- 11 Şubat 2018
- 25
- 6
- 1
- 30
- Konu Sahibi Loveangel1
Benim wşimde senin gibi kincidir kin tutar bense çabuk sönüp barışmak isteyen tarafım sana eşinin tarafından bakabilen birisi olarak rahatca söyleye bilirimki bi süre sonra naz aşık usandırıyor gerçekten bende bi süre çok yaptım barışmak için gittim vs.. Ama şimdi o kadar nefret etmeye başladımki bu kinciliğinden soğuyorum ve bu evlilik için hiç iyi bir şey değil artık bende gitniyorum onun yanına .. Yani demem o ki evet hatasını anlasın tabiki ama sonra da fazla uzatma yoksa bunlarda biter soğursa ki olıyor inan bana soğutuyor kincilik bu tatlı haraketlerini bulamazssın evliliğiniz kötü yöne doğru gider olgın iki insan gibi probleminiz i halledin benceBenim öyle bi yapım var hayatta barışmak istemiyorum.o küs dursa valla aylarca konuşmam.yüzüne bakmak dahi istemiyorum.eğer suçlu oysa ki genelde öyle oluyor çok kinleniyorum.oda benim tam tersin çabuk parlar çabuk söner.hayatta kin tutmaz.hemen barışmaya çalışır.bu huyunu da hiç sevmiyorum.zorla konuşuyor benimle.2 gün önce küstük ben hiç konuşmadım tabi.dün bana bi sürü çikolata almış birinin üzerinde de affet yazıyor.ben tabi çikolatalara bakmadığım için fark etmedim.masanın üzerine koymuş görümcem fark etti güldü bak ne almış sana diye.bende baktım tesadüf olmuştur dedim.abisine sordu oda yok bilerek aldım dedi gülerek bende hiç tık yok yemedim bile.sabahta yine sarıldı öptü uzatma nolur falan diye.ben sinir oluyorum yap et ondan sonra hemen barışmak bana sinir bozucu geliyor.bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum.