- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi Loveangel1
Ben küs olursam noralim cok bozuk oluyor, cok mutsuz oluyorum. O yuzden küslügü uzatmamaktan yanayim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani tartışma esnasında kırıyor beni.hak etmediğim şeyler söylüyor.mesela yaptığım şeyleri bile yapmamışım gibi söylüyor.yani bana haksızlık yapıyor bende affedemiyorum.
Aldatma,şiddet ve hakaret yoksa çok da uzatmamak gerek. Bunlar varsa zaten boşanma sebebi. Öbür türlü aynı evdesiniz. Gerginlik sevmiyorum. Ama olduğu zamanlar da var ve maalesef konuşmadan günler geçirdiğimiz oluyor. O benimle konuşmuyor ben üstüne düşmüyorum. Ikimiz de ayrı inatçı. Sorsan abuk sabuk şeylerBenim öyle bi yapım var hayatta barışmak istemiyorum.o küs dursa valla aylarca konuşmam.yüzüne bakmak dahi istemiyorum.eğer suçlu oysa ki genelde öyle oluyor çok kinleniyorum.oda benim tam tersin çabuk parlar çabuk söner.hayatta kin tutmaz.hemen barışmaya çalışır.bu huyunu da hiç sevmiyorum.zorla konuşuyor benimle.2 gün önce küstük ben hiç konuşmadım tabi.dün bana bi sürü çikolata almış birinin üzerinde de affet yazıyor.ben tabi çikolatalara bakmadığım için fark etmedim.masanın üzerine koymuş görümcem fark etti güldü bak ne almış sana diye.bende baktım tesadüf olmuştur dedim.abisine sordu oda yok bilerek aldım dedi gülerek bende hiç tık yok yemedim bile.sabahta yine sarıldı öptü uzatma nolur falan diye.ben sinir oluyorum yap et ondan sonra hemen barışmak bana sinir bozucu geliyor.bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum.
Benim öyle bi yapım var hayatta barışmak istemiyorum.o küs dursa valla aylarca konuşmam.yüzüne bakmak dahi istemiyorum.eğer suçlu oysa ki genelde öyle oluyor çok kinleniyorum.oda benim tam tersin çabuk parlar çabuk söner.hayatta kin tutmaz.hemen barışmaya çalışır.bu huyunu da hiç sevmiyorum.zorla konuşuyor benimle.2 gün önce küstük ben hiç konuşmadım tabi.dün bana bi sürü çikolata almış birinin üzerinde de affet yazıyor.ben tabi çikolatalara bakmadığım için fark etmedim.masanın üzerine koymuş görümcem fark etti güldü bak ne almış sana diye.bende baktım tesadüf olmuştur dedim.abisine sordu oda yok bilerek aldım dedi gülerek bende hiç tık yok yemedim bile.sabahta yine sarıldı öptü uzatma nolur falan diye.ben sinir oluyorum yap et ondan sonra hemen barışmak bana sinir bozucu geliyor.bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum.
Ben de uzatırım maalesef..
Onun sakinleşmem için sessizce beklediği süre bende aksine kin büyütmek için geçen zamandır.
Aklı olsa sıcağı sıcağına gönlümü almaya çalışır.
Zor olsa da önemli olan onu başarması zaten.. :)
Başaramıyor ve sonuç böyle çirkin oluyor.
Şuanda da küsüz zaten yılın yarısı küsüz biz.
Bu çok yıpratıcı değil mi nomu?
Geçen günkü konudan dolayı mı devam ediyor küslük?