Bizimkisi kısmet denen ifadenin tam karşılığı :)
Ben İstanbul'a kuzenimin düğününe gidiyorum :)
O da yurt dışından uzun süreden sonra evlenmek için Türkiye'ye geliyo :)
Uzaktan akraba olduğumuzu bilmiyordum bile :)
Beni düğünde görüyo ama boyu çok uzunmuş anne diyo :)
Topuklu ayakkabı giyinmiştim e normal :)
Sonra benim başka bir kuzenime görücü olarak gidiyorlar :)
Ben de o sırada amcamlarda kalıyorum :)
Hastaydım biraz hava almak için Bahçeye çıkmıştım

Onlar da kuzenim evlenmeyi düşünmediği için olumsuz cevap aldıkları evden çıkıyorlardı :)
Eşim orada yoktu ama :)
Kayınvalidem aaa ne oldu hasta mısın dedi bende Hoşgeldiniz dedim evet hastayım biraz hava almaya çıktım dedim sarıldık neyse :) bizim memlekette görücü olarak gelmiş birine sarılmak da evlilik hakkında olumlu düşünmek demek bana sonradan daaaaank etti :) akrabaymışız dedim ya halamda onların yanında gitmiş kız bakmaya
Sonra beni iyice beğeniyo kayınvalidem :)
Ben birkaç gün sonra memlekete dönüyorum yolda kaza falan geçiriyoruz :)
Babam alıyor beni otogardan ve bana direk kızım seni birileri istiyo bizde olumlu düşünüyoruz diyo :)
18 imdeyim o zaman olmaz baba ben küçüğüm daha okulum da bitmedi diyorum :) neyse birkaç kere arayıp gelelim mi dediler bende ilk önce yok dedim sonra da dua ettim Allah'ım hayırlı ise olsun değilse Olmasın diye anneme Bıraktım kararı o da gelsinler bir tanışalım dedi :) geldiler akşamına istediler Yarınki gün Nişan nikah oldu :) üç ay sonra da evlendik :) şu an aşkımla 2. Bebeğimizi bekliyoruz kızımızı 10 aylık da oğlumuz var :) ve ben 20 yaşıma yeni girdim :) şu an o kadar şükrediyorum ki Rabbim onu bana Yazmış diye :) onu çooooook seviyorum :) o benim herşeyim :) kısmet işte o Dünya'nın bir ucundan İstanbul'a geliyo ben Türkiye'nin bir ucundan :)