eşinizle ne sıklıkla yemege çıkarsınız?

Ayda bır ıkı kere cıkarız.Onda da ılan ı ask fılan etmez.Zaten genelde daha duymadım agzından oyle bırsey.Evlendıgımızden berı cok odun oldu.Askım canım bıle demez.Yemek yer donerız. artık ben de bunların beklentısı ıcınde olmuyorum anlasalım yeter dıyoum.

şarapları içtik çektik kafayı,tabi sonra insan acıkıyor:)
ne yiyelim dedik cokacimcoook
işkembeciye gittik çorba içtik:)
haftada 1-2 gün çıkarız.dışardan da söylediğimiz olur.

haftada 2 yada 3 kez yemeği dışarıda yeriz.
öyle özel bir yere gitmeyiz,afacan bi oğlum var,canım oğlum romantizin içine ederde accık.
genelde alışveriş merkezlerindeki Fast food bölümünde yemeğimizi yeriz.haa özel günlerde değişik mekanları tercih ederiz,oda her özel günde değil.

bu siralar hamilelikte mide bulantisindan dolayi pek yemek yapamiyorum o yuzden haftanin 3-4 gunu disarda yiyoruz.ozel bir yere gitmiyoruz.ozel gunlerimizde boyle yerleri tercih ediyorz..ama normalde 2 haftada bir falan disarda yerdik

yaaa kıskandım şimdiiii benimki bir ara yemeğe götürürdü bir kaç yıldır kendisi arkadaşlarıyla dışarı çıkıp yiyip eğleniyor ama ben hem işte hem evde çalış bunaldım valla bende dışarda yemek yemek istiyorummmmmmmmmmm arada bir keyif yapsam fena mı olur dimi ama

vvallla sagolsun kocisim 2 haftada bir götürür. bazen lüks yere gideriz bazende böyle ekmek arasi yapilan yerlere gideriz bazende alir arabada yeriz o anki durumumuza bagli.... bazende 2 haftada bir olmasada muhahhak ayda bir kez gideriz! ya önemli olan lüks yerlere gitmek degil diye düsünüyorum. önemli olan esinle biseyler paylasmak. inannin arabada sikis mikis döküle döküle yemek daha hosuma gidiyo daha evet biraz elime yüzüme bulasio yediklerim ama keyifli oluyo. gerci kocamla hersey güzel opuyorumnanaktan! birde önemli olan kocalari böyle seylere alistirmak!

bi gün hafta içi bi gün de hafta sonu çıkıyoruz biz de,ama duruma göre de değişebiliyor tabi.ama haftada 1 garanti...romantizm benim bile aklıma gelmez ki yemekte,yemeğimizi yeriz sohbet ederiz,alışveriş yaparız bi de hep nedense yemeğee çıkınca:)))evimize döneriz sonra

biz en son 4 ay önce çıkmıştık :gitme:
sosyal hayat kalmadı bizde ya:gitme:

valla değişir ama haftada 4 olur genelde bazende her gün :) üşeniyoruzda bazen yemek yapmaya :) özel günlerde yenen yemekler daha bi özel ve aşk dolu olur tabi ama eşim benden aşkını hiç esirgemezki :)

bizdede değişiyor bazen bir hafta çıkmayız bazen her gece biyerlerde yemekte oluruzcokacimcoook bi rayına oturtmadık , kafamıza göre yani. romantizmi özel günlerde yaşarız, tabiki ilk zamanlardaki gibi ilanı aşk etmezde çok hoş olduğumu , ışıldadığımı falan söyler :)) o nedemekse hihiii:))) B]

Son düzenleme:
haftada en az 2 gece bazen eve isteriz o malum yemek sitesinden çıkarız bazende hava almak maksadıyla ama bişiler yemeden dönmeyiz

bizde haftada en az 2 defa çıkarız.. çok eğleniyoruz dışarda çıkmazsak eksik hissediyoruz artık ailecek baştada oğluşum:)))

o dediğinizde ne ki. biz sadece maaştan maaşa alış verişe gittiğimizde gideriz yemeğe.

nerdeeeee.yemege cıkmayalı seneler oldu.benim koca bırak yemege cıkartmayı dogum günümdede bile ne yemege cıkartır nede hediye alır.ben unuttum öle güzellikler artık.senağlama

aynaen canım bende valla nişanlıyken çok çıkardık şimdi nerdeyse hiç diyebilirim.arada bir oğlum isterse işte öyle zaten eşim çok hoşlanmaz böle şeylerden
delikafaduldendelikafadulden

Kışın haftasonu ,cumartesi ve pazar, kesin dışarda yenir.Boğaz'a gidilir,rakı-balık yapılır.
Gerçi eve dışardan yemek geliyor haftaiçi.Kışın dışarı çıkmayı gözüm kesmiyor.Yazın daha çok dışarda yeriz,malum havalar güzel olunca...boshayallersmile

fransada ikimizde calistigimiz icin esimin sadece hafta sonlari bos olur ayda iki defa anca cikariz ama turkiyeye izne giderken öglen aksam her gün disarda yeriz ancak öyle tat aliyoruz yemeklerden burdaki restorantlarda ben seciciyim sadece balik yedigim için buranin yemekleri vataniminkini tutmuyorki turkbayragi

ikimiz de öğle yemeğini dışardan yemek zorundayız
o nedenle ayrıca yemeğe çok fazla gitmemeye çalışıyoruz.
ama evde yemek yoksa ya da çok yorgunsam evin hemen karşısında çok güzel yemekler yapan bir restoran var.
hemen getiriyorlar.
ayrıca ne ben yemeğe gittiğimizde ilan-ı aşk yapmasını beklerim
ne de eşim ilan-ı aşk yapmak için yemeğe çıkmamızı bekler.
ikimiz de zaten sürekli sevgimizi dile getiririz

Back
X