• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizle küsünce kin tutarmısınız

Benim öyle bi yapım var hayatta barışmak istemiyorum.o küs dursa valla aylarca konuşmam.yüzüne bakmak dahi istemiyorum.eğer suçlu oysa ki genelde öyle oluyor çok kinleniyorum.oda benim tam tersin çabuk parlar çabuk söner.hayatta kin tutmaz.hemen barışmaya çalışır.bu huyunu da hiç sevmiyorum.zorla konuşuyor benimle.2 gün önce küstük ben hiç konuşmadım tabi.dün bana bi sürü çikolata almış birinin üzerinde de affet yazıyor.ben tabi çikolatalara bakmadığım için fark etmedim.masanın üzerine koymuş görümcem fark etti güldü bak ne almış sana diye.bende baktım tesadüf olmuştur dedim.abisine sordu oda yok bilerek aldım dedi gülerek bende hiç tık yok yemedim bile.sabahta yine sarıldı öptü uzatma nolur falan diye.ben sinir oluyorum yap et ondan sonra hemen barışmak bana sinir bozucu geliyor.bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum.
Benim wşimde senin gibi kincidir kin tutar bense çabuk sönüp barışmak isteyen tarafım sana eşinin tarafından bakabilen birisi olarak rahatca söyleye bilirimki bi süre sonra naz aşık usandırıyor gerçekten bende bi süre çok yaptım barışmak için gittim vs.. Ama şimdi o kadar nefret etmeye başladımki bu kinciliğinden soğuyorum ve bu evlilik için hiç iyi bir şey değil artık bende gitniyorum onun yanına .. Yani demem o ki evet hatasını anlasın tabiki ama sonra da fazla uzatma yoksa bunlarda biter soğursa ki olıyor inan bana soğutuyor kincilik bu tatlı haraketlerini bulamazssın evliliğiniz kötü yöne doğru gider olgın iki insan gibi probleminiz i halledin bence

Tabi ne yaptigina bagli ama evlilikte kin de olmaz.. Esiniz gibiyim bende fazla küs kalamam barismaya calisirim.. Bence siz kendinizi bu konuda biraz torpulemelisiniz...

Hiç yapamayacağım bişey sanırım bu kus olma durumu hiç kusmedik biz eşimle çok tartıştık tabiki, bı dünya laf da edildi ama hemen unutuldu küslük hiç onaylamadigim bir şey Sonuçta çocuk değiliz ve sorunlar küserek değil konuşarak hallolur . Çok uzun süreli küslük bir tarafın uğraşıp diğer taraf uğraşa hiç tepki göstermemesi ilişkiyi çok yıpratır

Benim öyle bi yapım var hayatta barışmak istemiyorum.o küs dursa valla aylarca konuşmam.yüzüne bakmak dahi istemiyorum.eğer suçlu oysa ki genelde öyle oluyor çok kinleniyorum.oda benim tam tersin çabuk parlar çabuk söner.hayatta kin tutmaz.hemen barışmaya çalışır.bu huyunu da hiç sevmiyorum.zorla konuşuyor benimle.2 gün önce küstük ben hiç konuşmadım tabi.dün bana bi sürü çikolata almış birinin üzerinde de affet yazıyor.ben tabi çikolatalara bakmadığım için fark etmedim.masanın üzerine koymuş görümcem fark etti güldü bak ne almış sana diye.bende baktım tesadüf olmuştur dedim.abisine sordu oda yok bilerek aldım dedi gülerek bende hiç tık yok yemedim bile.sabahta yine sarıldı öptü uzatma nolur falan diye.ben sinir oluyorum yap et ondan sonra hemen barışmak bana sinir bozucu geliyor.bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum.
Kuşluk sebebine bağlı mesela o sucluydu en son küs gibi davranıyorum ama sarilmamak için zor tutuyorum kendimi sonra düşünüyorum illaki barisacagiz neden uzatiyorsun diyorum kendi kendime
Sözde kusuz gece Elele uyumusuz mesela
O daha yapıcıdır heleki suçluysa

En fazla iki gün sürer eğer daha fazla surduyse çok büyük sorun olmuştur çok uzun sürdüğü de oldu yani

L Loveangel1 ya nasıl basarıyosunuz küs kalmayı.hani en sewmedigin huyun nedir diye sorsalar küs kalamamak derim.eşimle tartıstıgımızda en azından üç saat küs kalmak istiyorum:KK12:ama yok malesef cenem durmuyo konusuyorum hiç bişey olmamış gibi
Cok abartmamak şartıyla küsmek bazen güZel olabiliyo.ne bilim ya ben küseyim eşim arkamdan kossun barışmak için falan,hayaller jçhayatlar:işsiz:

ya aynı durum bende de var biliyo musun. hop hop sevincliyken bi anda en ufak birşey, bir ima hemen o dakika soğutuyo beni. erkek arkadaşım da fevri davranıslarımdan bu huyumdan nefret ediyo.. ama ne yapayım kontrol edemiyorum, içimden gelmiyo:110::KK12:

Evlilikte boyle küslükler uzatilmamali hele kin tutmak aranizdaki sevgiyi de zamanla etkileyebilir, bir bakmissiniz aranizda ucurumlar olusmus. Hakaret, şiddet vs bu tarz durumlar olmadigi surece bu kadar abartmayin derim. Bizim evde küslük olmaz,5-10 dk herkes köşesine cekilir sonra hicbisey olmamis gibi konusmaya devam edilir :) 2bucuk senelik evliyim ama cikardigim en onemli ders bu, diger türlü huzursuzluk..

En nefret ettigim evlilikte küslük annem de sizin gibiydi. öyle küserdi en son 5 yil küstü yani ayni evde ve artik babam da bosanma davasi acti bosandi.15 yil gecti annem hala sokta ben naptim ki diyo:) bi yere kadar canim fazla naz aşık usandirir .

İyide canım evlilikte her türlüsü olur.Küslük de nereye kadar.Ben hiç kin tutamam.O an kendimi tutabilirsem 15 dk.sakinleşirim,sinirim geçer.Ama bu yapısal bir durum.Senin yapın öyleyse bu da elde değil yani.Ama eşin için zor bir durum.Her seferinde barışmak için çok uğraşıyorsa bir zaman sonra bıkıp hiç yapmayabilir.

Küfür ,hakaret,aşağılama ve tabiki şiddet yoksa küs kalmayı uzatmazdım. Bunlar varsa o evliliği sürdüremem şahsen.
Tabiki anlaşmazlıklar olur,tartışılır ama uslup bozulmadığı sürece uzatmam.
Çok şükür 7 senede o sınırı aşmadık ikimizde.
3 gün dahi küs kalmadık. Ya ben ya eşim alttan alır,hallederiz bir şekilde.
Çok uzatılmaması taraftarıyım kendi adıma

Valla bende çok uzatmama taraftarıyım çok uzatınca araya soğukluk girer, uzaklık girer, Ayşe girer , Fatma girer böyle yaptığı şey çok büyük bişey değilse uzatmanın anlamı yok bir şekilde orta yolu bulunur bence küslük yerine sakinleşene kadar konuşmayın (emin olun çok uzun sürmeyecektir hemde kalplerde kırılmaz) sakinleşince alın karşınıza konuşun düzgün bir üslupla ve tekrar yapmamasını dikkatli olmasını söyleyin.

L Loveangel1 ya nasıl basarıyosunuz küs kalmayı.hani en sewmedigin huyun nedir diye sorsalar küs kalamamak derim.eşimle tartıstıgımızda en azından üç saat küs kalmak istiyorum:KK12:ama yok malesef cenem durmuyo konusuyorum hiç bişey olmamış gibi
Cok abartmamak şartıyla küsmek bazen güZel olabiliyo.ne bilim ya ben küseyim eşim arkamdan kossun barışmak için falan,hayaller jçhayatlar:işsiz:
Genetik özellik diyelim:KK70:valla ben mesela kv ye filanda çok şaşırıyorumkocası kırıcı şeyler söylüyor kadın hiç küsmüyor hiç bişey olmamış gibi konuşuyor.eşimin ailesi hep böyle hiç küsme huyları yok.:KK64:benim çocuklar biraz inatlaşsa da kime çekmiş bunların inadı acaba dense eşim manalı manalı kime acaba diyo:ıslık:

İnsan sevdiğine kin besler mi bilemedim ben onu..Hayatımda çok kötü şeyler yaşamama rağmen kimseye kusmedim..Size de tavsiyem uzatmayin kuslugu..Sevginiz biter zamanla yoksa
Eşimde aynı şeyi söylüyor insan sevdiğine nasıl kin besler diyor.ama çokta seviyorum.belki sevdiğim için bu kadar kırılıyorum.

En nefret ettigim evlilikte küslük annem de sizin gibiydi. öyle küserdi en son 5 yil küstü yani ayni evde ve artik babam da bosanma davasi acti bosandi.15 yil gecti annem hala sokta ben naptim ki diyo:) bi yere kadar canim fazla naz aşık usandirir .
Annen rekora koşmuş anam 5 yılda küsmü durulur:skandal: özel değilse neye küsmüş o kadar.

İyide canım evlilikte her türlüsü olur.Küslük de nereye kadar.Ben hiç kin tutamam.O an kendimi tutabilirsem 15 dk.sakinleşirim,sinirim geçer.Ama bu yapısal bir durum.Senin yapın öyleyse bu da elde değil yani.Ama eşin için zor bir durum.Her seferinde barışmak için çok uğraşıyorsa bir zaman sonra bıkıp hiç yapmayabilir.
Evet canım işte elimde değil ne kadar güzel hemen sinirinin yatışması.

Back
X