eşinizle ne sıklıkla yemege çıkarsınız?

misni

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2008
151
2
96
Eskişehir
ne sıklıkla yemege çıkarsınız?peki yemekte eşiniz ilanı aşk yaparmı?yoksa yemegimi düşünür?

biz eşimin işlerinin yoğunluğu nedeniyle pek fazla çıkmıyoruz ayda 2 ,3 sefer çıkarız sade yemeğe çıktığımızda değil her zaman bana ilanı aşk eder..............

ayda 2 seferi geçmez bizimde..
iş çıkışı gideriz genelde.ikimizde yeterince yorgun olduğumuz için tek düşündüğümüz şey yemeğimizi bir an önce yiyip evimize gitmek oluyor..
iş temposu maalesef aramızdaki romantizmi bitiriyor..
bir de hala ilaç kullandığım için alkollü bir şeyler içemememden dolayı romantik bir yemek yiyemiyoruz.
:sm_confused:

kızıma göre program yaptığımız için ayda şu kadar kez yemeğe çıkarız diyemiyorum çünkü hiç belli olmuyor..bazen yemeğim olmuyor hadi çıkalım diyorum bazende kızım istiyor çıkıyoruz..bazende amaaan evimizde yiyelim şimdi kim çıkacak diyoruz..yani duruma bağlı..yemeğe çıktığımız zaman ilanı aşk falan etmiyoruz birbirimize ama sevgimizi herzaman dile getiririz...romantik yemek dersen kendi evimden başka hiçbir yerde romantik olamam...

canım ayda 5.6 kez çıkıyoruz bizde benim eşim biraz oburda birde zaten bana her gece aşkını dile gitiriyor canım anladin sen oni

sayısı belli olmuyor ama çok sık dişarda yeriz
haftada 1-2 olabiliyor bazen
ilani aşkı yerine göre yapar aşkım
her yemeğimizde romantik olmuyor sadece karnımız doyurmakta yetiyor bazı zamanlar ;-)

nerdeeeee.yemege cıkmayalı seneler oldu.benim koca bırak yemege cıkartmayı dogum günümdede bile ne yemege cıkartır nede hediye alır.ben unuttum öle güzellikler artık.senağlama

iki haftada bir kez falan cikariz bizde.. ilani ask falanda etmez.. ona gøre geregi yokmus baskalarinin icinde bu tur seylerin..

YEMEGE cikinca ilani ask mi ediliyor ben anlamadim ????

biz dışrtı çok fazla çıkarız ama nedense
hazır yemekler beni pek tatmin etmiyo artık.
evde ev yemekleri yemek istiyorum.
bekarken çok giderdik.evlenince azaldı.
zaten romantik yemekleride sevmem ben.
romantik değilim ben ya....

aşk olsun arkadaşlar yemekte ilanı aşk etmek hoş hoş oluyor bence
fırsat bu fırsat deyip eşlerinize söyleyemediginizi söyleyin bence......

Her Pazar muhakkak yemeğe çıkıyoruz, olmazsa olmazımız çünkü...
Onun dışında ne zaman içimizden gelirse o zaman sevgi gösterilerinde bulunuyoruz... Bir zamanı yok yani...

bizde haftada bir yemeğe çıkarız benim iş durumuma göre değişiyor.çok yorgunsam o aksam evde yemek yapmaz dışarda yeriz.ayrıca benim kociş bana hergun ılanı aşk eder sırnaşık şey:nazar:a.s.

bazen haftada 1-2 bazen ayda 1-2 çıkarız yemeğe.eğer yemek yapamadıysam dışarda yeriz.
biz genelde evde ilanı aşk ederiz birbirimize :asigim:

ayda 3 -4 kere çıkarız kızım dışarda yemeği çok sever ama ilanı aşka gelirsek yemekte herkes karnını doyuruyo sadece ilanı aşkı kim düşünür orda olsa tabi güzel olur ama :çok üzgünüm:

Back
X