Eşinizle küsünce

küsmüyoruz. daha doğrusu eşim küsmüyo, hemen sırnaşıyo sarılıyo azcık rahat bıraksa. bu yüzden bende küsemiyorum fırsat yok

büyük kavgalarda konuşmayız yani 1 taraf konuşmaz küçükleri de tatlıya bağlarız :)

Çok şükür bizde küsmeyiz tartışırız eğer sorun çözülmüyorsa sakinleşiriz sessiz kalırız biraz sonra yatıp uyuruz sabah bi uyanmışız sarmaş dolaş hemen cilveleşip özür dileriz ikimizde geçer gider. Sadece bir kere fena tartıştık onda da ben ben uğraşamayacağım senle işim var gidiyorum dedim nereye dedi seni ilgilendirmez dedim yanında ki kapıya bi vurdu kapı çöktü cam kırıldı. Oha ne güçlüsün diye bi laf çıktı ağzımdan sonra bu lafa gülme krizine girip barıştık. Küsülmüyor ki ya insan özlüyor küsken

harikasın

Arasıra tartışıp küstüğümüz olur ama eşim uzun süre küs duramaz. Haklı da olsa haksız da olsa hep gelir öper konuşur uzatmaz fazla.

Konularima bakarsanız cok mutlu olurum

Küsmelerini görmezden gelin, normal hayatınıza devam edin. Bir zaman sonra bakacak ki kendi küsüyor umursayan yok vazgeçecektir. Ayrı yatmak da çocukluk yapmış bana göre çok kırıcı bişey olmadıktan sonra uzaklaşılmamalı. Konuşun eşinizle neden rahatsızmış bunu öğrenin.

o an ortadan kayboluyorum
bi saate unutyoruz zaten
evliligi yikacak bi sorun olmadikdan sonra ( baska kadin içki kumar siddet vs gibi ) geriye kalanlar fasa fiso evlilgin tadi tuzuylus oyle diyor buyukler :)
dikkat edinde kaçmasin tuzun ayari :)

Küsmek bence ilişkiyi yıpratıyor.

Olması gereken kızgınlık anında sessiz kalmak bence.

Eşim çok kızgınsa bir müddet yanına yaklaşmıyorum. Max 30 dk. Sonra gidip dürtüyorum, acayip bir konu açıyorum, kedi gibi mayışıyorum yanına.

Küsmek yerine ya böyle oluyor, ya da kavga edip sonra barışma oluyor.

Ben dayanamıyorum ki iki saat sonra yanına sokuluyorum kedi gibi. Hele küssek ise gitse icim daralıyor hemen arayıp arayı düzeltiyorum.

Ben bunu yapsam bu sefer niye tinlamadin diye kusulur o dereceyiz.

Bizde tartırışırız kavga ederiz birkaç saat birbirimize pas vermeyiz ama o birkaç saat sonra birşey olmamış gibi konuşmaya devam ederiz. Önceden eşim uzatırdı biraz ama baktıki ben uzatmıyorum artık oda öyle. Çocuk gibi küs kalmayı hiç sevmiyorum çünkü.

Biz konusmayiz hic. Ama ayri yatmayiz asla. Gece zaten icice geciyoruz uyurken sabah bi bakiyorsun bi yakinlasmissin zaten. Onun ustune saabh daha sakin kalkiyosun. Hala kirginsak ertesi gun konusuruz sakince. Ama bunlar tabi esimin bana icindeki herseyi once bi dokmesi sartiyla gecerli. O bagirir cagirir ben offf bitirse artik der beklerim ses etmem cunku komik gelir bana kavga etmek. Sonra gecer isime bakarim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…