Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tam beni konum :)))) malesef benim eşim tartışöayı bilöez ve beni deli eder ,ben mi
zaç olarak biraz sinirliym eşim ise sinirlerini aldırmışçasına sakin.....beni deli ediyor çünkü gerçekten sorun olan bişeyi bile niye bu kadar büyütüyosun diyecek kadar gamsız...ben kendi kendime tartışırım ağzımdan çıkanı kulağım duymaz ama eşim karşımda hep suskundur yada beni dinlememek için ortamı terk eder.8yıllık evlilik artı 5 yıllık flört dönemin de bu hep böyle oldu...ama gerçekten isterdim konuşup bişeyler söylemesini.tabiki küfür falan etmesini, asla istemezdim ama en azından sesi çıksaydı :) benim kocada tartışma özürlü napayım
Sinirlendiğinizde birbirinize söylediğiniz en kötü sözler ve davranışlar nedir?
YA HEPİNİZ DE NE KADAR saygılı, sakin ve hoş çiftlermişsiniz. ya da biz de sorun var:) bazen ben çok ağır konuşabiliyorum, o da bana. sanırım ikimizin de böle olmamızın sebebi küfür eden baba veya aileden biri ile yetişmemizden kaynaklı diye düşünüyorum. sanırım bize normal geliyor. daha geçenlerde ablamın eşi güldü bize. eşimle normal konuşurken eşim bana demiş: şuraya gidelim lan, ben de demişim olmaz ya hacı:)))eniştem de diyor, ya ben eşime x..hanım ya da caııımmm derdim bu ne diyor. eşimle çok güldük halimize.