Eşinizle/ sevgilinizle nasıl tanıştınız?

Üniversite 1. sınıftayken okulun ilk gününde, yanıma geldi ve sen şu musun diye ismimi teyit etti evet dedim, "ne güzel tesadüfe bak soyadlarımız aynı benimle evlensene soyadın da değişmez" dedi öyle geyik muhabbetiyle tanıştık, 5 yıl sonra da evlendik :16:

içine doğmuş demek ki:) :86:

Biz dosttuk aslında :) Hergün beraberdik bir süre. Onun sevgiliLERi falan :D hiç takmazdm hatta dikkatimi bile çekmezdi önümde sevgilileryle ne yapıyo olursa olsun çnkü hçbişe hssetmezdm o da aynı sekilde. Zaman geçti, beni kıskanmaya falan başladı insanlardan. Yaptıklarıma karışmaya ve müdahale etmeye çalıştı. Giydiklerimle ilgili laf sokmalar insanlarn yanında falan. Kıskanıyodu falan. Bi gün bna beni sevdiğini falan söyledi. Ben öyle şeyler düşünmedğimi ve onunda bunları demesine üzüldüğümğ söyledm. Ben bu söylediğinden sonra eskisi gbi dost olamadm ondan uzaklaştm ama arkadaş ortamnda beraberdk. Bi gün hep beraber 15 kişi falan sahilde oturuoruz, ama tek kız benm işte, yok içme diyo , yok sunu yapma bunu yapma falan diyo bende sinirlendm bağırdm ''sen kmsinki bna karısıosun sen bna karsı bseler hssediosun diye bu hayatıma karısabiliceğin anlamına gelmez karsılıksız duygular içindeki insan!'' diye. Cevap vermemişti kalmıştı sadece. Baya çıkıştm sonra ona fln , snra bi baktm 1 sene sonradaym ve evlilik düşünoruz onunla yaşıyorum ben :66: Nasıl oldu anlamadm valla :60::60:

biz görücü usulü ile tanı$tık ilk gün ne o istedi ne ben. hatta evden gittiklerinde sinirimden ağlamı$tım annemle kavga etmi$tim 'adama bak zorla gelmi$ ya..' falan gibisinden. 2 gün sonra tekrar geldiler $akala$ma oldu aramızda ,sonra kopamadık :38: Allah sevenleri ayırmasın . . .
çook güsel hikayeler var. insanın okudukca okuyası geliyo :70:

''iş yerinde çalışırken öğle paydoslarında markete gidiyorum çerez falan almaya, markette gördüm bitanemi, bakışıyoruz gülüşüyoruz....

neyse aradan bayaa zaman geçti, her gün onu görmek için gidiyorum markete, bi gün tanımadığım bi kız yanıma geldi ''sevgilin var mı'' diye sordu. tanımam etmem kızı diye ''var'' dedim.:KK16:

sonra görmedim markette onu her gün hevesle gidiyorum, onu görmek için ama yok. 3-4 ay böyle onu düşünerek geçti... :KK64:

olacağı varmış ya bana sevgilin var mı diye soran kızla arkadaş ortamında tekrar bir araya geliyoruz, kız laf arasında sana bi arkadaşımı ayarlayacaktım, ama sevgilin varmış diyo :KK45::KK45: kim o derken anlıyorum ki benim bitanemmiş, sevgilim olduğunu duyunca işten falan ayrılmış... :KK48:

neyse gerçek anlaşılınca isimler falan öğrenilince facebooktu numara alıp vermelerdi, tanışıp kaynaşıyoruz.... 7 aydır birlikteyiz kısmetse evlilik düşünüyoruz :nazar::nazar::oops:''

Back
X