Eşinizle muhabbet

secret0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2021
384
183
53
Eşinizle gün içinde ne konuşuyorsunuz? Yani böyle dolu dolu her gün konuşanlar? İlla ki vardır muhabbeti artırmak için ipucu verin az

Eşinizle gün içinde ne konuşuyorsunuz? Yani böyle dolu dolu her gün konuşanlar? İlla ki vardır muhabbeti artırmak için ipucu verin az
Keyif durumuna göre konuşuyoruz biz.
Çok keyifliysek sataşırız birbirimize. (Farklı takımlar tutuyoruz benim tuttuğum takımla dalga geçmeyi çok sever onun üzerinden bana espriler yapar muhabbet eder bu sene şampiyon olacaksınız falan diye dalga geçer futbol muhabbeti üzerinden konuşuruz.)
Keyifliysek aynı anda kopegimizle ilgileniriz onun herhangi bir şeyi üzerinden konuşuruz. Yada herhangi bir yemeğin nasıl olması gerektiği vs. sonra o yada ben o yemegi yapmaya çalışırız.
Normalsek gündemi takip ederiz gündem hakkında konuşuruz.
Keyifsizsek ihtiyaç dışında konuşmayız su bitmiş. Ekmek alır mısın gelirken. Robotu açacağım uzatma kabloyu kaldırır mısın vs. bu sekilde.
Tabi konular değişiyor genelde ama duygu durumuna göre hareket ediyoruz çok yorgun olduğunda yada modu düşük olduğunda pek çene yormayacak bir kaç cümle kuruyoruzdur.

Oğlumuzu konuşuyoruz. Onun dışında konuşacak enerjimiz olmuyor yorgunluktan. Zaten uzun uzun görüşemiyoruz iş durumlarından. Keyfimiz yerindeyse anca goygoy ve aile dedikodusu yapıyoruz

Çocukları konusuruz. Farklıokullarda calısıyoruz anlatmaya değer bir şey olmuşsa onu anlatırız. Saçma sapan komik, absürd twit göndeririz ondam bahsederiz. Hemen her gün gündemle alakalı birkaç yorum yapıp söveriz. Kapanış. :)

İpucu veriyorum ama size değil, bekarlara; konuşamadığınız, muhabbetin tıkandığı, yanında sıkıldığınız bir insanla evlenmeyin.

Her şeyden. Eve gelince gün nasıl geçti, sonra ben ne yaptım soruyor. Ondan sonra aklımda yapmak istediklerim, o gün düşündüklerim, birşeylerden sonra geldiğim sonuçları ve s.

İşten, gündemden, ailelerden, oğlanın yaramazlığından, birlikte saçmalarız bazen… Vakit varsa tabi… oğlan uyuyunca çekirsek çıtlatıp yabancı dizi açarız.

Halimiz yoksa sinirliysek başkalarına kızıp kızzıp erkenden uyuruz

Hiç düşünmedim bazen keşke gün daha uzun olsa daha çok konuşsak diyorum. Gün içerisinde işimiz izin verirse full mesajlaşırız sonrasında bile konuşacak konumuz vardır. Boş geyik bile uzun uzun yapılıyor.
Bunun da taktiği, kitabı yok yani.

Herşeyi konuşuruz. Çocukluk anılarımız, okul maceralarımız, gelecek planları, aile fertlerinin dedikodusu... Eşim tarih ve siyaset konuşmaya bayılır. Okuduğu, dinlediği her haberi bana anlatır. Birde akşam çocuklar uyuduktan sonra günün değerlendirmesini yaparız. İşte oğlan şunu dedi acaba kardeşinimi kıskanıyor, şuna izin verdik ama vermesemiydik gibi. Bu aralar en çok konuştuğumuz şey çocuk gelişimi mesela. Ama hiç konuşmadığımiz akşamlarda olur. Herkes kendi işine bakar, ayrı ayrı dizi izleriz. Hepsi olur yani karışık.

Biz beraber çalışıyoruz akşama kadar iş konuşuyoruz. Akşam eve gelince gündemde ne varsa hiç birşey bulamazsak haber okuyoruz birbirimize gitmek istediğimiz ülkelerden film bahsediyoruz. O da olmadı (hangi taraf olduğu fark etmez ) akraba dedikodusu eski aile içi büyük olayları yeniden yorumluyoruz

Her şeyi konuşuyoruz biz. Yaptığımız yemekten gittiğimiz gezmedeki insanların hareketlerine kadar. İş yerinde olan şeyler, gördüğümüz rüyalar, salak salak komplo teorilerimiz, izlediğimiz dizilerin kritikleri, daha iyi nasıl para kazanabiliriz gibi uzayıp giden tonlarca şey konuşuluyor. Bazı günler de ikimiz de konuşkan olmuyoruz. Öyle uzanıp dizi film izliyoruz. Ne konuşsam kaygısı olmadan muhabbet etmek önemli zaten.

Kimseyle konuşasım yok ama onunla evin terliklerini bile konuşabilirim dedikodu yapmadığım sürece herseyı konuşuruz yani oturup kirpiklerimizi bile saymışlığımız vardır ergen bi oğlumuz var

dedikoduyu yapmaz dinlemez evde buna müsade etmez misafir bile konuşsa bize ne elalemin tövbesini bilemeyiz der konuyu kapattırır onun dışında cok dans ederiz her telden öyle durduk yere müziksiz falan bile ritim tutturabiliriz yani eve geldi kapıyı açtım eğer müzik dinliyorsam genelde ki çok dinlerim ritimle dalar içeriye mutfakta vakit gecıririz en çok .şu aralar bütün konular bebeklere bağlanıyor bi şekilde sürekli çocuklarımı özledim modunda ultrason gunlerı en mutlu günlerimiz oldu falan şuan evde kayahan mini mini minnacık yankılanıyor bağıra bağıra mikrofonu da caybardagı çünkü bebişlerin günü

benim de kocam cok konusur hic susmaz o der bana hep hadi biseyler anlat yada dedikodu yapalimmi der bazen o konusurken ben uyumuş oluyorum yani bi konu acilinca zaten uzayip gidiyor kendiliginden gelisiyor hersey

Her şeyden konuşuyoruz; çocukluğumuzdaki gerek komik anılar gerek travmalar, işyeri sorunları, izlediklerimizin kritiği, kafamızdaki felsefi düşünceler, komik tespitler, x milyon dolara y yapar mısın geyikleri daha yakışıklısı, daha zengini çıktı karşıma ama ben aşık olmak için en iyi sohbet edebildiğim adamı seçtim.

Günün nasıl geçti
Ben şunu şunu yaşadım
Yemegi simdi mi yiyelim
İlgi saatim geldi diyip sırnaşma
Hep bilgisayara bakıyosun zaten
Kapanış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…