İlk zamanları bizde eşimle ota b.ka küsüyorduk ve gerçekten çok yıpratıcı olduğunu fark ettim ama tabi eşim bunu fark etmedi çünkü eşim sanki ingiliz kraliyet mensubu bir kontesten daha kibirli ve daha nazlıydı onu düzeltmek yada ondan bişeyler beklemek hem aptallık hemde zaman kaybı olurdu.
Ve ne yaptım?
Ben hiç küsmemeye karar verdim haklıda olsam küsmedim 2 dakika sonra bişey olmamış gibi davrandım.Bu davranışımın gurursuzlukla alakası yoktu sadece huzur istiyordum ve yıpranmak beni çok yormuştu.
Neyse...
İlk zamanları ben küsmeyi bıraktığım da eşim bu durumu bana karşı kullanmak istedi soru sorduğum da cevap vermedi surat astı bir afralar bir tafralar vs. İşte tam o noktadan sonra ben hiç surat asmadan gayet mutlu mesut şarkılar söyledim kendi kendime yemek yaptım işşme baktım hatta yemek yerken eşime gel ye demedim benle konuşmuyor ya nasılsa sorularıma cevapta vermiyor eee ona ne sorcam yermisin diye? Yemek isteyen kalkar yer değilmi?
Hiç inatlaşmadım tv için vs hiç baskı yapmadım arada bişeyler sordum cevap vermedi sonra sonra cevap vemeye başladı.
Şu anda sabrımla durumu öyle bir hale getirdim ki şimdi ben küsüyorum o bana ne oldu neyin var yine ne yaptım diye soruyor
Bu inadı birinizden biri kırmalı artık o kişide sensin canım
Hzurun için yıpranmamak için bunu yapmalısın.
Çekilmiyor zaten yıldım. Tavsiyeniz var mi?küs erkek de hiç çekilmez be
Konularima bakarsanız cok mutlu olurumNe gibi mesela bir örnek verebilir misiniz ?
Konularima bakarsanız cok mutlu olurum
Ben bunu yapsam bu sefer niye tinlamadin diye kusulur o dereceyiz.Küsmek bence ilişkiyi yıpratıyor.
Olması gereken kızgınlık anında sessiz kalmak bence.
Eşim çok kızgınsa bir müddet yanına yaklaşmıyorum. Max 30 dk. Sonra gidip dürtüyorum, acayip bir konu açıyorum, kedi gibi mayışıyorum yanına.
Küsmek yerine ya böyle oluyor, ya da kavga edip sonra barışma oluyor.
Bizimki de bitmeye dogru mu gidiyor acaba? Galiba gozden cikariliyorumBen bu sorunu çözemedim. Evliligim bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?