Eşinizdeki sinir vs ailesinde de gördüğü bir şeydir muhakkak, ailesi de demek ki çok kavga eden insanlarmis, benim de böyleydi ben de aniden sinirleniyodum ama bir yandan da orantısız tepki verdiğinin farkindaydim, çünkü ben ailemde karşılıklı bağırma durumu yaşıyordum hatta zaman zaman sinir krizi bile yasardim ama eşimin sakinligi kendimi sorgulamama ve farketmeme sebep oldu.
Sonuç olarak tahammülsüzlük ve öfke kontrolüm olmadığına karar verip terapiye başladım, tabi başka sebeplerim de vardı ama şöyle diyim terapiyle ilk ayda bile çok fark yaşadım, çünkü problemimin duzelmesini çok istedim sonuçta kimsenin huzurunu kaçırmaya hakkımız yok özellikle de eşimizin.
birisi saçma bir sebebe gereğinden fazla sinirleniyorsa bu genelde kendisiyle ilgili bir sorunu olduğu anlamına gelir sizlik bişey değil aslında. Ha bu arada şeker ya da insülin direnci de ani sinir yapar.
Ay ben de sürekli her konuya terapiye git demeye başladım ama gerçekten de hepimiz psikolojimizi ne kadar ihmal ediyoruz aslında bilinçsizce, bütün dertler de burdan çıkıyor hep.