Ben eşimle üniversitede tanıştım. ben 1. sınıftaydım, eşim de 2. sınıfta. İgilizce dersini alttan aldığı için bizim sınıfa geldi birgün. İlk gördüğüm anda etkilendim ondanYanıma oturdu, biraz sohbet etmiştik. Eşimin karakalem çizimi çok güzeldir, o gün derste ismimi yazmıştı ve bir resim çizmişti kağıda. O kağıdı hala saklarız hatta
Sonra çıkmaya başladık bir süre sonra. Flört dönemimiz 4 yıl sürdü ve 1 Haziran 2008' de evlendik Allah' a şükür
![]()
Bu arada biz eşimle tesadüfen meğer daha önce de konuşmuşuz ama internettenbunu yıllar sonra farkettik, kader işte yine bulduk birbirimizi
![]()
Ben lisedeyken internette chat olayı yeni yeni başlamıştı ve bir nickle chat yapmıştım, o zamanlar biriyle tanışmıştım ama buluşmamaıştık hiç fotoğraf vs hiçbirşey yok. Telefonda bir-iki kez konuşmuştuk. Sonra annem yakaladı beni bigün kızdı tabiiben de telefonda eşime o zaman demiştim annem kızdı izin vermiyor diye
eşimle flmrt dönemindeyken eski telefon rehberini kurcalarken benim adımın ve telefon numaramın yazdığını farketmiş sonra gelip bana bu olayı anlattı. Bi tabii şok geçirdik meğer lisedeyken chatte tanışıp telefonda görüştüğüm kişi eşimmiş
![]()
![]()
çok etkilendim kadere bak..