Çok güzel olmuş bu başlık :)
Üniversite birinci sınıftayken kimya dersinde 3.sırada oturuyordum en sağda, o da en ortada ve en önde ah ineğe bak dedim kendi kendime, gözlüğünü filan temizliyodu sonra çok tatlı geldi hareketleri bütün ders o dersi izledi ben onu:) Meğer o beni daha önceden fark etmiş bu kız bana bakmaz demiş haberim bile yok tabi. Ders aralarında arkadaş ortamında filan konuşmaya başladık. Ama onu ilk gördüğümde daha farklı hissetmiştim ben ne biliyim sanki tanıyomuşum gibi yada çok sevdiğim biriymiş gibi gelmişti.Bana burda yeniyim hiç arkadaşım yok tiyatroya gielim mi sinemaya gidelim mi gibi bahanelerle yaklaşmaya başladı o da:) En sonunda sevgili olduk işte. 10. yılımızdayız bu yaz evleniyoruz inşallah. 10yılda çok şeyler yaşadık ama bir defa kavga ettik sadece her zaman fikirlerimiz düşüncelerimiz hep aynı yönde oldu sanki iki yarım gibi uyum sağladık çok şükür Allahıma. Farklı şehirlerde olduğumuz için bazı hastalık sağlık sorunları yüzünde yılda 3defa yüzünü gördüğüm zamanlar oldu yine de ne o benden ne ben ondan vazgeçtik. Canımdan bi parça gibi Allahım yokluğunu göstermesin inşallah.Birlikte büyüdük biz resmen 10yıl dile kolay 18yaşımdaydım daha birbirimize göre şekillendik diyebilirim:)