey ve yarın sakin kafa ile eşinle konuşmaya çalış.Çünkü sinirliyken yapılan her konuşma işi iyice içinden çıkılmaz hale getiriyor. Paylaşmak istersen biz buradayız.

Eşimle kavgalarımız büyüyemiyor :))Ben söyleyeceklerimi söylerim, o söyler, birbirimizi dinleriz ve susarız.Kavga etmek değilde, tartışırız aslında.

şu an gerçekten zor günlerden geçiyoruz,dün akşam konuştuk da gerçekten sorun edilmeyecek şeyleri sorun ettiğimiz ve gereksiz kavgalar ettiğimiz kanısına vardık..
biz eşimle dışarda sinirlerimiz gerilmişse evde bir şekilde bunu yansıtmamaya çalışırdık ama patlardı tabi bir noktada.
şükürler olsun yaşadığımız acı günlerden dolayı sanırım bir daha kavga etmeyiz..

her evde mutlaka kavga var..ama evlilik fedakarlık değilmi kimi zaman kadın alttan alır kimi zaman ise erkek alır diye düşünüyorum...
insan sevdiğine kıyamaz ya nasıl öyle katı duruyor anlıyamıyorum nasıl dayanıyor benle konuşmamaya bu kadar hiç denecek bir şey için...
dün yemeğe oturmadı içime sinmedi ben kallkatım hadi aşkım gel dedim sofraya oturttum...ama sonra bir kelime dahi etmedi bumudur yani...
çok kırgınım dayanamayıp konuşurum diye yemin ettim konuşmuyacam bakalım bu işin sonu nereye varacak..

tatlım gereksiz yere yapılan kavgalar hiç ummayacağın yere kadar varır..ve bireyleri ister istemez yıpratıyor..bu yüzden eğer çok sinirlenmişse o anda cvp vermeyeceksin...sakinleştikten sonra içini dök...eşinde bu zaman seni dinleyecek haklı veya haksız olduğunu eminim söyleyecektir..yani en azından ben böyle yapıyorum...a.s
eşin anladığım kadar kaprisli bir insan sen üstüne düştükçede havaya giriyor..bence herşeyi oluruna bırak ve canını sıkma ..elbetteki eninde sonunda konuşacak..ama sen yeterince adım atmışsın şimdi sıra onda..bekle ve gör...a.s.

anladığım kadar kaprisli bir insan sen üstüne düştükçede havaya giriyor..bence herşeyi oluruna bırak ve canını sıkma ..elbetteki eninde sonunda konuşacak..ama sen yeterince adım atmışsın şimdi sıra onda..bekle ve gör...

teşekkür ederim tatoş hakikaten aynene öyle....
onun bu kaprisleri beni hem sıkıyor hem üzüyor seninde dediğin gibi bekliyip göreceğim..
sizce bir erkeğin kaprisli olması ne kadar doğru arkadaşlar

kapris bir erkeğe değil kadına yakışır diyenlerdenim...eşinin genel bir huyuysa tatlım huyunu değiştirmek çok zor..senin gösterdiğin ilgiylede alakası olabilir..bizler aman tadımız bozulmasın diye adeta erkeğimizi başımızda taşıyoruz..ee doğal olarakda beyler kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar..eğer her kavganızda sen gidipde onunla konuşursan veya alttan alırsa maalesef odaa iyice nazına devam ederrr ..
şöyle bir imaj ver seni göklere çıkardığım gibi indirmeyide bilirim ...
umarım en kısa zamanda sorununuzu çözümlersiniz sevgilerrr

bizde cok tartışırız kavga şeklinde bi tartışma sebeb te hep onun ilgisizliğidir bana ve kızına dün yine bağrışmaya başladık ve geç farkettim ki ceylin yanımızdaymış insan kendini kaybediyo gözü görmüyo bişiyi baktımki cocuk büzülmüş koltuğa sonra sustuk ve yaptığımızın şaka olduğunu inandırmaya çalıştık sonra düşündükki biz gercekten sacmalamışız şimdiye kadar biliyorum devamı gelir kavgaların çünkü bugün pazar ve evde yok klava: bizimle değil ama biliyoruzki ceylin varken kavga yok :enbuyukkk:

Hic olmadik konu icin kavga ederken gercekten kavga edilecek seylerde susan bir ciftiz :uhm:
ama ne kadar kavga etsekte uzatmayiz, sundurmeyiz.sonra unutur gideriz. :1hug:

evet arkadaşlar boşyere olan küskünlüğümüzü hala devam ettiriyoruz...
akşam yemeğe oturdu ama kaşığını dolandırdı ve iki dk. sonra kalktı.Kötü Kazen
yemekten sonra çay yaptım içmedi...Kötü Kazen
sonra odama gittim uzandım müzik dinledim duygulandım hüngür hüngür ağladım
tesadüf o sıra odadan birşey almak için geldi gördü ama oralı bile olmadı..:1closedeyes:
ne oluyor bu adama anlam veremiyorum..
büyümü yaptılar ne bu işin sonu nereye varacak allahımsenağlamasenağlama

arkadaşım niye ağlayıp duruyorsun o hiç yokmuş gibi davran
kendi hayatını yaşa süsülenip püslen makyajını yap işe gezmene git kendi sevdiğin yemekleri yap
hata sadece kendine göre sofra hazırla
bak bakalım nazıl hizya gelecek

üzerinden bir sene geçmiş konun herhalde barışmışlardır bu zamana kadar.kaydirigubbakcemile3
sandıktan mı buldun konuyu arkadaşım bravo valla:1rolleyes:

valla ben sanırım çok dırdırcıyım. sürekli birşeylerden kavga çıkarırım. pire için yorganı yakarım. eşimse biraz sonra söneceğimi bildiği için sinirim geçene kadar hiç konuşmaz,cevap bile vermez. bu beni iyice çileden çıkarır,kendi kendime bağırır çağırır kavga gürültü ederim,o ise play station oynamaya devam eder. sonra ben birden kendime gelirim gider eşimden özür dilerim,o da önemli değil canım der -tatlicadiarzu-

şöyle karşılıklı bir çatır çatır kavga edemeyecek miyim ben bu adamla yaaa :mymeka:
aman neyse dertsiz başıma dert istemiyim. Allah herkese mutlu huzurlu geçimler versin.
ama düşünüyorum da ben sinirimden çatlasam da konuuuuuuuuuuuş desem de yine cevap vermez.bazen ben tam çıldıracakken güler "ne oldu yine mi cinnet geçiriyosun" der. ben de kendimi tutamam gülerim bütün o bağırıp çağırmalarım boşa gider. gamyoncuiremsu

Öyle. Hatta en son tartışmamızı dün gece yaşadık. Sarsıntıları bayağı sürecek gibi. En son fırlattığım birşeyi hatırlıyorum. Bitsin istiyorum artık dayanamıyorum ama şartlarım var diyor. Şartları bana uymuyor bir ömür mutsuz...

merhaba arkadaşlar bende eşimden yana dertliyim çooook 5 haftadır küsüz ve ben hamileyim doğuma az kaldı bu ayın sonu inşallah bu erkekleri hiiiç anlamıyorum insan iyiyken canım karıcım en ufacık bir problemde senden kötüsü yook nasıl yaa bir anda silmek anlayanınız varmı acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…