Biz de nette tanistik. Hem de gayet arkadaslik sitesinden. Cok giren koca arayan biri degildim arada girip yeni insanlarla bos bos muhabbet edip kafa dagitmak hosuma gidiyordu. Ben doguda koyde gorevliydim o zaman haliyle sosyal aktiviteler olmayinca boyle seylerle ugrasiliyor :)
Neyse biz tanistik oyle normal bir konusma falan derken msn ve facebook tan ekledik birbirimizi. Iki samimi arkadas olduk. O zamanlar ben ayri ask acisi cekiyorum o ayri. Dertlesiyoruz konusuyoruz ama msn de kamera disinda canli gorusmedik.
1 sene falan konustuk boyle arkadas arkadas. Bir ara telefonda bir yakinlasir gibi olduk ama ikimizde gormedigimiz birind guvenemeyip geri cekmistik kendimizi. Sonra ben onun memleketine atandim (tamamen tesaduf ben oraya atanmayi hep istiyordum ve tayin istedigim gunlerde onunla arkadasca kavgalar yuzunden konusmuyordum) ve tamamen tesadufi bir sekilde annesinin oturdugu evin asagisinda bir okul :)
Bir gun okuldan eve donerken otobuste aklimdan geciyordu acaba napiyor diye o anda telefon caldi ve arayan o :) konustuk nerde oldugumu soyledim falan ertesi gun bulustuk (20.12.2011) birbirimizden aldik elektrigi ve sevgili olduk. Beraber cok sey yasadik cok sey atlattik.
Simdi 2 yillik evliyiz ve 3 aylik hamileyim. Birbirimizi de cok seviyoruz

Uzun yazmisim da tanisma hikayeleri kisa olmuyor sanirim genelde :)