• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizle ne kadar süre şakalaşırsınız?

Şaka bir yana da tereliye, sırf kayınvalidene görümcene inat olsune diye, mutlu olmadığın bir evliliği boşuna sürdürüyorsun.

Sen eşine açıdiğın için o da evlenmiş olmak için evlenmiş. Sonuç şuan yaşamaya çalıştiğin evlilik.

Eşinle ilgili her konunun alt metni bu.

Acıma macıma hikaye bence. Bir konuda Tarık Akan mıydı emin değilim, ondan daha yakışıklı demişti sanırım. Bence tereliye aşık ama eşi soru işareti. Ayağına terlik verip mal diyor.... çok kafam karışık şu an 🤔

Kocaman adamı 1 saat gıdıklamak ne ya cocukmu adam sıkılır tabı sakalasmak benım bıldıgım bu yasta espırı falan yaparsın guler gecersınız 1 bucuk saat ıcınde gıdıklamada olan bı sakalasmaya bende kızarım cok sıkıcı. Bence sakalasma ısını bırakırsan sorun cozulur

Bence goygoyu özelde yapın sonra"bunun açtığı konuda bu kadar yorum yapmışlar" diye çekememezlik oluyor 🤣
bence bu durum hoşunuza gidiyor. İnatla konularını bir şekilde farklı yöne gidiyor ve sonunda insanlarla polemiğe girip banlanıyorsunuz.
.Evinizde bulamadığınız heyecanı atraksiyonu burada arıyorsunuz. Evde çok canınızın sıkıldığı belli ki şu kadar basit bir şey için bile konu açabiliyorsunuz. Ha konu açmayın diye demiyorum bunu ki buna ben karışamam. Bence siz bilerek yapıyorsunuz.
Kırmızı odayı izleyin derim belki kendinizden bir şeyler bulabilirsiniz

Eşim vardiyalı çalıştığından geceye dönünce annemlerde kalırım.Ayın rahat 10 günü olmam evde.İzin günlerinde birşey yapmazdık gezmek vs gibi hep evdeydik.Gündüz çalışıncada geç gelir yemeğini yer 2-3 saat sonra uyur hak verip saygı duyarım.Bazen izin günlerinde şakalaşırım onunla belki 1-1.5 saat sürer sonra geçen zamanı görünce vaktimi harcadın hep aynı işte de huzurum yok evdede der söylenir yorulduğunu söyler yatar.Bu arada izin günlerinde gündüz işe giderken bile kalmadığı saatte 5te kalkıp uyumaz bunu neden yapıyor anlamıyorum.Huzur yok demesi beni deli ediyor sanki sürekli kavga ediyormuşuz gibi ezberlemiş gibi hep aynı laf.Sizce ne yapmalıyım? Şakalaşmak derken gıdıklamak sevmek vb. +18 değil.
Sizin tabirinizle olan şakalaşmanın zamanı olmaz ki? Bizde çalışan eşim sürekli bana bulaşan benimle uğraşan türlü şebeklikler yapan da eşim. Ama ben işten gelince onu neşesi cansız karşılayayım hemen modu düşer, erkenden uykusu gelir ya da başı ağrır. Ondan hep neşeli açarım kapıyı. Bence bu sizin eşinizin karakteriyle alakalı bir durum. Çalıştığı işte de mutlu olmayabilir. Size hiç içini dökmüyor mu? Onu huzursuz eden bir şey var belliki

bu nasıl bir başlık ya.
Yanlış anladım sanıp okudum ama yanlış da anlamamışım.

Hala şoktayım konuya.

Biz hic bu tur sakalar yapmayiz, gidiklamayiz birbirimizi eger soru bu ise 😄 Kendimi esinizde gordum ama. Ben sahsen 1,5 saat sakalasamam sıkılırım yani. Zaten az zaman geciriyoruz birlikte bir kafeye gidip kahve icmek isterim mesela. Veya yuruyus yapmak isterim. Film izleyebiliriz. Esimde bu konuda benden sikayetcidir 🤷🏻‍♀️ Surekli aktif moddayim. Esinizde oylemi acaba? Birsey yapmadigi zaman vaktinin bosa gittigini dusunenlerdenmi?Sakalasack olsam en fazla 5 dakka sakalasirim herhalde. O bile fazla

Acaba eşin seninle şakalaşırken gülüyor ama sonra birden ailesine verdiğin tepki aklına geliyor ve senden nefret etmeye mi başlıyor🤔

En azından benim yanımda ama onlar bu evde olduğunu biliyor yada eşim annesine gittiğinde birşey yedirmek istediğinde az yiyeyim evdede yerim diyor,bu derece kıymet verdiğini gösteriyor,arkamdan laf ettirmiyor.Onlar gibi rol yapabilsem eşimle giderim birşey içmeden bana verdiğini,lokma yemeden bana uzattığını hatta ayağıma terlik getirdiğini gösterip onları yerle bir edebilirim ama midem bulanıyor onlara bakınca artık.
Dogruyu soyle onlarin yaninda mal der diye gitmiyosun di mi? :KK53:

Sizin tabirinizle olan şakalaşmanın zamanı olmaz ki? Bizde çalışan eşim sürekli bana bulaşan benimle uğraşan türlü şebeklikler yapan da eşim. Ama ben işten gelince onu neşesi cansız karşılayayım hemen modu düşer, erkenden uykusu gelir ya da başı ağrır. Ondan hep neşeli açarım kapıyı. Bence bu sizin eşinizin karakteriyle alakalı bir durum. Çalıştığı işte de mutlu olmayabilir. Size hiç içini dökmüyor mu? Onu huzursuz eden bir şey var belliki
Evet çalıştığı işten mutsuz ama şuan başka bir iş yok yapabileceği durum değişmez eşim hep sorunlu çıkmış işlerden artık onda sorun olduğunu düşünüyorum sadece.

El kol sakasindan hiç hoşlanmam.esimde yapsa ters teper,bu yüzden yapmaz,eşimde hoşlanmaz zaten. espri falan yapsa komikse gülerim,yani bi zamanı yok bizde.

Back
X