9. sınıfa başladığımda gördüm onu ilk olarak.. Aynı sınıftaydık.
Ben cam kenarı 2. sıra koridor kısmında oturuyordum, o da orta 3. sıra soldaydı.. :) yeşile dönük ela gözleri, inci dişleri, bronz teni, halil sezai saçları ve fazladan 30 kilosuyla karşımda duruyordu.. Doğru ne ben diş tellerimle onun ilgisini çekiyordum ne de o +30 kilo fazlasıyla benim için çekiciydi..
Yine de gerek spor gerek siyaset, gerek ders notları hakkında çokça konuşurduk. Sevgili olmayı hiç düşünmedik, ben düşünmemiştim en azından..
Kafa yapımız uyuyordu, görüşlerimiz aynıydı çoğu konuda, ancak o benim için sadece iyi kalpli zengin çocuğuydu, kızdırdığında da şişko patates!
En son 9. sınıf yaz tatilinde msnde görüştük. Sonra da uzun yıllar haber alamadık birbirimizden.. (okulumu değiştirmek zorunda kalmıştım)
Geçen yaz nişan attıktan 1 ay kadar sonra dışarı çıkıp alışveriş yapmak istedim.. Onca büyük avm varken koca Ankara'da ben ..... avm'de Amazon ormanına dönmüş kaş- bıyık, dipboyası gelen saçlarımla arz-ı endam ediyordum.. Allahım bir de ne göreyim?? Akın!!! erkeğimm, ahiretliğim, mustakbel kocam, hayatımın anlamı, pehlivanım, ağam!!! Hemen atladım, konuştuk, gülüştük.. numarasını almayı akıl edemedim tabi.. O da istemedi.. ayaküstü bir sohbet sonrasında da bi kaç iltifat, iyi dilekler ve herkes kendi yoluna..
Ben hemen tanıdık ve ortak arkadaşları araya sokayım dedim ki, asosyal bir varlık olduğum gerçeği yüzüme çarptı.. Eski arkadaşlarımdan hiçbiriyle görüşmüyordum, tek bir kız arkadaşım, can dostum Bade vardı.. Tek o yardım edebilirdi, Allah razı olsun o da yapabildiği kadar Esra Erol'luk yaptı bana..
Faceini bulduk ama eklemeye cesaret edemedim.. Sonra bi gün faceime gelen arkadaşlık teklifiyle kader bana koskoca bir gülücük attı.. O da benden hoşlanmıştı... :) Bir kaç gün msjlaşıp buluştuk, ve bir daha da kopamadık.. 10.03.2014te de mükemmel bir evlilik teklifi akabinde birbirmize söz verip, aşkımızı ailelerimize ilan ettik.. Tanışma denmiş ama bütün hikayeyi yazayım dedim.. :) Çok aşığım KK, çokk :)