- 18 Ocak 2014
- 136
- 81
- 123
- Konu Sahibi P3rimasali
konu sahibi ilişkiniz ne alemde barıştınız mı? ve sizin le onun burçları nedir acaba ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonradan barismistik. Eskisinden iyi gibiydi. Sonra baktim eskisi gbi davranacak karar verdik bitirdik. Suan hayatimda kimse yok, mutluyum uzulmedim bu sefer :) sizden ne haber :)konu sahibi ilişkiniz ne alemde barıştınız mı? ve sizin le onun burçları nedir acaba ?
Ay cevap yazmadan geçemedim gerçekten nasipten öte yol yok derler ne kadar da doğru yıllar sonra yeniden.Belki böyle olması daha hayırlı olmuştur kıymet daha fazla bilinir.Allah size ailenize uzun mutlu sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah:)Üniversiteye hazırlanıyordum. Yıl 1997... 2-3 aylık da bir sevgilim var o zamanlar.
Acayip diş-dişçi fobim vardır. O günlerde deli gibi diş ağrısı çekiyordum. Ailece gittiğimiz dişçi Hikmet amcaya gittim zar zor cesaretimi toplayıp. Kanal tedavisi yapmam lazım dedi. nasıl bir şey dedim. Anlattı. Hayatta yaptırmam Hikmet amca, sen bana dolgu yap dedim. Olmaz dedi. O zaman bana eyvallah dedim çıktım oradan.
Kız arkadaşıma anlatınca. "Bence Çapa'ya gidelim. Orada diş hekimliğinde okuyan öğrenciler var, bana dolgu yap dersin dolgu yaparlar." dedi. Süper fikirdi çünkü ağrıya dayanamıyordum.
Gittik Çapa diş bölümüne. Öğrenciler gelen hastalara şikayetlerini soruyordu, kendi derslerine uygunsa hastayı alıyorlardı. Eşim yanında başka bir öğrenci arkadaşıyla gelip şikayetimi sordu. Anlattım. Dişçim kanal tedavisi dedi ama ben dolgu yaptırmaya geldim. Eşimin değil de arkadaşının yapacağı dişmiş. O gün muayeneden sonra bana ertesi güne randevu saati verdiler. Çıkışta da kafede oturup kahve içelim mi dediler. Kız arkadaşım atladı hemen olur diye. Sohbet ederken sevgilim olduğundan bahsettim. Onların yanından ayrıldıktan sonra kız arkadaşım eşimden çok hoşlandığını söyledi bana. Benimle gelecekti yine randevuma yani :)
Ben gün aşırı üç kere dişim için gittim ve işlem tamamlandı. Kağıdı gördüğümde kanal tedavisi yapılmıştır yazıyordu. Beni kandırmışlar dolgu yapıyoruz diye korktuğum için. Hasta psikolojisinden anlıyorlardı :)
Sonra arkadaş olduk onlarla. Kız arkadaşım epey belli ettiği hoşlandığını, ama istediği ilgiyi hiç görmedi. Yaklaşık 1 sene güzel bir arkadaşlık yaptık
Yaklaşık iki sene sonra eşim bir gün bana. İlk günden beri benden hoşlandığını ama benim o zamanlar sevgilim olduğu için geri planda kaldığını kız arkadaşımın ona olan ilgisinin de durumu iyice zorlaştırdığından bahsetti. Şok olmuştum. Teyzemin düğününe gelmek isteyip tüm ailemle de orada tanıştı.
Kız arkadaşım da bana bir gün "Dea, bence o beni kıskandırmak için sana aşık numarası yapıyor."dedi. Ona inandım. Vay hain dedim, utanmaza bak bir de gelip ailemle tanıştı Dea yı seviyorum evlenmek istiyorum dedi falan.
Ben eşime hiçbir açıklama yapmadan bir daha görüşmek istemediğimi söyledim. Ve asla telefonlarına vs çıkmadım. Kendimi de yazlığa hapsedip eğlendim :)
Birkaç yıl sonra duydum ki kız arkadaşımdan eşim evlenmiş biriyle.. (Kız arkadaşım onu sürekli takip etti gizli gizli. Bu arada kız arkadaşım öyle masum biri değildi. Çok çapkındı. Ona ilgi duyarken iki sevgiliyi de idare edebiliyordu.)
Sonra kız arkadaşım aşık oldu ve evlendi. Yaklaşık bir yıl sonra da ben biriyle tanıştım aşık oldum ve evlendim...
Başka bir şehre yerleştim...
Birkaç yıllık evliliğimin boşanmayla sonuçlanmasının ardından İstanbul'a dönüp çalışmaya başladım ve bir gün Bakırköy'de karşıma çıktı. İkimizde şaşırdık. Aradan 15 yıl koskoca 15 yıl geçmişti ve biz çocuklar gibi şendik o karşılaşma yüzünden. oturduk bir yerde. O evlenip ayrıldığını anlattı ben de anlattım. Bana neden ondan ayrıldığımı sordu, söyledim bana çok kızdı nasıl inandım diye.. :))
Bir daha bırakmam dedi. Kader bizi yeniden karşılaştırdı dedi. Ve bırakmadı...
2 yıl sevgili olduktan sonra evlendik... Şimdi bir kızımız var.
Çok uzun olmuş kızlar kusura bakmayın :))
Teşekkür ederim :)Ay cevap yazmadan geçemedim gerçekten nasipten öte yol yok derler ne kadar da doğru yıllar sonra yeniden.Belki böyle olması daha hayırlı olmuştur kıymet daha fazla bilinir.Allah size ailenize uzun mutlu sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah:)
Cok guzel ya masallaj. Keske araya kimse girmeseydi de vaktinde..Üniversiteye hazırlanıyordum. Yıl 1997... 2-3 aylık da bir sevgilim var o zamanlar.
Acayip diş-dişçi fobim vardır. O günlerde deli gibi diş ağrısı çekiyordum. Ailece gittiğimiz dişçi Hikmet amcaya gittim zar zor cesaretimi toplayıp. Kanal tedavisi yapmam lazım dedi. nasıl bir şey dedim. Anlattı. Hayatta yaptırmam Hikmet amca, sen bana dolgu yap dedim. Olmaz dedi. O zaman bana eyvallah dedim çıktım oradan.
Kız arkadaşıma anlatınca. "Bence Çapa'ya gidelim. Orada diş hekimliğinde okuyan öğrenciler var, bana dolgu yap dersin dolgu yaparlar." dedi. Süper fikirdi çünkü ağrıya dayanamıyordum.
Gittik Çapa diş bölümüne. Öğrenciler gelen hastalara şikayetlerini soruyordu, kendi derslerine uygunsa hastayı alıyorlardı. Eşim yanında başka bir öğrenci arkadaşıyla gelip şikayetimi sordu. Anlattım. Dişçim kanal tedavisi dedi ama ben dolgu yaptırmaya geldim. Eşimin değil de arkadaşının yapacağı dişmiş. O gün muayeneden sonra bana ertesi güne randevu saati verdiler. Çıkışta da kafede oturup kahve içelim mi dediler. Kız arkadaşım atladı hemen olur diye. Sohbet ederken sevgilim olduğundan bahsettim. Onların yanından ayrıldıktan sonra kız arkadaşım eşimden çok hoşlandığını söyledi bana. Benimle gelecekti yine randevuma yani :)
Ben gün aşırı üç kere dişim için gittim ve işlem tamamlandı. Kağıdı gördüğümde kanal tedavisi yapılmıştır yazıyordu. Beni kandırmışlar dolgu yapıyoruz diye korktuğum için. Hasta psikolojisinden anlıyorlardı :)
Sonra arkadaş olduk onlarla. Kız arkadaşım epey belli ettiği hoşlandığını, ama istediği ilgiyi hiç görmedi. Yaklaşık 1 sene güzel bir arkadaşlık yaptık
Yaklaşık iki sene sonra eşim bir gün bana. İlk günden beri benden hoşlandığını ama benim o zamanlar sevgilim olduğu için geri planda kaldığını kız arkadaşımın ona olan ilgisinin de durumu iyice zorlaştırdığından bahsetti. Şok olmuştum. Teyzemin düğününe gelmek isteyip tüm ailemle de orada tanıştı.
Kız arkadaşım da bana bir gün "Dea, bence o beni kıskandırmak için sana aşık numarası yapıyor."dedi. Ona inandım. Vay hain dedim, utanmaza bak bir de gelip ailemle tanıştı Dea yı seviyorum evlenmek istiyorum dedi falan.
Ben eşime hiçbir açıklama yapmadan bir daha görüşmek istemediğimi söyledim. Ve asla telefonlarına vs çıkmadım. Kendimi de yazlığa hapsedip eğlendim :)
Birkaç yıl sonra duydum ki kız arkadaşımdan eşim evlenmiş biriyle.. (Kız arkadaşım onu sürekli takip etti gizli gizli. Bu arada kız arkadaşım öyle masum biri değildi. Çok çapkındı. Ona ilgi duyarken iki sevgiliyi de idare edebiliyordu.)
Sonra kız arkadaşım aşık oldu ve evlendi. Yaklaşık bir yıl sonra da ben biriyle tanıştım aşık oldum ve evlendim...
Başka bir şehre yerleştim...
Birkaç yıllık evliliğimin boşanmayla sonuçlanmasının ardından İstanbul'a dönüp çalışmaya başladım ve bir gün Bakırköy'de karşıma çıktı. İkimizde şaşırdık. Aradan 15 yıl koskoca 15 yıl geçmişti ve biz çocuklar gibi şendik o karşılaşma yüzünden. oturduk bir yerde. O evlenip ayrıldığını anlattı ben de anlattım. Bana neden ondan ayrıldığımı sordu, söyledim bana çok kızdı nasıl inandım diye.. :))
Bir daha bırakmam dedi. Kader bizi yeniden karşılaştırdı dedi. Ve bırakmadı...
2 yıl sevgili olduktan sonra evlendik... Şimdi bir kızımız var.
Çok uzun olmuş kızlar kusura bakmayın :))
esiniz ha gi milletten ki? :) cok tatli sizin de hikayeniz. :) demek anne epki gosterdi baba degil :))Bende anlatim bari :)
Ben esimle ozmanlar meslek yaptigim yerde tanismistim kuaför salonunda müsteri olarak gelip gidiyordu baslarda hic ilgimi dikatimi cekmemisti. Sonra cok sIk gelip gittini fark etmeye basladim (2-3günde bir geliyordu) öyle böyle aramizda bir sohbet oldu havadan sudan konuyu cok sIk berbere gelmesine getirdim dis görünüsüne baya önem veriyorsun demistim oda pek öyle sayilmaz gözümün gördügüne önem veriyorum demistibir kac kez nummarami istedi vermedim (türk olmamasi sebebiyle ciddi birsey olamaz diye düsünüyordum) Esim pesimi birakmadi 3-4 ay beni tavlamak icin baya caba sarf etti bir kahve icmek icin o berberin önünde saatlerce beklemisligi coktur
Sonunda kahve icmeye ikna etti ve cep nummaralarimizi degistik
sonrada benden cok hoslandigini ve benimle daha cok vakit gecirmeyi istedigini dile getirdi bende onunla sohbet etmekten keyif duydugumu dile getirmistim bir süre sonrada beni kendisine asik etmeyi basarmisti (bununla hala övünur
) Cikmaya basladiktan kisa süre sonra evlenme teklifi aldim (ilk seferde kabul etmedim
) ailemle tanistirma süreci biraz zor oldu daha dogrusu Anneme durumu kabullendirmesi zaman aldi (türk olmamasi büyük bir problem olmustu) ama babam durumu basindan beri olumlu karsiladi (ben daha cok babamin tepki göstericegini düsünüyordum) esim annemin araya koydugu buzlarida cat pat türkce ögrenmesiyle eritmeyi basardi. Simdi yaklasik iki yildir evliyiz ve cok mutluyuz
![]()