- Konu Sahibi Masal the end
-
DIsari cikmadigimiz gunler daha azdir evden nereye gitcegimizi bilmeden cikar atlariz motora nereye eserse gider otururuz yer iceriz bazende parka gidip patenlerimizle kayariz eve gelince bi cay kahve esliginde sectigimiz filmimizi izleriz bilardo oynariz okadar :)mrb arkadaşlar...
eşiniz/sevgilinizle en çok nasıl zaman geçirirsinz? ne kadar sıklıkta dısarıda bıseyler yaparsınz? sinema,alışveriş,spor gibi... en çok beraber yaptıgınız şeyler gittiğiniz yerler nedir? fikir olsun birbirimize... ilk zamanlar yapacak seyler gıdılecek yerler çok oluyor ama zamanla değişiklikler gerekıyor :)
Biz akşamları bazen evde yemek yiyip, sonra uyuyoruz. Çok eğlenceli
Eşim işi ve yol uzaklığı, kendi dükkanı gibi sebeplerden dolayı geç gelip erken gidiyor. Hatta pazar günleri de çalışıyor. Yani saat 11 den sonra sabah 6 da kalkmış adama hadi bişeyler yapalım diyemiyorum, onun zaten kalkıp yatmaya hali kalmıyor.çok güldüm :)
o zmn sen bışeyler yapmalısın hareket katmak için
merhaba ben yeni katıldım aranıza :) ben 4 senelik evliyim ve gerçekten çok sosyaliz..illaki iki kişi olmasına gerek yok arkadaş gurubuylada çok eğlenceli vakit geçiriliyo.hafta sonları özellikle kışın 2-3 tane birden evde film izleriz.eğlenin yani...mrb arkadaşlar...
eşiniz/sevgilinizle en çok nasıl zaman geçirirsinz? ne kadar sıklıkta dısarıda bıseyler yaparsınz? sinema,alışveriş,spor gibi... en çok beraber yaptıgınız şeyler gittiğiniz yerler nedir? fikir olsun birbirimize... ilk zamanlar yapacak seyler gıdılecek yerler çok oluyor ama zamanla değişiklikler gerekıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?