Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
biz eşimin işlerinin yoğunluğu nedeniyle pek fazla çıkmıyoruz ayda 2 ,3 sefer çıkarız sade yemeğe çıktığımızda değil her zaman bana ilanı aşk eder..............
ayda 2 seferi geçmez bizimde..
iş çıkışı gideriz genelde.ikimizde yeterince yorgun olduğumuz için tek düşündüğümüz şey yemeğimizi bir an önce yiyip evimize gitmek oluyor..
iş temposu maalesef aramızdaki romantizmi bitiriyor..
bir de hala ilaç kullandığım için alkollü bir şeyler içemememden dolayı romantik bir yemek yiyemiyoruz.:sm_confused:
kızıma göre program yaptığımız için ayda şu kadar kez yemeğe çıkarız diyemiyorum çünkü hiç belli olmuyor..bazen yemeğim olmuyor hadi çıkalım diyorum bazende kızım istiyor çıkıyoruz..bazende amaaan evimizde yiyelim şimdi kim çıkacak diyoruz..yani duruma bağlı..yemeğe çıktığımız zaman ilanı aşk falan etmiyoruz birbirimize ama sevgimizi herzaman dile getiririz...romantik yemek dersen kendi evimden başka hiçbir yerde romantik olamam...
sayısı belli olmuyor ama çok sık dişarda yeriz
haftada 1-2 olabiliyor bazen
ilani aşkı yerine göre yapar aşkım
her yemeğimizde romantik olmuyor sadece karnımız doyurmakta yetiyor bazı zamanlar ;-)
biz dışrtı çok fazla çıkarız ama nedense
hazır yemekler beni pek tatmin etmiyo artık.
evde ev yemekleri yemek istiyorum.
bekarken çok giderdik.evlenince azaldı.
zaten romantik yemekleride sevmem ben.
romantik değilim ben ya....
Her Pazar muhakkak yemeğe çıkıyoruz, olmazsa olmazımız çünkü...
Onun dışında ne zaman içimizden gelirse o zaman sevgi gösterilerinde bulunuyoruz... Bir zamanı yok yani...
bizde haftada bir yemeğe çıkarız benim iş durumuma göre değişiyor.çok yorgunsam o aksam evde yemek yapmaz dışarda yeriz.ayrıca benim kociş bana hergun ılanı aşk eder sırnaşık şeya.s.
ayda 3 -4 kere çıkarız kızım dışarda yemeği çok sever ama ilanı aşka gelirsek yemekte herkes karnını doyuruyo sadece ilanı aşkı kim düşünür orda olsa tabi güzel olur ama :çok üzgünüm: